düzenlemeler;
-menüde klasör isimlerini değiştirmek için mod eklendi.
-rusça yazma dilini ekledim.
-müzikçalar klasör yaması eklendi. Sadece belirlenen klasörler taranıyor. (e,f:\music e,f:\sounds)
-java izinleri düzenlemesi eklendi.
-açılışta sms gönderme ve nokia kaydı kapatıldı (mynokia)
-birçok önyüklü ekolayzır ayarı eklendi
(flat/speech/enhance/treble booster/bass & treble/zigzag/half-v/-v/half-a/-a)
-tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra indirmeler kaldığı yerden devam edebiliyor
-ınstallserver yaması eklendi. Unsigned uygulamalar sorunsuz yükleniyor.
-arayüz (uı) hızlandırma ayarları yapıldı (max cpu kullanımı 75 den 90 'a çıkarıldı, fps 75 olarak ayarlandı.)
-efect ayarı yapıldı istediğiniz efekti e kök klasörüne atarak kullanabılırsiniz (e/effects)
-hızlı arama default olarak açıldı.
-tema efektleri default olarak açıldı.
-sms iletim raporu default olarak açıldı.
-ekran titreşimi kapatıldı.
-rompatcher+ 3.1 türkçe sürümü eklendi
-tactile feedback eklendi.
-korumalı dosyaları (sıs, jar) dahili dosya yönetici ile gönderebilirsiniz (undomods ıcındekı sıs dosyasını çalıştırmanız gerek)
-tarayıcı önbelleği "e" sürücüsüne alındı.
-sözlük için tr ve ru veritbanı eklenmiştir.
-ses ayarlarını çok az yükselttim.
-başlangıç programları düzenlenmiştir.(takvim-saat-mesaj-arama kaydı-rehber ilk açılışta kapatılmıştır)
-saat ve takvim ayarı düzenlendi.
-tarayıcı ana sayfa olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayarlandı.
-fota sıfır olarak ayarlanıp kapatıldı.
-gps adresi supl.nokia.com eklendi.
Widgetslerin yenı görünümleri eklendi.
Bu kadar..gördüğünüz gibi çok değişiklik yapıp veya mod ekeyip stabiliteyi bozmak istemedim..böyle daha iyi olduğu kanaatindeyim..isteyen gönül rahatlığıyle indirip kullanabilir..denenmiştir.(n8)
arkadaşlar ben bazı programların sonradan yüklenmesini daha uygun buluyorum hem c den yer kazanmak hem daha stabil olması için bu sebeple uda yı boşalttım (inanın çok zamanımı aldı çok uğraştırdı) ama isteyenlar için ekte rar dosyası içinde bu programları tekrar yükleyebilirsiniz..sosyal zaten güncellemeyle geliyor.