Belleye sakın geçmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
hiç video oynatmıyor mu ? Bence video player'i eskisinden bile daha kapsamlı ve hoş olmuş bence siz belle kullanmayan azınlık olarak tarihe geçebilicek insanlarsınız bu kadar kötüleme yaptığınıza göre ,

bence gerçekten beklediğime değen bir sürüm olmuş herşeyi ile mükemmel çalışıyor video açma izleme herhangi bir şekilde problem görmedim üstelik sistem daha stabil hale getirilmiş belli oranda hızlanmada var.

ıdm yi indir kur youtubeden hd bi video indir hiç bi oynama yapmadan telefona at bakalım açması kac saniye sürüyo yada açab,iliyor mu eski sürümde direk açıyo ve de çok güzel kalitede izleyebiliyorum çevirme yapmadan bi diğer belle androit e özenip menüde klasörleme yapmamış ya çok dağınık olmuş aynı zamanda ne yapacam 6 ev ekranını ne işe yarar onun yerine yapsana telefonlara sadece sola yapma değilde ıphone gibi video izlerken sensörün dort bi yana cevrilmesini süper olur yapamaz mı yapar elbet benim için nokıa belleye ye boşa uğraşmış ha ileride düzelirse ben tarafındaki hatalar bi ihtimal geçerim.

pezpol

Üye
bence 10 numara sistem

hg21

hg21

Üye
evet bazı sorunları var şuan için ama ilerleyen zamanlarda nokia bu açıkları kapatır. bence yuklenmeli belle...

soganlik

Üye
Sorun yok denecek kadar az, Bir de hack yaparsan yükleyemediğin programda kalmıyor...

cepheci02

Üye
bence güzel ya tema efekleri çok hoşuma gtti :) ama hack yapamadm :(

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşın cihazı problemli olmalı nokıa ilk defa adam gibi güncelleme yapmış bence çok stabil

m.sbn

Üye
belle daha iyi özelliklede mobil veri bağlantısını isteğe göre kapatabiliyosun wlan aynı şekilde

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende gayet stabil çalışıyor tabi benim telefon kendiliğinden Belle'li o ayrı :D Bendeki durumun anna ile karşılaştırılamayacak kadar iyi olduğu kesin.

heroman33

heroman33

Üye
Ben şimdi geçiyorum BELLEye. Telefon açılırken "test mode" yazdı. Herhalde test amaçlı çıkardılar bu sürümü. Varsa hataları düzeltirler inşaallah.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım o test mode her yazılım yüklemede görülür yeni bisey degil

serinaga

serinaga

Üye
HERKES yüklesin arkadaşlar, yapamayan yada sorunu olan arkadaşlar önce bir araştırsınlar, mutlaka yanlış yaptıkları yada anna'dan farklı bir ayar olduğundandır ... Herşey stabil ve düzgün ...

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar ben hem c7 hemde c6 01 kulanıyorum allaha şükür 2 telefonada belle yüklü hiç bir sorun sıkıntı yok gayet memnunum sorun yaşayanlar bence telefonu kulanmayı bilmiyorlar herkese iyi forumlar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Arkadaşlar N8 hakkındaki yorumları anlamıyorum.Bu telefonu almadan önce de,ne yorumlar gördüm gerek başka yerde gerek burada.Sürekli olumsuz yorumlar felan.Ben aldırmadım ve bu teli aldım.Hiç bir sorun yok 7 şubatta Belle yükledim HiçBir Problem Yok...Herşey cok güzel bugüne kadar da maşallah bu telefonda herhangi bir sorun yaşamadım.Siz neden bu kadar çok şey yaşıyorsunuz.İnanın sizin bahsettiğiniz şeyler yüzünden telefondan soğuyorum kısacası korkuyorum aynısı bende de olur mu diye?? Beni sakın yanlış anlamayın.Nereye baksam N8 YARDIM!!! Bu telefon bu kadar berbat mı yoksa ben mi anlayamıyorum ??

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar N8 hakkındaki yorumları anlamıyorum.Bu telefonu almadan önce de,ne yorumlar gördüm gerek başka yerde gerek burada.Sürekli olumsuz yorumlar felan.Ben aldırmadım ve bu teli aldım.Hiç bir sorun yok 7 şubatta Belle yükledim HiçBir Problem Yok...Herşey cok güzel bugüne kadar da maşallah bu telefonda herhangi bir sorun yaşamadım.Siz neden bu kadar çok şey yaşıyorsunuz.İnanın sizin bahsettiğiniz şeyler yüzünden telefondan soğuyorum kısacası korkuyorum aynısı bende de olur mu diye?? Beni sakın yanlış anlamayın.Nereye baksam N8 YARDIM!!! Bu telefon bu kadar berbat mı yoksa ben mi anlayamıyorum ??
Kesinlikle haklısın,n8 harika vede sorunsuz bir cihaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok N8 telefonun gayet güzel bir telefon hayırlı olsun güle güle kullan. Yorumlara takılma kötüleyen de var övgüyle bahseden de.

hizan

hizan

Üye
Nokia suite den yüklenen belle de hata var.

forum da ben kendim bizzat defalarca yazdım bunu ama insanlar anlamak istemiyorlar.

belleyi illaki phoenix ile flashlamak lazım başka türlü belle den düzgün olarak randıman alınmaz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
berbatlıgından değil arkadaşım bizde sorun yok dıye diger arkadaşlarda da sorun olmaz dıyemeyız onlarda haklı kaçgündür sorunlarla ugraşıyor kimi yazılımsal kimi ufak ayarlarla çözülebilir arkadaşlar nokia ya kızıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia suite den yüklenen belle de hata var.

forum da ben kendim bizzat defalarca yazdım bunu ama insanlar anlamak istemiyorlar.

belleyi illaki phoenix ile flashlamak lazım başka türlü belle den düzgün olarak randıman alınmaz.
Haklısın ama ben naviden indirip flash attım ama inan Reis arkadaşımızın bellesinin yerini asla tutamaz..

Üst Alt