GLADYATÖR1581
Üye
hiç video oynatmıyor mu ? Bence video player'i eskisinden bile daha kapsamlı ve hoş olmuş bence siz belle kullanmayan azınlık olarak tarihe geçebilicek insanlarsınız bu kadar kötüleme yaptığınıza göre ,
bence gerçekten beklediğime değen bir sürüm olmuş herşeyi ile mükemmel çalışıyor video açma izleme herhangi bir şekilde problem görmedim üstelik sistem daha stabil hale getirilmiş belli oranda hızlanmada var.
ıdm yi indir kur youtubeden hd bi video indir hiç bi oynama yapmadan telefona at bakalım açması kac saniye sürüyo yada açab,iliyor mu eski sürümde direk açıyo ve de çok güzel kalitede izleyebiliyorum çevirme yapmadan bi diğer belle androit e özenip menüde klasörleme yapmamış ya çok dağınık olmuş aynı zamanda ne yapacam 6 ev ekranını ne işe yarar onun yerine yapsana telefonlara sadece sola yapma değilde ıphone gibi video izlerken sensörün dort bi yana cevrilmesini süper olur yapamaz mı yapar elbet benim için nokıa belleye ye boşa uğraşmış ha ileride düzelirse ben tarafındaki hatalar bi ihtimal geçerim.
ama hack yapamadm 
Bendeki durumun anna ile karşılaştırılamayacak kadar iyi olduğu kesin.