Nokia Belle Feature Pack 1 603/700/701

Sponsorlu Bağlantılar

legend5858

legend5858

Üye
Flash lite yerine direk flash kullansalar bari bizim için iyi olur :) Gelirse ii olur gelmezsede sıkıntı değil öyle beklemem :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
isterse 70 mp kamera yapsın.Flash desteğini artık çıkarması lazım nokianın.Tek ve en büyük eksikliği nokianın.

valla bizim gördügümüzü onlarda görüyordur heralde mutlaka bi sebebi vardır dünyadaki bütün forumlarda en büyük şikayet konusu bu uzun zamandır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lanet olsun ya deliricem n9 için adobe flash sertifikası almış nokia firefoxla magazaya gelicekmiş

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
hani bize :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende o yüzden deli oluyorum zaten 808de bile yok firefoxla magazaya koycaklarmış bi yolu bulunurmu acaba

Uqur5445

Üye
evetç

evet ya hani bize

fLuke!

fLuke!

Üye
n9 çıkartıpta symbiana çıkartmamazlık yapmazlar bnce.geçde olsa çıkar.

Uqur5445

Üye
evet ya hani bize

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya benim laz beynim aksam oldu diye durdu yada bu finliler bşzden akıllı madem böyle bişey cıkarıcan daha dün duyurdugun tele niye koymazsın be mübarek

_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian belle için ümitlenmeyin flash konusunda belki Carla ile yada sonraki güncellemelerde olabilir ama lite sürümünü yükseltirse bence daha iyi olur en azından tarayıcı entegrasyonu için biraz daha uğraşsalar netten film izleme bu kadar sıkıntılı olmaz sorun tam olarak flash lite sürümünde değil entegrasyon da.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Symbian belle için ümitlenmeyin flash konusunda belki Carla ile yada sonraki güncellemelerde olabilir ama lite sürümünü yükseltirse bence daha iyi olur en azından tarayıcı entegrasyonu için biraz daha uğraşsalar netten film izleme bu kadar sıkıntılı olmaz sorun tam olarak flash lite sürümünde değil entegrasyon da.

valla kardesim yazılım entegrasyonundan pek anlamam da n9 için adobe flashlı firefoxu yakında magazaya koycaklarmış

_ardaa

_ardaa

Üye
MeGoo ayrı bir platform sadece akıllı telefonlarda değil birçok yerde kullanıldığı için ona gelmesi pek anormal sayılmaz, bizlere de iyi bir entegrasyon yapsalar yeter aslın çünkü belle'den önce netten izleyemediğin flash videolarını telefona indirince izleyebiliyordun sorun entegrasyon da onu halletseler yeter.

Şu belle fp1 gelse tarayıcı da epey geliştirmeler var onda belki bu sorunu halletmişlerdir.

slant1111

slant1111

Üye
Benim neden düzgün güncellemelerm olmuyor anne ?

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d

cardanadam

cardanadam

Üye
MeGoo ayrı bir platform sadece akıllı telefonlarda değil birçok yerde kullanıldığı için ona gelmesi pek anormal sayılmaz, bizlere de iyi bir entegrasyon yapsalar yeter aslın çünkü belle'den önce netten izleyemediğin flash videolarını telefona indirince izleyebiliyordun sorun entegrasyon da onu halletseler yeter.

Şu belle fp1 gelse tarayıcı da epey geliştirmeler var onda belki bu sorunu halletmişlerdir.

bu güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

_ardaa

_ardaa

Üye
603 701 gibi cihazlara birkaç ay içinde gelecek bizlere ise(n8, c6, c7 vs) benim tahminim 3. çeyrek sonu yada 4. çeyrek.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
mmb7982

mmb7982

Üye
nokiasıda belleside feature pack i de batsın arkadaş.bi kere sattıya salla gerisini.

hani eski cihaz olsa pek beklentim olmayacakta daha bu telefonların geçmişi ne ki.duyanda 5 yıllık cihaza beklenti içindeyiz zanneder.daha hazır değil symbian 3 belli değil bilmem kaçın bilmem kaçıncı çeyreğinde olabilir poh poh poh çeyreğinizi yiyim sizin.nokiayı bu noktalara getirende yine (tüm tüketiciler olarak) biziz o da ayrı konu.

verilen linkte bi bayan demiş ki : we will be indeed bringing the pureview technology also to our other smartphones in the future.

dilimizce demek istemişki: diğer akıllı telefonlarımıza da pureview teknolojisi verilecek (ama ne zaman? future yani) gelecekte ne tarih ne başka bişey.

amaaan abi gelsinde o zaman konuşuruz bence iş nokiaya kaldıysa????? beklenti beklenti beklenti...bıraksınlar bizden cfw hazırlayanlar yapsınlar bu işleri bak nası şaha kalkıyo görsel olarak mod olarak.konuyu açan arkadaşa değil tepkim ama ben bu muhabbetlere çok kızmaya başladım artık yaaaa.neyse hayırlı forumlar herkese...

keys1903

keys1903

Üye
bidaha almam out nokia