Hacklemeye Gerek Yok :) Sertifikaları Bilgisayarınızdan Kaldırın.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bende teli hacklemeden önce siscontents kullanıyodum ve biçok kere işe yaradı daha sonra telefona freesigner uygulamasını kurdum oda çok güzel istediğim bütün proları imzalayıp yükledim yani arkadasın dedigi dogru bu yöntemlerin ikiside işe yarıyo ikisinide kullandım

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende teli hacklemeden önce siscontents kullanıyodum ve biçok kere işe yaradı daha sonra telefona freesigner uygulamasını kurdum oda çok güzel istediğim bütün proları imzalayıp yükledim yani arkadasın dedigi dogru bu yöntemlerin ikiside işe yarıyo ikisinide kullandım
Teşekkürler

55lim

Üye
hepsine sökmez bu programların bu benim düşüncem tabi ben hackitercih ederim teşekkürler paylaşım için

Legendary_484

Legendary_484

Üye
olursa var ya gül dökerim yollarına :op:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Bazı uygulamalarda çalışmaması diğer uygulamalarda çalışmayacağı anlamına gelmez. Hack işinden korkan arkadaşlar var. Bu onlar için olsun.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sabit olacak pek bir şey yok. Bunu yapacağınıza 2 dakikada telefonu hackleyin daha basit.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve n000k
n000k

n000k

Üye
iyide kardeşim adamın istediği bir pro var kalktı bunlan yapmaya çalıştı sonra olmadı.. eee nerde olcak o zaman bu konunun doğruluğu?? ki kalkmışsın sabit olsun diyorsun.. ben denedim bir tema için olmadı ufacık bir temaydı yani 200 Kb.. siscontents o kadarda anım şanım birşey değil!! bazı prolara şans eseri söker ama birçoğunada sökmüyor bunu bil..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
iyide kardeşim adamın istediği bir pro var kalktı bunlan yapmaya çalıştı sonra olmadı.. eee nerde olcak o zaman bu konunun doğruluğu?? ki kalkmışsın sabit olsun diyorsun.. ben denedim bir tema için olmadı ufacık bir temaydı yani 200 Kb.. siscontents o kadarda anım şanım birşey değil!! bazı prolara şans eseri söker ama birçoğunada sökmüyor bunu bil..
Sorun SISContents'te değil bu kullanılan sertifikada. Her telefonda ve içerikte olmaz :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
TheMadness

TheMadness

Üye
kısıtlı sertifika o dikkat edin self.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, n000k ve Sensation
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben daha ayrıntılı yorum yapmayacağım. Yani denesinler ne çıkar? Ne olacak?
Ama gel görki konu açmanın yardımcı olmanın bir faydası yok. Kullananlara ve teşekkür edenlere saygılar :islik

• Beğen
Tepkiler: Otuz
hakan_710

hakan_710

Üye
hala bunlara ümit bağlayanlarda var :) hack yapın yada kişisel sertifika alın uygulamalarınızı tek tek imzalayın. bunlar eskide kaldı sökmez artık

Legendary_484

Legendary_484

Üye
anıl baran ın mobile cleaner uygulamasını denedim olmadı

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben geçen gün diğer hackleme yöntemi ile yaptım hemen oldu. buda güzel bir şey ama hep pc den yapmam lazım galiba ama yinede teşekürler

Legendary_484

Legendary_484

Üye
sertifika hatası vermiyor ama güvenilmeyen...

legend5858

legend5858

Üye
BEn denemişitim bazı uygulamalrı imzalıyor bazıları imzalamıyor.Edemedim en sonunda hackledim telefonu elim ayağım bir rahat durmuyor ki :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim denemeden neden paylaşıyorsunkı :)

Üst Alt