Nokia E7 ve 701 icin Nokia Carla Guncellemesi Haberi. Surum 112.010.0404

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence carla mayıs veya haziran ayında piyasaya sürülen tellerle gelir bir iki ay sonrada bize güncellemesi gelir 27 şubattaki world mobile congressi takip edelim orda biçok şey günyüzüne çıkar

uruno

uruno

Üye
Merak etmeyin arkadaşlar carla gelsin öyle ahım şahım extra özellikler varsa mutlaka bizim tellerde cfw olarak portlarlar çatır çatır kullanırız hiç şüpeniz olmasın.E7-E6 da çalışacak
c6-01,c7,n8 de çalışmayacak yemesin bizi nokia azıcık donanım yazılım anlıyoruz .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Merak etmeyin arkadaşlar carla gelsin öyle ahım şahım extra özellikler varsa mutlaka bizim tellerde cfw olarak portlarlar çatır çatır kullanırız hiç şüpeniz olmasın.E7-E6 da çalışacak
c6-01,c7,n8 de çalışmayacak yemesin bizi nokia azıcık donanım yazılım anlıyoruz .

arkadasım e7 ve e6da calışıp bizim tellerde çalışmamasının mantıklı bi açıklaması vardır heralde

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Klavyeli olmaları.Sebep bu zaten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Klavyeli olmaları.Sebep bu zaten

yani sadece klavyeli tellerdemi calışıcak bu carla olurmu öylesey arkadasım eger klavyeli tellerde test edilnesinden yola cıkarak bu kanıya varıyosan yanılıyosun çünkü 701dede test ediliyo şu anda

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Klavyelilerde işlemler daha kolay olsun diye.Çıkarsa hepsine çıkacak tabi.Şu an kolaylık ve pratiklik bakımından e6 ve e7 olduğu için onlarda deneniyor.701 zaten kaldırdığı için gerek yok

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Nokia yapamaz, Nokia edemez vs vs
Şuanda cep telefonunu kullandığız bu büyük markayı bu kadar küçümsemeyin arkadaşlar...
Telefonların hesap makinası gibi ekranlarının olduğu zamanlarda nokia daha büyük ekrana ve işletim sistemine sahip telefonlar üretiyordu ve bu konuda birçok ilkleri var...
Nokia son 3 yılda yanlış stratejilerinden dolayı bu duruma düştü...
Elindeki mevcut işletim sistemini geliştirmekte yavaş kaldı ve hatasını geçte olsa farkına varıp Anna ve Belle ile telafi etti...
Düşünün son 6 ayda 2 büyük güncelleme çıkardı... Bu güncellemelerle tamamen değişti symbian...
Samsung Galaxy S1 2 yıl önce piyasaya sürülmesine rağmen 4.0 güncellemesini alamıyor bizim şuan kullanıdğımız telefonlar 2. yaşına girmek üzere 6 ayda 2 büyük güncelleme ile tamamen yenileniyor...
Buda Nokia başarısır...

Siz zannediyorsunuz ki Belle vs Nokia'nın göz boyaması... hayır değil...
Belle sayesinde programcılar daha fazla uygulama çıkaracaklar symbian'a çünkü sistem daha stabil çalışıyor ve eksiklikler giderildi...
Nokia şuan düşünme aşamasında geleceğe 2 işletim sistemiyle ilerleyebilir yani symbian Belle ile gelen başarıyı gözardı etmeyebilir...
İlk S'3 telefonlara ondan sonrakilere ve çıkması muhtemel 2 çekirdekli modellere güncellemeler hız kesemeden gelmeye devam edecektir...
İsim önemli değil önemli olan çok iyi çalışan ve çok uygulama barındıran bir işletim sistemi olsun yeter...
Ömür boyu bu telleri kullanacak değiliz 1 sene sonra daha iyisini alırız...
Hemen carla gelmeyecek diye Nokia'ya taş atanlar 1 senede bir önceki modelini eskiten Samsung, Lg ve htc'ye baksınlar...

Evet belle konusunda haklısınız nokia daha önce hic böyle bir güncelleme cıkarmamıştı ...

belle güncellemesinde şaşırdım doğrusu ...

2 güncelleme cıktı ,2 güncelleme daha cıkacaktır artık nasıl olur onu bilemem..

nokia genelde 4 yıl destekler ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Klavyelilerde işlemler daha kolay olsun diye.Çıkarsa hepsine çıkacak tabi.Şu an kolaylık ve pratiklik bakımından e6 ve e7 olduğu için onlarda deneniyor.701 zaten kaldırdığı için gerek yok

böyle dersen kabul ederim arkadasım ama üstteki mesajında çıkmayacak dedigin için belirtmek istedim sonuçta kkavyeli modelde test ettikten sonra sanal kkavyeyi ekkeyebilirler

nadir_89

nadir_89

Üye
bence e6 da denenmesinin sebebi ekran çözünürlüğü diğerlerinden farkl e7 denenmesinin sebebi farklı bir donanıma sahip aynı çözünürlükteki diğer s^3 lere göre (klavye) e7 de çalışan yazılım n8 dede çalışır ama n8 de çalışan e7 klavyesinde yada açılıp kapanan yapısında arıza çıkarabilir diye düşünüyorum ama carla gelene kadar %90 ımız telefonları değiştirecez garanti şimdiden carlayı duşunmeye gerek yok yani :D

fLuke!

fLuke!

Üye
E7'ye falan gelirse diğer s^3 lerede gelir mutlaka.Klavye sorun değil.C6-00 ve N97 (s60v5'li) klavyeli telefonlar.Ama yazılımları 5800'a sorunsuz portlandılar.Aynı durum bunda da geçerli.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
böyle dersen kabul ederim arkadasım ama üstteki mesajında çıkmayacak dedigin için belirtmek istedim sonuçta kkavyeli modelde test ettikten sonra sanal kkavyeyi ekkeyebilirler

Çıkmayacakmı dedim?Bence o mesajı tekrar oku.

_ardaa

_ardaa

Üye
Çıkmayacaksa hiçbir cihaza çıkmaz çıkacaksa da hepsine çıkar, n8 c7 c6 e6 e7 b cihazların donanımları aynı e6 ve e7 de ekstra fiziksel tuş takımı var bu yüzden testlerde bu fiziksel klavye ve joystick sorun çıkarmış o kadar.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu ne yaa E7 varda N8 nasıl yok

SilentOne

SilentOne

Üye
yok kardeşim e7 de test ediyor zaten e7 de çıkarsa hepsinde çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gelecek arkadaslar s^3lerin hepsine gelecek ama biraz sabır zaman vermek lazım nokiaya ilk önce son belleli xihazlar çıkacak piyasaya ondan sonra o cihazların carlalı versiyonları çıkacak onlardan bir ay sonra o cihazların belleli versiyonlarına carla güncellemesi verilcek ahanda o karambolde bize carla gelmiş olur yani 2012 son çeyregi-2013basları gibi bizede carla gelmiş olur ee biraz sabırlı olun daa

fLuke!

fLuke!

Üye
gelecek arkadaslar s^3lerin hepsine gelecek ama biraz sabır zaman vermek lazım nokiaya ilk önce son belleli xihazlar çıkacak piyasaya ondan sonra o cihazların carlalı versiyonları çıkacak onlardan bir ay sonra o cihazların belleli versiyonlarına carla güncellemesi verilcek ahanda o karambolde bize carla gelmiş olur yani 2012 son çeyregi-2013basları gibi bizede carla gelmiş olur ee biraz sabırlı olun daa
Bayağı kafa yormuşsun bunun hakkında.:)

SilentOne

SilentOne

Üye
bn bile okadr düşünmedim be şunu diyimmi nokia donna yıda çıkartır bize :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Donna gelene kadar sen 4S'e geçersin :D

SilentOne

SilentOne

Üye