Hacklemeye Gerek Yok :) Sertifikaları Bilgisayarınızdan Kaldırın.

Sponsorlu Bağlantılar

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
olmuyormuş zaten..signed bile yazmadı denedim..:hmmm

MAFİA.

MAFİA.

Üye
sertifikayı silsen bile o tekrardan yükler,o yüzdende birşey fark etmez sadece telefonun hafızasında yer açarsın yeni sistemler de. Eskiden çalışmayan uygulamalar için saat geriye alınırdı ama artık o bile işe yaramıyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar sertifika olayı 20 den fazla yetki için geçerli ve bu tarz sertifikalar sadece 10-15 önemsiz yetkiyi geçmek için kullanılan "self signed sertifikalar"dır.
donanım veya yazılımla ilgili değişiklik yapma yetkisi olmayan bu sertifikalar sadece bazı programlarda işe yarar
ayrıca bu yöntemde her uygulama imzalama için pc ye ihtiyaç duyuluyor bunun yerine freesigner programını kullanırsanız aynı işlemi telefonunuzda da gerçekleştirebilirsiniz hatta nokiadan veya opda dan sertifika alarak freesigner programını kullanırsanız unsigned uygulamaların %99 unu yüklersiniz
ama hiç gerek yok bu kadar uğraşmaya 5 dk da hackleyin telefonu tüm uygulamaları imza ile uğraşmadan yükleyin ;)
hackten korkanlar da ismine bakmasın sadece rompatcher ı yükleyebilmek için antivirüslerin restore özelliği kullanılıyor ve rompatcher ın sertifika gerektirmeden yüklenmesi sağlanıyor yani hack denilen bir nevi sistem güvenliğini yine güvenlik programıyla kandırmak ;) onun dışında bu sertifikalamalardan daha pratik ve güvenli bence

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
patron olmadı bu 2153775105 kodlu hata olustu ve daha once de aynı konu ıslenmıs aynı hatalar olusmus

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
İlerde işime yarayacaktır.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

cardanadam

cardanadam

Üye
bilgisayarı olmayanlar ne yapsın ben free signer kullanıyorum sertifiklarda telefonda duruyor üstelik telefon hackli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgisayarı olmayanlar ne yapsın ben free signer kullanıyorum sertifiklarda telefonda duruyor üstelik telefon hackli

arkadasım freesigner da işe yarar ama sorunu tamamen çözmez bazı uygulamalarda kısıtlı sertifika hatası alırsın

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bu kadar kolaymış Signed Yapmak be :)

tarxhn

tarxhn

Üye
saolasın bu iyi olurdu

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadasım freesigner da işe yarar ama sorunu tamamen çözmez bazı uygulamalarda kısıtlı sertifika hatası alırsın

onunda kolayını buldum ben BiNPDA ile bir kere daha sertifikalayınca oda sorun olmuyor

----------Eklendi @ 14:12:29 ---------- Yazıldı @ 14:09:10 ----------

ayrıca buradan Sensation arkadaşıma tekrardan teşekkür etmek istiyorum telefonumu özgürlüğüne kavuşturduğu için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

onunda kolayını buldum ben BiNPDA ile bir kere daha sertifikalayınca oda sorun olmuyor

valla ben teli hackledim benim için hiçbirisi sorun degil sonuçta imzalamakta yetmiyo bazen güvenilmeyen saglayıcıdan alınan yazılım yüklenemez diyo

serinaga

serinaga

Üye
Benim tel hackli, ama bir yakınımın teline bir pro. yükleyememiştik signed olmadığı için, bakalım bu akşam deniyceem işe yarayacak mı ? Olursa bir alternatif olabilir bazı pro.'lar için, herkese iyi forumlar ...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sistem dosyalarına veya bazı donanımlara müdahale eden programları bu şekilde sertifikalandırmakla yükleyemezsiniz ne yazık ki

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Programlari bu proramlarla imzalamak signed oldugu anlamina gelmez neden bagimsiz calisan bir sertifika yami ve cer degildir.
Ancak kendi ve cere sahipseniz kolay bu sekilde yapilir.
Kisaca 2033 sertifika yine unsignet oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Programlari bu proramlarla imzalamak signed oldugu anlamina gelmez neden bagimsiz calisan bir sertifika yami ve cer degildir.
Ancak kendi ve cere sahipseniz kolay bu sekilde yapilir.
Kisaca 2033 sertifika yine unsignet oluyor.

peki kurtulus ustam neden unsigned diye yükleyemedigimiz uygulamaları bu prolarla imzaladıktan sonra yükleye biliyoruz

covar

covar

Üye
arkadaşlar program işe yaradımı deneyenler yorum yazsın :(

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
bunu bende denedim ama birkaç uygulama dışında diğer uygulamaların hiçbirinde işe yaramadı. anladığım kadarıyla bazı uygulamalar için nasıl sertifika alırsanız alın telefona kurulabiliyor. ama çoğu uygulamalarda işe yaramıyor. güvenilmeyen sertifika hatası veriyor

Üst Alt