Belleye sakın geçmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Ben burada eskilerdenim bilen bilir.Ama uzun süredir ilgilenmiyorum bu konular ile.Hatta şuan hala askerim 6 ayım kaldı bu arada.Android cihazlarımda var ama N8'in tadı bir başka.çokta üzerine titremiyorum ama inanın tek sıkıntı yaşamadım.Güncellemeride Nokia Suit ile yaptım bugüne kadar.Ne şarj sorunum var,ne flv sorunum var nede wi-fi sorunum var.Herşey cok güzel.güncellemeyi 7 şubat gece yarısına doğru yaptım.Şarjım bile az vardı direk teli pc e bağladım ve tıkladım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

baris655

Üye
Çok berbat bir şey sakın geçmeyin çok sorun var , ben internete giremiyorum . Wlan sorunlu .. kısacası anna 1000 basar
arkadaşa katılmıyorum internette çok daha hızlı bi biçimde gezinebiliyorum ayrıca görsel olarak çok daha iyi bi artı özelliğini söylemek gerekirse menüler arası geçişler hiç bu kadar hızlı olmamıştı ne ilk aldığımda nede annada

elaksy

Üye
50 tane yüksek kalitedeki flv vidiolarımın yarısından fazlasını açmıyor.bunu nasıl çözerim.yeni videolarda attım açmıyor.kırık flash işareti gösteriyor

najanaja

najanaja

Üye
iyide kardeşim sen bi sorun yaşadın diye herkesin başına gelecek diye bişey söz konusu deil insanları yanlış yönlendiriyosun bence. bende geçtim belle ye we gayet memnunum herşey mükemmel tek bi sorunla bile karşılaşmadım herşey sorunsuz çalışmakta tawsiyem oyunlarınızı prolarınızı boşwerin gitsin bi hard format çekin tel rahatlasın herşey gitsin sonra yükleyin belleyi ben öyle yaptım bi hard format şimdi telim tertemiz sadece gerekli oyun we uygulamaları kurdum hd oyunlarımında kayıtlarını yedeklemiştim geri yükledim kaldığım yerden dewam. walla ben tavsiye ederim benim için tam bi görsel şölen belle gerselliği sewerim tabi daha artılarıda var.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nokia suite den yüklenen belle de hata var.

forum da ben kendim bizzat defalarca yazdım bunu ama insanlar anlamak istemiyorlar.

belleyi illaki phoenix ile flashlamak lazım başka türlü belle den düzgün olarak randıman alınmaz.

abi ben de suite ile güncelledim ama arkadaşların yaşadığı sıkıntıları yaşamadım
hafıza kartını çıkarttım temizledim o arada güncellememi yaptım temiz hafıza kartını taktım telefona programlarımın setupları mevcuttu sıfırdan yükledim
1 kere hacklerken reset attı takılıp bir de internete bağlanmama sorununu 1 defa yaşadım telefonu kapatıp açtım sorun halloldu onda da başka da bir sıkıntı yok maşallah

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Her video yu açmıyr ama belle nin bu açığı var bi de tema yönünden de kısıtlı ama eski sürümü istediğim videoyu açıyor keşke böyle olsaydı belle de kalırdık ama hatalı işte .. Benim yönümden eski sürümü süper bellenin efekleri biraz sarmadı beni ..

akyazılı54

Üye
herşey normal çalışıyor bence güzel oldu

tayti156

Üye
Ben Belleyi Annaya göre kat kat stabil ve hızlı buldum bence dah tutarlı olmuş ve neredeyse Annanın ilk çıktığında yaşadığım hiçbir problemi de yaşamadım.. Ben Belleye geçin derim...

AHMED...

AHMED...

Üye
Ben Belleyi Annaya göre kat kat stabil ve hızlı buldum bence dah tutarlı olmuş ve neredeyse Annanın ilk çıktığında yaşadığım hiçbir problemi de yaşamadım.. Ben Belleye geçin derim...

aynen öyle dostum tam yerinde ve hakkıni vererek konustun

yakamozkurdu

Üye

Evet hata yaptı tabi, insanoğluna yaranmak zor. Böyle kullanıcılar için sadece 3310 satması gerek.
Kullanamıyorsanız bir bilene danışın arkadaşım, bu nedir yaa... başlıkta belleye sakın geçmeyin ! Bizde niye sorun yok? Bırakın N8i 5800da bile belle navibarı sorunsuz kullanıyorum.
Varmı böyle birşey yaa ???

Hocam şu symbian'ı sonuna kadar sevenlerden birisiyim. C7'me Belle'yi yükledim sorunsuz bir işletim sistemi. Anna'dayken operada 3 sayfadan fazla sayfa açtığımda telefon hafızası dolu uyarısı verip, girdiğim tüm web sayfalarını kapatıyordu. Şimdi belle ile çok sayfa açıyorum ve tekleme yok. Uygulamalar arası geçişler, çoklu uygulama çalıştırması çok çok hızlı.

Ancak belle'yi yükledikten sonra frings, google maps gibi bazı uygulamalar çalışmamaya başladı. Benim için bu iki uygulama da hayati öneme sahip. Google maps'ı arazi çalışmalarım sırasında çok kullanıyorum. frings ise bedava tek video chat yapabildiğim uygulama. Sizce bu sorunlar kısa sürede giderilir mi yoksa ben sırf bu uygulamalar için anna'ya downgrade mi yapayım. Belle'yi sevdim ama bu uygulamaları daha çok seviyorum.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Çok berbat bir şey sakın geçmeyin çok sorun var , ben internete giremiyorum . Wlan sorunlu .. kısacası anna 1000 basar

arkadaşım yüklemeyi eksik ya da yanlış yaptın ya da yükleme sonrası ayarlarını tamamlamadın o yuzden sorun yaşıosun. bellenin ojinali de sızıntıları da mükemmeldir. insanları yanlış bilgilendirme ve yönlendirme gereksiz konu açmaktan ne anlıyosunuz ki????

burak1710

burak1710

Üye
Ben de c6-01 de Wlan sorunu yaşadım ağ ismini seçip şifreyi yazdıktan sonra direk bağlantı kurulamadı hatası alıyordum format attım çözüldü ama bunun tek çaresi format mıdır ?yardımlarınız için teşekkürler

ykmk

ykmk

Üye
belle işletim sistemini ılk kurdugumda ben de hafıf garıpsemiştim ama zamanla anladım ki anna falan hıkaye..belle gayet hos hızlı stabil..zamanla eksıklıkler de duzelecektir elbet.ortada dendiği kadar sıkıntı oldugunu düşünmüyorum.en aznından kendi açımdan..iyi forumlar herkese

Üst Alt