tarayıcı kötü diyenler içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
test yaparken benim bağlantım avea iphone ninkide turkcel hesapta hatta kaliteli telefonda ama bence onlar etiket yapmış şu flash olayını çok abartılmış arkadaşlar ona bakarsanız iphone de 3g görüntülü görüşme yok neymiş iki taraf iphone olacak arada program olacak ölme esegim ölme. Bulutut olayı desen bir tek iphone bence o parayı haketmiyor ama nokia sonuna kadar hakediyor

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
test yaparken benim bağlantım avea iphone ninkide turkcel hesapta hatta kaliteli telefonda ama bence onlar etiket yapmış şu flash olayını çok abartılmış arkadaşlar ona bakarsanız iphone de 3g görüntülü görüşme yok neymiş iki taraf iphone olacak arada program olacak ölme esegim ölme. Bulutut olayı desen bir tek iphone bence o parayı haketmiyor ama nokia sonuna kadar hakediyor

Tabi canım iphone alınırmiki.Dergideki yazarlar falan hepsi mal.Niye iphone alınsın ki?Aşağı yukarı nokiadan 450000 fazla uygulaması var.3g arama yok ama programla istediğin telefonla konuşabilirsin görüntülü.O Bluetooth demeye çalıştığın şeyde 4.0 destekli bluetooth.En hızlı bluetooth şu an iphone'da var.

covar

covar

Üye
iphone 4s üstüne cihaz tanımam ben

benighted

benighted

Üye
opera mini açıyomu e devleti operayla opera miniyi aynı anda yüklü tutabiliyormuyum telde

elbette her ikisini de yukleyebilirsin ayni anda ayrica dedigim gibi e-devlet islerimi hep mini sayesinde yaptim.zor oldu cozmek ama olsun :)

mehsell

mehsell

Üye
arkadasın biraz zengin galiba polat abi ;)

legend5858

legend5858

Üye
Benim tel 650 lira iphone4s 2.500 lira bazı videoları açmazsa ayıp etmiş olmaz herhalde :hmmmNe kadar ekmek o kadar köfte demişler.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
c7 ezer heer türlü.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bi halt çıkmaz tarayıcısından. otomatik sığdırmayı bile koyamadılar .s. flaş sitelerinde de halen yavaş..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şöyle bol bannerlı cafcaflı bir site açsaydınız facebook ne ki açarsın onu..mesela foursquare normal sayfayı açmayı dene..i phone ve androidle açarsın..ama nokianın tarayıcısı kasım kasım kasılıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
hemde ole bole kasılmıyor pfff

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
iphon u alanlar çoğu kullanım için değil hava için alıyorlar burdan ötesi yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hey Allah'ım ya . 800 liralık telefonla 1400 liralık telefonu aynı kefeye koyup kıyaslıyorlar . Sonrada ucuz olan yenilince ezik oluyor . S2 yerine Ace ile denesen sonuç aynı olacak mıydı en azından fiyatları yakın .

PriZm

PriZm

Üye
Hey Allah'ım ya . 800 liralık telefonla 1400 liralık telefonu aynı kefeye koyup kıyaslıyorlar . Sonrada ucuz olan yenilince ezik oluyor . S2 yerine Ace ile denesen sonuç aynı olacak mıydı en azından fiyatları yakın .
Galaxy S ile N8 karşılaştır.fiyatları birbirine yakın.sonuçları söylememe gerek yok.

Edit:evet S2 ile karşılaştırmak saçma
:hmmm

FlaxLy

FlaxLy

Üye
c7 ezer beyler :D

Türe

Türe

Üye
iphon u alanlar çoğu kullanım için değil hava için alıyorlar burdan ötesi yok

şimdi bunu bana mı söyledin sen ? :megafon: Bana söylememiş olsan bile konuyla ne alakası var ? :vur

----------Eklendi @ 20:14:26 ---------- Yazıldı @ 20:13:32 ----------

Galaxy S ile N8 karşılaştır.fiyatları birbirine yakın.sonuçları söylememe gerek yok.

Edit:evet S2 ile karşılaştırmak saçma
:hmmm

s 1,3,5 allah ne verdiyse katlar n8 in tarayıcısını :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt