Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012
Sponsorlu Bağlantılar
south
Üye
Hızlısın Reis. Harika bir çalışma olmuş. Hemen indirip deneyeceğim. Teşekkürler.
Reis yaptıysa kurulmazmı bu yazılım ya ellerıne saglık usta varmı senın gıbısi....
ЯReiS
Üye
Eyvallah sagolasin salih..
AYDIN1979
Üye
tşk ederim reis herşey için.
Bi ricam olcak senden equlazor açmıyor.musıc ekran koruyucu bozuluyor. Bunlar için dosyalar vardı. Bunları buraya eklersen sevinirim...
the.reds
Üye
teşekkürler cfw niz cok güzel olmuş yeni flashladm ancak birtek sorun var arkadaşında dediği gibi müzik çalarda seçenekler menüsünde ekolayzır secenegine tıklaynca ekolayzra girmiyor sorun ne olabilir şmdidn teşekkür ederm
KeSeGeN
Üye
arkadaşlar ekolayzr o kadar da etkilemiyor sesi ki zaten n8 in ses kalitesi tartışılmaz bence buna kafayı takmayın da yazılımı mükemmel olan telefonunuzun tadını çıkarın EMEĞİNE SAĞLIK ŞAHİN REİSSSSSS
ЯReiS
Üye
equalizer sorunu icin sis dosyasi yaptim bunu C hafizaya kurun cozulecektir..
ya toje tak dumayu..tesekkur ederim yorumun icin..hemde rusca..
.eRCaN.
Üye
Eline, emeğine sağlık Reis. En kısa zamanda deneyeceğim bu sürümü de.
penah0
Üye
hocam ben iki belle arasinda kalmisim kurtulusmu yoksa senin bellenmi?
ne yapacagimi bilmiyorum
penah0
Üye
Reis hocam ben senin belleni flas atdim hic bir sorun yok amma qaliba sorinu ben yapdim flas atdikdan sonra telefona hard format atdim senin bellendeki tum widjetler silindi nasil geri getire bilirim? 3G Widjetini isdiyorum sende sis versionu varmi?
Reis hocam ben senin belleni flas atdim hic bir sorun yok amma qaliba sorinu ben yapdim flas atdikdan sonra telefona hard format atdim senin bellendeki tum widjetler silindi nasil geri getire bilirim? 3G Widjetini isdiyorum sende sis versionu varmi?