tarayıcı kötü diyenler içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye

Kimin artist olduğu belli ... Hemen adres istemeler falan sen buranın ağası mısın ? Gidip 2 milyarlık telefonla karşılaştırıyorsun sonra şu eziyor , bu eziyor . Git Ace ile karşılaştır C7 1000 basar . Bu arada al sana adres Antalya/Muratpaşa/Meltem . Dört gözle bekliyorum .

Xperia Neo var o fiyat araliginda, onla.karsilastiralim :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Xperia Neo var o fiyat araliginda, onla.karsilastiralim :)

Oda olur . Aklıma gelmemişti . Daha adil bir karşılaştırma olur hatta . Neo üstün ama fiyat aynı olunca hiç sorun değil . ;)

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Kimin artist olduğu belli ... Hemen adres istemeler falan sen buranın ağası mısın ? Gidip 2 milyarlık telefonla karşılaştırıyorsun sonra şu eziyor , bu eziyor . Git Ace ile karşılaştır C7 1000 basar . Bu arada al sana adres Antalya/Muratpaşa/Meltem . Dört gözle bekliyorum .

Başlığa bak. Ben c7yi iphone ile karşılaştırmayacaksam ne işe yarar bu konu. Bakın görün diyorum. Amacım kötülemek değil. Artislik yapmak değil. Buranın ağası'da değilim. Niyetim de yok.

Ace telefonum olsa karşılaştırıyım. Ama yok. C7 bin basarsa basar. O beni ilgilendirmez. Oraya c7 eziyor yazar geçerim.

----------Eklendi @ 23:08:37 ---------- Yazıldı @ 23:05:59 ----------

Beyler kavgaya gerek yok.Arkadaş sadece karşılaştırma yapmış.Eziyor demiş ama espri amaçlı kullanmış o sözcüğü.Yani hava atmak veya övünmek gibi bif amacı yok sanırım.

+1 Beni anlayan çıktı.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Başlığa bak. Ben c7yi iphone ile karşılaştırmayacaksam ne işe yarar bu konu. Bakın görün diyorum. Amacım kötülemek değil. Artislik yapmak değil. Buranın ağası'da değilim. Niyetim de yok.

Ace telefonum olsa karşılaştırıyım. Ama yok. C7 bin basarsa basar. O beni ilgilendirmez. Oraya c7 eziyor yazar geçerim.
Neye niyetin var bilmiyorum ama adres istemeler falan biraz öyle düşündürüyor . Neyse sen 2000 liralık telefonla 800 liralık telefonu aynı kefeye koy karşılaştır . Bu arada konunun saçmalığını anlayamadın sanırım Iphone'unu savunuyorsun . Adam bir facebooku geç açmış diye Iphone'u telefonundan altta görüyor mantığa bak .

FlaxLy

FlaxLy

Üye

Neye niyetin var bilmiyorum ama adres istemeler falan biraz öyle düşündürüyor . Neyse sen 2000 liralık telefonla 800 liralık telefonu aynı kefeye koy karşılaştır . Bu arada konunun saçmalığını anlayamadın sanırım Iphone'unu savunuyorsun . Adam bir facebooku geç açmış diye Iphone'u telefonundan altta görüyor mantığa bak .

Sen Haklısın. Valla billa sen haklısın. Susuyorum dostum. :@

----------Eklendi @ 23:14:42 ---------- Yazıldı @ 23:13:26 ----------

Mesajlarımı değiştiriyorum. Sen haklısın. Sen çok biliyorsun. Sen birtanesin :D Senin gibileri forumda bulmak çok zor :D

ANIL

ANIL

Admin
flaxly kardeşime bize bu karşılaştırmayı yapıp bizi bilgilendirdiği için teşekkür ederim. gerisi önemli değil galiba.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kardeşlerim S.E.C.R.E.T edin ya tartışmaya değer mi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar yakışıyomu bize böyle tansiyonu yüksek konuşmalar yok hayır ne farkeder hangisinin ezip geçtiği sonuçta bunnlar parayla alınabilen biret mal kardeslerim ama burda edindiginiz dostlugu arkafaslıgı hiçbir parayla alamazsınız birisi dener yorum yapar digeri begenmez eleştirir ama birbirimizi kırmak olmaz hadi iyi forumlar bozmayın neşenizi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yaş önemli değil sonuçta ben yokken sen vardın usta her türlü abimsin yaştada öyledir :D

Türe

Türe

Üye
Vallaha ha aklima da gelmedi degil :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben seneye liseliyim gardaş . Bu arada tartışma yüzünden konu kirlendi bu yüzden kendi adıma özür dilerim . Fakat 800 lira biçip aldığım telefon ezik olunca insan deliriyor ah Nokia ne hallere soktun bizi . :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt