tarayıcı kötü diyenler içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı kötü diyenler içeri
az önce arkadaşla test yaptık iphone 3 ve iphone 4 face yi en hızlı kim acar diye nokia c7 iki iphone den daha hızlı açıp bu testi kazandı en önemlisi 200tl bana kazandırdı ve iphone ci arkadaşım şimdi nokia shopta kendine bir telefon bakmakta. Tarayıcıyı beğenmeyen arkadaşlara ilanen duyrulur

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905

Artles

Artles

Üye
Birde normal bi websitesi aç o zaman

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Bberkan40

Üye
hattınız aynı mıydı

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
oda denendi hepi burada.com 3 hiç yakalanıyor bizide 4e yeni güncelleme gelirse kafa kafaya olabilir.

55lim

Üye
tebrikler şaşırmadim doğrusu ne zaman flaş desteği tam olarak verilir ve o telefonlari satarken bana her ay 5 gb internet verirler en az 2 yıl anlaşmalı o zaman android bir telefon alırım bende c601 kullanıyorum helal sana internet olmadan o telefonlar trişka ben cepnet ile youtube beklemeden açıyorum açsın bi andidegörelim ha hd açıyo indirmeyi bekleyince benimkideaçıyo sonny k530 var o bilem açıyo 2006 da aldıydim :D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
nokia dan sapmaya gelmez androit ve iphone yokken nokia vardı onların iki çekirdekle yaramadığını nokia tek çekirdek ile yapıyor. O telefonlar yalnızca çok ısınıyor. Hani fenada değil malum kış iyi gider o tarz ama yazın sarmaz

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hızlı olabilir ama pratik ve kullanışlı değil.ios'un çok gerisinde bir tarayıcısı var hala.bağlantı hızıda şebeke hızına göre değişiklik gösterir.

meletim

meletim

Üye
kusura bakma ama çoğu kez telefonu yumruklayasım geliyor tarayıcı yüzünden biraz normal sayfa açmaya çalış wifile bağlı deyilsen yandın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tarayıcı hızı tek basına bişey ifade etmiyo ben de kaç kere iphoneları hız olarak katlamıştım ama flash yok bizim tellerde bu hızlı bi spor arabanız var ama benzini olmadıgı için gezememek gibi bişey şu anda e-devlet i açamayan tek browser bizimki

• Beğen
Tepkiler: n000k
Türe

Türe

Üye
video çekip koymalısın yoksa masal niyetine anlatılır |-)

_ardaa

_ardaa

Üye
tarayıcı hızı tek basına bişey ifade etmiyo ben de kaç kere iphoneları hız olarak katlamıştım ama flash yok bizim tellerde bu hızlı bi spor arabanız var ama benzini olmadıgı için gezememek gibi bişey şu anda e-devlet i açamayan tek browser bizimki

Flash yok derken?

V/RS

V/RS

Üye
bnm telefon e- devleti açıyor ama .s

_ardaa

_ardaa

Üye
flash lite4 ten bahsetmiyorum flash player 10.1 yok

flash player 10.1 ile flash lite 4 arasında çok fark yok flash içeriğinin %90'nını destekliyor zaten.

Ben belle de ki flv video sorunu haricinde şuana kadar flash ile ilgili sorun yaşamadım tarayıcı da flash desteği var lite olması önemli değil flash içerikleri gösteriyor mu ona bakmak gerek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
flash player 10.1 ile flash lite 4 arasında çok fark yok flash içeriğinin %90'nını destekliyor zaten.

Ben belle de ki flv video sorunu haricinde şuana kadar flash ile ilgili sorun yaşamadım tarayıcı da flash desteği var lite olması önemli değil flash içerikleri gösteriyor mu ona bakmak gerek.

ama netteki cogu videolara tıkladıgımda oynatılamıyor deyip çıkıyo benim teldemi hata var acaba bu belleden öncede böyleydi sonrada

_ardaa

_ardaa

Üye
ama netteki cogu videolara tıkladıgımda oynatılamıyor deyip çıkıyo benim teldemi hata var acaba bu belleden öncede böyleydi sonrada

Sana he %10luk kısm denk gelmiş o zaman:) izleyemediğin videoları indirip telefona atarsan izleyebildiğini görürsün demek isterdim ama bu söylediğim anna için geçerli belle de video sorunu var ama anna'da netten izleyemediğin videolarını telefona indirdiğinde izleyebiliyordun bu tarayıcı flash entegrasyonu ile ilgili bir sorun.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sana he %10luk kısm denk gelmiş o zaman:) izleyemediğin videoları indirip telefona atarsan izleyebildiğini görürsün demek isterdim ama bu söylediğim anna için geçerli belle de video sorunu var ama anna'da netten izleyemediğin videolarını telefona indirdiğinde izleyebiliyordun bu tarayıcı flash entegrasyonu ile ilgili bir sorun.

o zaman sansıma tüküreyim bitane doawnload manager yüklemek lazım şimdi

benighted

benighted

Üye

e-devlet isini yine opera mini ile cozuyoruz. :)

hell yeahh

Üye
bizim symbiancılar kendilerini böyle şeylerle avutuyorlar ben en çok buna gülüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: n000k, AмσηR@ ve Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt