Hacklemeye Gerek Yok :) Sertifikaları Bilgisayarınızdan Kaldırın.

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemeye Gerek Yok :) Sertifikaları Bilgisayarınızdan Kaldırın.
Merhabalar.
Rastlantı sonucu hack yapmadan sertifika olayına çözüm ararken bu programı buldum.
Sertifikayı 2033 e kadar veriyor ve kullanıyorsunuz.

SisContents İndirmek için:

OLMUYOR DİYENLERE GELSİN :)
Unsigned versiyonu:
Kod:
http://paylasimcaddesi.net/[XIMAD]%20Brain%20Cube%20v1.00(0)%20S^3-Anna-Belle%20Unsigned.sis
Signed:
http://paylasimcaddesi.net/[XIMAD]%20Brain%20Cube%20v1.00(0)%20S^3-Anna-Belle%20Signed.sis

Yapmanız gereken uygulamayı bilgisayara atmadan önce resimdeki adımları izlemek.

• Beğen
Tepkiler: IKHULAKU, buminkan, S.E.C.R.E.T ve 1 kişi daha

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sabitlenirse bu sabitlenir :tşk:

ens_clk

:tşk: Emeğine sağlık

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
iyiymiş bu :) ...teşekkürler..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hack'li kullanmak daha kolay ama yinede emeğine sağlık hack istemeyenlerin çok işine yarar. Paylaşım için teşekkürler.

CnFk

CnFk

Üye
deneyen varmi acaba arkadaslar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yok artık orda her Signed yazan Signed mi oluyor. Bunu size kim dedi? Diğer arkadaşlar denedi mi acaba da üst konu olsun demiş? :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40, CanKartaL ve n000k
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Resimdeki uygulamada aynı zamanda denedim :)
Diğer arkadaşlara: :rica:

"Bilgi paylaştıkça büyür" :tşk:

----------Eklendi @ 21:56:18 ---------- Yazıldı @ 21:55:18 ----------

Yok artık orda her Signed yazan Signed mi oluyor. Bunu size kim dedi? Diğer arkadaşlar denedi mi acaba da üst konu olsun demiş? :)

Adını kaydederken Signed olarak kaydedebilirsiniz manasında öyle yaptım. Hani karışmaması açısından :tşk:

Bomb City

Bomb City

Üye
Teşekkürler. Kesinlikle deneyeceğim.

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Çalışmadı :S

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu imkansız bir şey. Boşuna denemeyin. Böyle olsa niye Unsigned paylaşım olsun yani :). Çok eskiden olan bir şey bu.

• Beğen
Tepkiler: n000k
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Peki ekleyeyim ozaman inanırsınız :)

n000k

n000k

Üye
ben yazacaktımki usta sen yazmışsın.. ayrıca bu pro eskidi artık ve maalesef hatırı sayılır bi signed yapma durumu yok..onunla signed yaptım deyip tel kurmaya çalış bakalım kuruluyormu?? daha çok sis in içini düzenlemek için kullanılıyor..yada misal font zoomer içine fonts atmak içinde kullanılıyor..

CnFk

CnFk

Üye
Bu imkansız bir şey. Boşuna denemeyin. Böyle olsa niye Unsigned paylaşım olsun yani :). Çok eskiden olan bir şey bu.

evet olmuyor Sensation ;) Paylaşım ve Bilgi İçin teşekkürler ama olmuyor arkadaşım ;)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
uribaju

uribaju

Üye
olmaz tabi 1kere olur o

• Beğen
AмσηR@

AмσηR@

Üye
bu sadece süresi geçmişlerin süresini uzatıyor, unsignedı signed yapmaz yani

• Beğen
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oraya uygulamayı unsigned ve signed olarak koydum. İndirip bakabilirsiniz

Bberkan40

Üye
tebrikler.

Üst Alt