Nokia E7 ve 701 icin Nokia Carla Guncellemesi Haberi. Surum 112.010.0404

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
biraz da carla bekleriz yaw arkadaşlar şöyle bi iki sene kadar ne var bunda:) :)

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi

Febris

Febris

Üye
Google çeviriden baktım. Carla uyumluymuş bizim cihazlarda. :D Yani gelicek sanırım. :D
Google yanlış çevirmiştir. :D :d:

Edit: Dsmobile, dün S3 donanımının, Carla'yla uyumsuz olduğunu dedi.

Hemencevir.com çevirisi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Google yanlış çevirmiştir. :D :d:

Edit: Dsmobile, dün S3 donanımının, Carla'yla uyumsuz olduğunu dedi.

Hemencevir.com çevirisi.
Evet uyumsuz ben kendim çevirdim . Carla için yeterli değilmiş .

covar

covar

Üye
yani arkadaşlar carla güncellemesi n8 c7 c6-01 cihazlarına cıkmayacakmı ?

Febris

Febris

Üye
yani arkadaşlar carla güncellemesi n8 c7 c6-01 cihazlarına cıkmayacakmı ?
Çıkmayacak Eski telefonlara cıkarırlarsa bu guncellemeleri yeni telefonlar nasıl satılcak :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Biraz sabredin belle daha yeni geldi.Carla CFW olarak gelecektir.

Febris

Febris

Üye
aynen belle yokken dert belleydi şimdi carla donna oldu :D

fLuke!

fLuke!

Üye
güncelleme gelmezse bile port edilir.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia yapamaz, Nokia edemez vs vs
Şuanda cep telefonunu kullandığız bu büyük markayı bu kadar küçümsemeyin arkadaşlar...
Telefonların hesap makinası gibi ekranlarının olduğu zamanlarda nokia daha büyük ekrana ve işletim sistemine sahip telefonlar üretiyordu ve bu konuda birçok ilkleri var...
Nokia son 3 yılda yanlış stratejilerinden dolayı bu duruma düştü...
Elindeki mevcut işletim sistemini geliştirmekte yavaş kaldı ve hatasını geçte olsa farkına varıp Anna ve Belle ile telafi etti...
Düşünün son 6 ayda 2 büyük güncelleme çıkardı... Bu güncellemelerle tamamen değişti symbian...
Samsung Galaxy S1 2 yıl önce piyasaya sürülmesine rağmen 4.0 güncellemesini alamıyor bizim şuan kullanıdğımız telefonlar 2. yaşına girmek üzere 6 ayda 2 büyük güncelleme ile tamamen yenileniyor...
Buda Nokia başarısır...

Siz zannediyorsunuz ki Belle vs Nokia'nın göz boyaması... hayır değil...
Belle sayesinde programcılar daha fazla uygulama çıkaracaklar symbian'a çünkü sistem daha stabil çalışıyor ve eksiklikler giderildi...
Nokia şuan düşünme aşamasında geleceğe 2 işletim sistemiyle ilerleyebilir yani symbian Belle ile gelen başarıyı gözardı etmeyebilir...
İlk S'3 telefonlara ondan sonrakilere ve çıkması muhtemel 2 çekirdekli modellere güncellemeler hız kesemeden gelmeye devam edecektir...
İsim önemli değil önemli olan çok iyi çalışan ve çok uygulama barındıran bir işletim sistemi olsun yeter...
Ömür boyu bu telleri kullanacak değiliz 1 sene sonra daha iyisini alırız...
Hemen carla gelmeyecek diye Nokia'ya taş atanlar 1 senede bir önceki modelini eskiten Samsung, Lg ve htc'ye baksınlar...

• Beğen
Tepkiler: sefaturut ve Silinen Üye 511859
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia yapamaz, Nokia edemez vs vs
Şuanda cep telefonunu kullandığız bu büyük markayı bu kadar küçümsemeyin arkadaşlar...
Telefonların hesap makinası gibi ekranlarının olduğu zamanlarda nokia daha büyük ekrana ve işletim sistemine sahip telefonlar üretiyordu ve bu konuda birçok ilkleri var...
Nokia son 3 yılda yanlış stratejilerinden dolayı bu duruma düştü...
Elindeki mevcut işletim sistemini geliştirmekte yavaş kaldı ve hatasını geçte olsa farkına varıp Anna ve Belle ile telafi etti...
Düşünün son 6 ayda 2 büyük güncelleme çıkardı... Bu güncellemelerle tamamen değişti symbian...
Samsung Galaxy S1 2 yıl önce piyasaya sürülmesine rağmen 4.0 güncellemesini alamıyor bizim şuan kullanıdğımız telefonlar 2. yaşına girmek üzere 6 ayda 2 büyük güncelleme ile tamamen yenileniyor...
Buda Nokia başarısır...

Siz zannediyorsunuz ki Belle vs Nokia'nın göz boyaması... hayır değil...
Belle sayesinde programcılar daha fazla uygulama çıkaracaklar symbian'a çünkü sistem daha stabil çalışıyor ve eksiklikler giderildi...
Nokia şuan düşünme aşamasında geleceğe 2 işletim sistemiyle ilerleyebilir yani symbian Belle ile gelen başarıyı gözardı etmeyebilir...
İlk S'3 telefonlara ondan sonrakilere ve çıkması muhtemel 2 çekirdekli modellere güncellemeler hız kesemeden gelmeye devam edecektir...
İsim önemli değil önemli olan çok iyi çalışan ve çok uygulama barındıran bir işletim sistemi olsun yeter...
Ömür boyu bu telleri kullanacak değiliz 1 sene sonra daha iyisini alırız...
Hemen carla gelmeyecek diye Nokia'ya taş atanlar 1 senede bir önceki modelini eskiten Samsung, Lg ve htc'ye baksınlar...

Bu bittiğim andır.:oke:Müthiş açıklama okudum:D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Navy sen nokiaya diyorsun 2 yıllık tellere dev 2 güncelleme yaptı.3Gs 4 yıllık ama hız kesmiyor valla :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Canım biz İOS'a bu konuda birşey dedikmi :)
Dediğimiz markalar belli... Hem ona bakarsak 5800'da 4 yıllık telefon belkide 5. yıllık tam çıkış tarihini bilemiyorum 2 - 3 ay önce yine güncelleme aldı :)
Herşeyi geç 2007 yılında aldığım Nokia N72'yi 2009 yılında anneme vermiştim o bile geçen sene güncelleme aldı :)

Bence çıkardığı modelin arkasında durmakta Nokia ve Apple gibisi yok...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Aynen.Benim eski telefonum e65'ti 2007'de almıştım inanırmısın 5 yıllık telefon diye söylemiyorum 1 tane bile güncelleme almadı :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna göz boyamaydı ama Belle öyle değil .

Navy Blue

Navy Blue

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar güncelleme aldı veya almadı benim sıkıntım o degil bana güzel sorunsuz bi güncelleme çıkart bir tane cıkart en azından 1yıl sorunsuz kullanayım baska bişey istemem zaten sürekli güncelleme çıkıyosa sistemde eksiklik var demektir bence belle ufak iki güncellemeyle bizi bir yıl daha idare eder buda nokianın daha yüksek donanımlı ve yüksek performanslı bir telefon çıkarması için yeterli zamanı kazandırır zaten bu ay bir model duyurma ihtimali çok yüksek nokianın

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar aklıma şu geliyor :
Belle yeni çıktığı halde Carla test ediliyor ve resimlerinde gördüğümüz gibi Belle ile arasında pek fark yok . Sadece Belle'deki hataları düzeltmek için çıkacak olmasın bu Carla ?

Birimleri aşama aşama değiştiriliyor. Yapı numarası da farklı olacaktır 112 den.

Üst Alt