Uygulama Şebeke ve Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

radis21

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke ve Batarya Sorunu
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim herkese merhabalar

Google LG nexus 4 telefonu kullanıyorum.Teknosadan 1000 TL nin üzerinde bir fiyata aldim ve çok pismanim.Çok sorunlu bir telefonla karşılaştım.Garantisi yok.

Telefonumu %100 sarj ediyorum ve %50 ye kadar sorunsuz bir şekilde kullaniyorum .Telefonum %50 den sonra tabiri caizse kafayı yiyor.Kendi paketimden internete girdigimde Avea Sinyal şebekesi tamamen kesiliyor.İnternetten ciktigimda 2 dakika içerisinde tekrar şebeke geliyor.Bazen gelmediği oluyor ve telefonu mecburen yeniden baslatiyorum.%40 civarı sarjla telefonu resetliyorum ve açıldığında %5 veya %2 gibi komik bir batarya durumuyla karşılaşıyorum .
İşin enterasan tarafı Telefonumu prize takılı kullandigimda şarj ister %99 olsun ister %5 olsun sorun çıkaramıyor ve şebeke kesilmeyip rahat rahat internete girebiliyorum mobil verilerden.

10 yılı aşkın bu mesleği yapan telefoncu arkadasima sordum "Custom ROM" yuklersek düzeleceğini söylediler.Diğer 3.ncu bir telefoncu arkadaşım sorunun sockette veya bataryada olduğunu söyledi.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
Tesekkur ederim
 
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
telefonu uzun süre şarjda kullandıysan olabilir bataryayı değiştir istersen olmazsa rom telefonu uzun süre şarjda kullandıysan olabilir bataryayı değiştir istersen olmazsa rom telefonu uzun süre şarjda kullandıysan olabilir bataryayı değiştir istersen olmazsa rom telefonu uzun süre şarjda kullandıysan olabilir bataryayı değiştir istersen olmazsa rom atarsın
 


Üst Alt