tarayıcı kötü diyenler içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Hep bu nokia lan :kop: bundan sonra bana abi diyecekksin evlat :D saka yapiyorum tabiki ben pek hoslanmam abi denmesinden :oke: nokiam varken bende millete artistik yapardm ama hepsi bosaymis bunu baska marka telefon kullaninca anliyor insan :hmmm ama lumialar hosuma gitmiyor da degil

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Ben seneye liseliyim gardaş . Bu arada tartışma yüzünden konu kirlendi bu yüzden kendi adıma özür dilerim . Fakat 800 lira biçip aldığım telefon ezik olunca insan deliriyor ah Nokia ne hallere soktun bizi . :@

Ben konuyu açan polat kardeşden ve senden de özürdilerim abisi.Sorun bende zaten. İşim gücüm yok c7 ile s2 yi aynı kefeye koydum. O kadar test yapmıştım. Bu olcak iş değil ya. Sen haklıydın sonuna kadar. Ben birşey bilmiyormuşum :ağlarım:

Türe

Türe

Üye

Ben konuyu açan polat kardeşden ve senden de özürdilerim abisi.Sorun bende zaten. İşim gücüm yok c7 ile s2 yi aynı kefeye koydum. O kadar test yapmıştım. Bu olcak iş değil ya. Sen haklıydın sonuna kadar. Ben birşey bilmiyormuşum :ağlarım:

La yeter gali igne sokup durmen birbirinize vaa :ehe afyon/cavusbesliyiz gardas :kop2: her ne kadar hoslasmasam da bundan arada zevkli oluyor :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hep bu nokia lan :kop: bundan sonra bana abi diyecekksin evlat :D saka yapiyorum tabiki ben pek hoslanmam abi denmesinden :oke: nokiam varken bende millete artistik yapardm ama hepsi bosaymis bunu baska marka telefon kullaninca anliyor insan :hmmm ama lumialar hosuma gitmiyor da degil
Wp8 ' i bekle abi . Belki de fos olacak belli olmaz . Bir üç ay dayanmaz gerçi sana telefon sıkılınca değiştiriyorsun :kop: .

FlaxLy

FlaxLy

Üye
La yeter gali igne sokup durmen birbirinize vaa :ehe afyon/cavusbesliyiz gardas :kop2: her ne kadar hoslasmasam da bundan arada zevkli oluyor :ehe

Biz senle iyi kafadar oluruz ha :ehe tamam yeter bea.d

Türe

Türe

Üye
Olalim dostum nolcek olcez mi bea :kop2: dost edinmek iyidir :D hele ki kafadarsa temam :ehe

Türe

Türe

Üye

Yorumlarına kopuyorum burda :kop2: Demi ölcezmi. :D

Accik bizim AFİYON'un sivesinden alinti ediveren dedim fena mi oldu len :kop: dostum beni okul bekler ben yatayim goruselim kendinize iyi bakin iyi geceler :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Accik bizim AFİYON'un sivesinden alinti ediveren dedim fena mi oldu len :kop: dostum beni okul bekler ben yatayim goruselim kendinize iyi bakin iyi geceler :ehe

Benimde var ama yatmıyorum :kop: bende biraz sonra yatıverem gali nöttüyek gece gece len :D İi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt