ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
8-rar içinde orjinal ve benim eklediğim duvar kağıtları mevcuttur.
9-Rar içine JinHou v3 effects dosyasını ekledim isterseniz E kök klasörüne atıp telefonu kapatıp açın ve kullanın... E/effects şeklinde olcak.

bu rar dosyalar nerde.Link bulamadım .????

mkryvz

mkryvz

Üye
Gördüğüm en sade ve temiz CFW'ye benziyor, indirdim ve yükledim. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı.
Eğer bir sorun olursa buradan haber veririm.
Teşekkürler :good:

----------Eklendi @ 12:30:22 ---------- Yazıldı @ 12:14:25 ----------

8-rar içinde orjinal ve benim eklediğim duvar kağıtları mevcuttur.
9-Rar içine JinHou v3 effects dosyasını ekledim isterseniz E kök klasörüne atıp telefonu kapatıp açın ve kullanın... E/effects şeklinde olcak.

bu rar dosyalar nerde.Link bulamadım .????
Link var ancak bende de açılmıyor. Bir rus paylaşım sitesi olsa gerek...
Zaman zaman açılıyor, bazende açılmıyor...

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Gördüğüm en sade ve temiz CFW'ye benziyor, indirdim ve yükledim. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı.
Eğer bir sorun olursa buradan haber veririm.
Teşekkürler :good:

----------Eklendi @ 12:30:22 ---------- Yazıldı @ 12:14:25 ----------

Link var ancak bende de açılmıyor. Bir rus paylaşım sitesi olsa gerek...
Zaman zaman açılıyor, bazende açılmıyor...

Oncelikle tesekkur ederim yorumunuz icin mutlaka yazin iyisini kotusunu nu ki ileriki calismalarda isik tutsun..tesekkur etmek icin butona basin yeter..

link bende saglam gozukuyor ilginctir indirien bir arkadasim baska bir siteye upload edebilirse konu basina koyayim..ben su an musait degilim onun icin zor..ama aksama eklerim eger kimse eklemezse..

• Beğen
Tepkiler: mkryvz
mkryvz

mkryvz

Üye
ЯReiS;4352231' Alıntı:

Oncelikle tesekkur ederim yorumunuz icin mutlaka yazin iyisini kotusunu nu ki ileriki calismalarda isik tutsun..tesekkur etmek icin butona basin yeter..

link bende saglam gozukuyor ilginctir indirien bir arkadasim baska bir siteye upload edebilirse konu basina koyayim..ben su an musait degilim onun icin zor..ama aksama eklerim eger kimse eklemezse..
link sağlam ancak sanırım Türkiye bağlantısında sıkıntı çıkıyor olabilir. Ben linki açtım ve indirdim. Ama dediğim gibi zaman zaman açılmıyor.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Alternatif Programlar linki eklenmistir ilk sayfaya indiremeyenler icin...umarim burdada sorun cikmaz..

mkryvz

mkryvz

Üye
Teşekkürler :)
Daha öncede dediğim gibi, gördüğüm en sade ve temiz CFW olmuş.
Video ve foto düzenleme programlarını kendim kurdum ve çalışıyorlar.
Hala bir sorun bulabilmiş değilim.

• Beğen
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
MediaFire' ye upload ediyorum şu an, bir sorun çıkmazsa yarım saat sonra linki veririm.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Z diske bakmayi unutmayin ordaki video iyilestirme ve gizli dosyalari gonderme sis dosyalarinida kurun.

----------Eklendi @ 13:58:56 ---------- Yazıldı @ 13:57:45 ----------

MediaFire' ye upload ediyorum şu an, bir sorun çıkmazsa yarım saat sonra linki veririm.

Benim telefonda varmis programlar ben ekledim mediafire linki tesekkur ederim ilgi icin yavuz kardesim.

• Beğen
Tepkiler: batmanyavuz
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ЯReiS;4352405' Alıntı:
Benim telefonda varmis programlar ben ekledim mediafire linki tesekkur ederim ilgi icin yavuz kardesim.

Cfw dosyaları sanmıştım dikkat etmedim pardon, ben teşekkür ederim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
olduki begenmediginiz bir sey oldu degistirmek istiyorsunuz ama telefonun butun ayarlarini yaptiniz resimler videolar e-mail ayarlari vs..korkmayin istediginiz degisikligi yapin UDA haric phoenix ile SOFTWARE UPDATE yapin hic bir ayariniz bozulmadan istediginiz degisikligi yapabilirisniz belki 50 sefer denedim..sorun yok..cunki her seferinde o ayarlari tekrar yapmak gercekten olum valla...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ekran titreşimini açmak için ne yapmamız gerekiyor Reis hocam?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Ekran titreşimini açmak için ne yapmamız gerekiyor Reis hocam?

titresimi acmak icin rofs2 yi nokiacooker ile acip private\10282bc4\rul\dfs7x92_keylock.rul dosyasini silmek gerekiyor (bu islemleri yapip uda olmadan software update yaparsaniz ayarlari kaybetmeden kullanabilirsiniz.)

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
epts

epts

Üye
Arkadaslar bu gunden sonra ben de android kullanmaya karar verdim.nokianin gerk uygulama gerek yazilim tak ettirdi.n8 verip lg optims 3d aldim. Kullanan bilen arkadas var mi

Black_06_52

Black_06_52

Üye
reis ellerine sağlık güzel cwf olmuş ben şunu merak ettim bütün progr. yükledim c 160mb dedi sosyal c'ye kuruldu sosyali diğer hafızaya nasıl yüklerim şimdiden teşekürler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaslar bu gunden sonra ben de android kullanmaya karar verdim.nokianin gerk uygulama gerek yazilim tak ettirdi.n8 verip lg optims 3d aldim. Kullanan bilen arkadas var mi

Hayirli olsun recep bende samsung galaxy s var ama galiba farkli..onlardada baska bi dert flashi felan ama buna gore daha kolay bence

----------Eklendi @ 19:38:43 ---------- Yazıldı @ 19:37:39 ----------

reis ellerine sağlık güzel cwf olmuş ben şunu merak ettim bütün progr. yükledim c 160mb dedi sosyal c'ye kuruldu sosyali diğer hafızaya nasıl yüklerim şimdiden teşekürler

Ben sosyali yuklememistim..onu kurarken sormadimi hangi hafizaya kurulacagini? eger sormadiysa C den baska sansin yok..mesela adobede sormaz direk C hafizaya kurulur.

Black_06_52

Black_06_52

Üye
ilgine teşekürler reis usta yeni cwf harika ellerine sağlık

• Beğen
epts

epts

Üye
Teşşekkür ederim reis hocam. hocam biz yine takipteyiz seni.

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ЯReiS;4353098' Alıntı:

titresimi acmak icin rofs2 yi nokiacooker ile acip private\10282bc4\rul\dfs7x92_keylock.rul dosyasini silmek gerekiyor (bu islemleri yapip uda olmadan software update yaparsaniz ayarlari kaybetmeden kullanabilirsiniz.)

Eyvallah Reis, senin gibi Kurtuluş abimiz gibi insanlar olmasa Nokia çekilmez vallahi, emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve ЯReiS
idris-tolar

idris-tolar

Üye
ЯReiS;4353098' Alıntı:

öncelikle elinize sağlık en yakın zamanda denemek istiyorum ...

ekran titreşimin konusunda karşı tarafın telefonu actığı zaman titremesi cok güzel oluyor inşaallah bu cfw de vardır..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
öncelikle elinize sağlık en yakın zamanda denemek istiyorum ...

ekran titreşimin konusunda karşı tarafın telefonu actığı zaman titremesi cok güzel oluyor inşaallah bu cfw de vardır..

arama esnasinda karsi taraf telefonu acinca ve konusma bitince titreme olayi var benim vazgecilmezim..bnde cok begeniyorum..faydali bir eklenti.

Üst Alt