Netbook Alacağım,Hangisini Önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

yakarici

Üye
Kardeş Hp almada ne alırsan al. Ben yeni HP aldım üzerine az bir şey sıvı döküldü. Cihaz çalışıyordu ama ileriye dönük bir sıkıntı olmasın diye servise gönderdim. 50 TL malzeme gerisi işçilik olmak üzere toplam 416 TL aldılar. Dolu bir bardak kola dökülmüş laptobu, Toshiba da sadece 85 TL ye yapıldı. Bence alırken önce bunlara bakın gerisi tıraş. Resmen adamı enayi yerine koyuyorlar. Gerisi senin kararın.

ridodido

Üye
asus eee pc 1015pn bende war 1 yildir kullaniyorum cok memnunum. calisir waziyette elimden onlarca kez dustu hala sapa saglam. 1015 ler eskidi artik 1016 lar war ama netbook alirsan asus eee pc al derim.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
asus eee pc 1015pn bende war 1 yildir kullaniyorum cok memnunum. calisir waziyette elimden onlarca kez dustu hala sapa saglam. 1015 ler eskidi artik 1016 lar war ama netbook alirsan asus eee pc al derim.

bu cihazlar için biraz ağır diyorlar,tercihimi 1300 Küsür TL'lik Ufak Toshiba Laptoplardan Yana Kullanmayı Düşünüyorum i3 işlemci felan varmış cihazlarda...

yorumun için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ
OCREYIZ

OCREYIZ

Üye
Asus VX7 Lamborghini Al Ama 5.000 TL

15097

15097

Üye
ocreyiz ve stalker neden senin yazdığın tüm şeyleri beğeniyor? Sen misin yoksa onlarda? :hmmm

keloglan34

keloglan34

Üye
o bizim kafedeki adam ya bizi üye yaptı sağolsun

- - - Eklendi - - -

bizde destek oluyoruz ama yasakmış galiba artık beğenmiyecez bu konuda kilitlense iyi olur arkadaşa HP G62 geldi...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler beğenmeyin yeter iyiki bir profil açtık size:off:yasak zaten bu şekilde olması kafeye gelin yarın 12:00 da konuşuruz

15097

15097

Üye
Yarası olan gocunur.Ben beğenmesinler mi dedim? Sadece ikide bir neden senin yazdıklarını beğendiklerini sordum. :angry:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yarası olan gocunur.Ben beğenmesinler mi dedim? Sadece ikide bir neden senin yazdıklarını beğendiklerini sordum. :angry:

ne biliyim onlara sormak lazım onlar beğeniyor :D

artık beğenmelerini istemiyorum konuştum onlarla

- - - Eklendi - - -

he senmisin o diye sorarsan tabiki değilim bizim kafede takılan çocuklar işte :D

15097

15097

Üye
ne biliyim onlara sormak lazım onlar beğeniyor :D

artık beğenmelerini istemiyorum konuştum onlarla

- - - Eklendi - - -

he senmisin o diye sorarsan tabiki değilim bizim kafede takılan çocuklar işte :D

tamam :) bir anda sert yaptınız da :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kafedekiler 8-10 yaş gurubu çocuklar :D

Üst Alt