ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis hocam orjinal den önce yayınladığınız fixed sürümü çok harikaydı onda pil çok çok iyi gidiyordu.aynı ayarları orjinaline de uygulamanız mümkün mü? saygılar.

Konu 12-02-2012 tarihi itibariyle guncellenmistir..guncelleme sebepleri linkler ve resimler konu basina eklenmistir..batarya konusu hakkinda sunu soyleyim 2 gundur kullaniyorum telefonu hic birakmadim bu konu uzerinde caliyordum eskisinden daha iyi gibime geldi..ama kucuk bir eksi olcak rehber log ve mesajlari ilk acilista acilacak ve biraz bataryaya yuk olcak tabi ama kullanim rahatligi icin gerekliydi..cunku sizde farketmissinizdir rehberi acinca saniyeye yakin bir gecikme oluyodu..artik yok..restart olayida cok iyi oldu hic bi sorun yok..batmanyavuz kardesim sizin radyoya bakamadim inan acamadim radyoyu kulaklik bulamadim..kusura bakma artik deneyi yazarsan memnun olurum..ayrica sizin isteginiz uzerine hem cfw ye hemde ayri olarak wallpaperler eklendi..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline sağlık kardeş..

----------Eklendi @ 16:43:24 ---------- Yazıldı @ 16:34:56 ----------

Şahin link yanlış galiba bir kontrol edermisin

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Eline sağlık kardeş..

----------Eklendi @ 16:43:24 ---------- Yazıldı @ 16:34:56 ----------

Şahin link yanlış galiba bir kontrol edermisin

hemen bakiyorum...

Arkadaslar kusura bakmayin karisti galiba..yanlislik olmasin lutfen bakin 155.85 mb olmali..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4348885' Alıntı:

hemen bakiyorum...

Arkadaslar kusura bakmayin karisti galiba..yanlislik olmasin lutfen bakin 155.85 mb olmali..
Tamamdır usta sorun yok,Eyvallah

penah0

Üye
esendagli kardes reis hocanin final bellesi ne oldu gelmedimi hayla?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
esendagli kardes reis hocanin final bellesi ne oldu gelmedimi hayla?
Ooooo ben çokdan bununla flasladım bile,sağolsun şahin kardeşim.çok stabil gözüküyor(herzaman ki gibi).

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

penah0

Üye
esnaDAGLI BEN REIS HOCANIN FINAL bellesini diyorum bu belleyi yok

----------Eklendi @ 17:51:33 ---------- Yazıldı @ 17:48:39 ----------

ilk sayifa hangisi bulamiyorum linkini atarmisin?

Esendağlı

Esendağlı

Üye

penah0

Üye
cok tewekkur ederim ALLAH RAZI OLSUN ESNEDAGLI

----------Eklendi @ 17:56:44 ---------- Yazıldı @ 17:54:59 ----------

ESNADAGLI ben bu sen verdiyin belleni flaslamisam, sadece olarak reis hoca dedi ki v1.2 nin final surumunu ekliyecek bugunnben final belleni diyorum
bunu yok:)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar ses hosuma gitmedi ben her seyi orjinal kullandim..ama maximum ayarlamama ragmen seste bir verim alamadim..1-2 saat kadar sonra eklicem indiren arkadaslar icin core yi ayriyetten eklicem..core degistiricem..malum final dedik duzgun bi sey olsun..

• Beğen
Tepkiler: penah0
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve penah0
ЯReiS

ЯReiS

Üye
cok tewekkur ederim ALLAH RAZI OLSUN ESNEDAGLI

----------Eklendi @ 17:56:44 ---------- Yazıldı @ 17:54:59 ----------

ESNADAGLI ben bu sen verdiyin belleni flaslamisam, sadece olarak reis hoca dedi ki v1.2 nin final surumunu ekliyecek bugunnben final belleni diyorum
bunu yok:)

penah0 biraz bekle linki kaldirdim biraz sonra eklicem..1.sayfaya bakacaksin orda en altta..yeni resimler var onun altinda..olacak..

penah0

Üye
Reis ve Esnadagli cook tesekkurle size ALLah razi olsun bilginicin

----------Eklendi @ 18:09:26 ---------- Yazıldı @ 18:03:39 ----------

reis hocam yeni final bellen 40 mb az deyilmidir?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
onlar kurduktan sonra telefona ekleyecegin programlar istedgini yukleyebilirsin istemezsen yukleme..cfw biraz sonra gelecek ben kaldirdim simdi..ses icin..duzenleyip koycam..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ЯReiS;4348806' Alıntı:
Konu 12-02-2012 tarihi itibariyle guncellenmistir..guncelleme sebepleri linkler ve resimler konu basina eklenmistir..batarya konusu hakkinda sunu soyleyim 2 gundur kullaniyorum telefonu hic birakmadim bu konu uzerinde caliyordum eskisinden daha iyi gibime geldi..ama kucuk bir eksi olcak rehber log ve mesajlari ilk acilista acilacak ve biraz bataryaya yuk olcak tabi ama kullanim rahatligi icin gerekliydi..cunku sizde farketmissinizdir rehberi acinca saniyeye yakin bir gecikme oluyodu..artik yok..restart olayida cok iyi oldu hic bi sorun yok..batmanyavuz kardesim sizin radyoya bakamadim inan acamadim radyoyu kulaklik bulamadim..kusura bakma artik deneyi yazarsan memnun olurum..ayrica sizin isteginiz uzerine hem cfw ye hemde ayri olarak wallpaperler eklendi..

Öncelikle çalışmalarınız için çook teşekkür etmeliyim, aklınıza, ellerinize, emeklerinize sağlık. Şimdi indiriyorum, telefon şarjda az sonra deneyeceğim sonrasında fikirlerimi de elbette kendi çapımda belirteceğim. Radyo hususuna gelince bu sizin cfw ile ilgili bir sıkıntı değil, hepsinde var muhtemelen Nokia'nın sorunu. Ben belki nedenini biliyorsunuzdur birşeyler yapabilirsiniz umudu ile söylemiştim, neticede sorun bile sayılmayacak kadar küçük birşey. Ciddiye alıp değerlendirmeniz bile beni fazlasıyla memnun etti. Duvar kağıtları içinde ayrıca teşekkürler, çalışmalarınızın devam etmesini cani gönülden isterim tabi kendinizi üzüp sıkıntıya sokmadan neticede kullandıklarımız zaten on numaralar. Hepsi için tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi çalışmalar...

--

Şimdi farkettim link kaldırılmış, bende sildim indirdiğimi siz paylaşınca tekrar indiririm saygılar...

• Beğen
Tepkiler: penah0 ve ЯReiS

reco763

Üye
as. arkiler bu proları c6 da kullanabilirmiyim çok beğendim emeğinize sağlık

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Ben hic bir zaman iddali olmadim bu konuda forumda cok iyi arkadaslar madnes kurtulus gercekten hariklar yaratiyolar..ben hep kendime gore ayarlar yaparak sade basit isler yapmaya calistim bunu temamdanda anlarsiniz zaten..ama sunu soyluyorum bu sefer gercekten SES ve BATARYA konusunda en iyisi olduguna eminim..baska olur mu bilmiyorum ilerde,..simdiki en iyi diyorum..ve olk defa boyle konusuyorum..kurdum simdi..biraz sonra eklerim..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, batmanyavuz ve penah0

Üst Alt