nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
resim konusunda n8le çektiğim fotoları pcde zoomlayınca ortaya cıkan ayrıntılar beni cezbediyo
symbiana gelince önümüzdeki aylarda çıkması muhtemel nokialarda öyle donanımlardan bahsediliyorki o donanım ve performansa sahip telin yüksek satış rakamlarıda gözönünde bulunduruldugunda hiçbir oyun ve uygulama firması kayıtsız kalmaz bişeyler cıkar diye düşünüyorum
İnşallah hünkarım.Ama f/p olarak biraz uçuk kaçık olursa yani 1000 tlyi aşarsa ben wpleri beklerim...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah hünkarım.Ama f/p olarak biraz uçuk kaçık olursa yani 1000 tlyi aşarsa ben wpleri beklerim...

hünkarım asıcagı kesin çünkü n9 8mp kamera 3.7"ekranla 1300 1500 aralıgında satılıyo ki ben begenmedim gelen model 4"ekran 12mp ve üstü kamera ve çift cekirdekli işlemciyle 1300 1500 gibi lansman fiyatıyla cıkar iki ay içinde 1000 tl ye geriler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hünkarım asıcagı kesin çünkü n9 8mp kamera 3.7"ekranla 1300 1500 aralıgında satılıyo ki ben begenmedim gelen model 4"ekran 12mp ve üstü kamera ve çift cekirdekli işlemciyle 1300 1500 gibi lansman fiyatıyla cıkar iki ay içinde 1000 tl ye geriler

Ozaman iyi olur.1000TL çift çekirdekli bir model için iyi bir fiyat...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
İsterse 4 çekirdek olsun oyun doğru düzgün gelmez.Symbian bitiyor yavaş yavaş.Wp'ye yöneliyorum bende.Ya 800 ya 900.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Şimdi evet dersem git iphone al dersin ama tasarımda çok önemli benim için.Nokia çok güael yapıyor..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Git psp al . :ehe:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence oyun olayını kriter olarak görmeyin en çok oyun delisi bendim en kral oyunu 1ay oynarsın e telefonu 6ayda bir degişmiycegine göre telefon 6ay sonra sıkıcı olmaya baslar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bence oyun olayını kriter olarak görmeyin en çok oyun delisi bendim en kral oyunu 1ay oynarsın e telefonu 6ayda bir degişmiycegine göre telefon 6ay sonra sıkıcı olmaya baslar

Evet hünkarım.Örneğin Asphalt 6'ya çok heveslenmiştim ama oyunu bitiremeden canım sıkıldı,kaldırdım...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Secret sana soran oldumu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şakadır o şakaaaaa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sakadan anlamayana saka yapnasaydim hunkarim pisman oldum :(

pişman olcak bi durum yok kardesim biz bir aileyiz birbirimize kızabiliriz ama yanlış anlamalardan dolayı küsmeyiz
bu arada nokia da 27 şubatta belleli 803 ve işletim sistrmi kesin olmamakla birlikte 808i duyuracakmış 808 mayıs ayında satışta olacakmış telefon degiştirmeyi düşnenlere duyurulur

pRime.

pRime.

Üye
N8'in halefinin öyle yüksek donanımlarda gelmesini beklemeyin.

Üst Alt