Netbook Alacağım,Hangisini Önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Netbook Alacağım,Hangisini Önerirsiniz ?
Casper,Exper ve Dell hariç hariç hangi netbook'ları önerirsiniz ;

*Aradığım Özellikler

-Performans
-Uzun Batarya Süresi
-Wi-Fi
-Bluetooth
-İşletim Sistemini Rahatlıkla Windows XP SP3'e Çevirebilme
-Sağlamlık Ve Kolay Kolay Arıza Yapmama
-Soğutma(Çok Isınmasın :D )
-----------------------------------------------------------------
Bu Özelliklerdeki Netbook Modelleriyle İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum,Şimdiden Teşekkürler !

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ ve stalker67

fnldstntn

Üye
Bütçe nedir...

futbol123

futbol123

Üye
evet bütçe ne?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Film,Müzik,İnternet,Düşük Çözünürlüklü Oyunlar(NFS World,GTA San Andreas gibi),klavyesi ufak olmasın mümkünse ellerim büyükte :D Fiyat 400 ile 600 Arasında Olabilir tabi eğer çok iyi bir cihaz var derseniz 650 lere kadar çıkabilirim...

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle bunu tavsiye ederim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
EXPER,CASPER,DELL,DATRON,VESTEL v.s. Dandik Markalardan uzak duruyorum,yorumun için teşekkürler,yukarıda zaten belirtmiştim !

• Beğen

NeoV

Üye
Casper'ın neresi dandik?!

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arıza Yapınca Görürsün...

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
EXPER,CASPER,DELL,DATRON,VESTEL v.s. Dandik Markalardan uzak duruyorum,yorumun için teşekkürler,yukarıda zaten belirtmiştim !
laptopların hepsi çinde üretiliyor dış kasaları.
saydığın markalar arasında datron vestel casper dandik doğru Dell e nasıl dandik dersin sen! Dell dünyanın en iyi markalarından biridir laptoplar hakkında bilgin olmadığı için böyle demişsin !

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ben DELL Den Uzak Duruyorum,Zaten Amacım DELL'i Kötülemek değil sonuçta onlarda bu işten ekmek yiyorlar ben sadece aradığım özelliklerde belirttiğim markaların dışında uygun bir cihaz arıyorum...

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
Ben DELL Den Uzak Duruyorum,Zaten Amacım DELL'i Kötülemek değil sonuçta onlarda bu işten ekmek yiyorlar ben sadece aradığım özelliklerde belirttiğim markaların dışında uygun bir cihaz arıyorum...
zaten dediğin fiyata dell alamassın.Dell dünyanın en iyi markalarından biri dünyanın en iyi oyun notebooklarını üreteten marka Alienware dür.Onuda dell üretiyor ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
netbook alacağım ve dell almayacağım sadece önerilerinizi yazınız !

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
HDD nin Okuma hızı 5400 ben 7200 demiştim + işlemcisi biraz daha yüksek Toshiba,Asus,Acer Gibi Markalardan önerirseniz iyi olur,teşekkürler...

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
HDD nin Okuma hızı 5400 ben 7200 demiştim + işlemcisi biraz daha yüksek Toshiba,Asus,Acer Gibi Markalardan önerirseniz iyi olur,teşekkürler...
650 tl ye 7200prm bulman zor.İşlemcisi ve ekran kartı atomlar çok daha iyidir.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ozaman,packard bell'i al diyorsun yani ? packard bell sağlamdır:good:başka marka önerebilirmisin peki ?

• Beğen
stalker67

stalker67

Üye
Asus'larda Çok İyi Diyorlar Talip

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Evet,Çift Çekirdek Olan Asus'lardan Düşünüyorum 899 TL Civarında Fiyatları Var 256 MB Onboard Ekran Kartları Var...

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ
place3461

place3461

Üye
ben samsung np150 aldım önerebilirim ne ısınıyor ne de ses çıkarıyor dahili bluetoot 2 gb ram..

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'da İyi Ama Hyundai Gibiyse :D Kore Malı Neticede...

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ

Üst Alt