son belleli lumia 801mi olucak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia lumia 801 değil Nokia 801 olarak adlandırılacak adı ve ondan sonra bir üst model Nokia 803'ünde gelme ihtimalide var...
Tabiki adı C8, N10, X8 olarakta anlandırabilir ancak şu bir gerçek ki üst donanımlara sahip bir telefon olacak ve devamıda gelecek...
Çünkü Nokia Belle güncellemesi ile baya bir ses getirdi ve Nokia yönetimi bu konuda 2'ye bölündü...
Uzun bir süre daha yeni Nokia Belleli (Symbian) telefonlar piyasaya sürülebilir...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia lumia 801 değil Nokia 801 olarak adlandırılacak adı ve ondan sonra bir üst model Nokia 803'ünde gelme ihtimalide var...
Tabiki adı C8, N10, X8 olarakta anlandırabilir ancak şu bir gerçek ki üst donanımlara sahip bir telefon olacak ve devamıda gelecek...
Çünkü Nokia Belle güncellemesi ile baya bir ses getirdi ve Nokia yönetimi bu konuda 2'ye bölündü...
Uzun bir süre daha yeni Nokia Belleli (Symbian) telefonlar piyasaya sürülebilir...
kardesim agzından bal damlıyo insallah dediklerin dogru cıkar zor geliyor symbiandan ayrılmak

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Baya ses getirdi ama bir oyun bile gelmedi . El-İnsaf Nokia ! 1Ghz'lik telefon yapıyorsun ; 1 oyun bile çıkarmaya tenezzül etmiyorsun ayıp .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Baya ses getirdi ama bir oyun bile gelmedi . El-İnsaf Nokia ! 1Ghz'lik telefon yapıyorsun ; 1 oyun bile çıkarmaya tenezzül etmiyorsun ayıp .

belkide belle güncellemelerinin tamamlanmasını bekliyordur cünkü kullandıgımız belle yazılımında eksiklikler var hatta bellenin carlanın öncüsü oldugu bile söyleniyo yazılım tamamlanıp sorunlar giderildikten sonra gelebilir diye düsünüyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
belkide belle güncellemelerinin tamamlanmasını bekliyordur cünkü kullandıgımız belle yazılımında eksiklikler var hatta bellenin carlanın öncüsü oldugu bile söyleniyo yazılım tamamlanıp sorunlar giderildikten sonra gelebilir diye düsünüyorum
Bence gelmez . Annadan sonrada gelecek dendi 1 tane bile gelmedi .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bence gelmez . Annadan sonrada gelecek dendi 1 tane bile gelmedi .

nokianın su anda s^3 tellerde denendigi ve menüye girilebildigi haberleri forumda paylasıldı hatta madness arkadasımız bug raporlarını bile paylastı o kadar umutsuz olmamalıyız bence

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nokianın su anda s^3 tellerde denendigi ve menüye girilebildigi haberleri forumda paylasıldı hatta madness arkadasımız bug raporlarını bile paylastı o kadar umutsuz olmamalıyız bence
Ben oyunlara gelmez dedim :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben oyunlara gelmez dedim :D
pardon kardesim dogrusun ama yinedebu kadar umutsuz olma bence belleden sonra oyunlarda gelicektir belle öncesi ve belle sonrası boş ram farkına bakarsan belleli nokianın daha cok işler yapabilegi ortada belle henüz yeni geldi ona g.re oyunlarda sırayla gelir insallah

sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlar oyun derdini nokiayı suclamamak lazım sonucda oyun firması en cok nerden kazanıyosa ona oyun yapıyo symbian belle işletim sistemini sadece nokia kullanıyo ama android hemen hemen her marka kullanıyo siz oyun şirketi olsanız sadece nokia tellerinemi yönelirsiniz yoksa hemen hemen her markanın kullandıgı adroidemi? he bide şöle bi durum var ordada nokia suclu diyecek gamelofta benim platformuma şu şu oyunları yapcaksın işde parası bilmemnesi falan filan durum tamamen böle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyun derdini nokiayı suclamamak lazım sonucda oyun firması en cok nerden kazanıyosa ona oyun yapıyo symbian belle işletim sistemini sadece nokia kullanıyo ama android hemen hemen her marka kullanıyo siz oyun şirketi olsanız sadece nokia tellerinemi yönelirsiniz yoksa hemen hemen her markanın kullandıgı adroidemi? he bide şöle bi durum var ordada nokia suclu diyecek gamelofta benim platformuma şu şu oyunları yapcaksın işde parası bilmemnesi falan filan durum tamamen böle

sözlerine katılmakla beraber son cümlene bi ekleme yapayım nokia gidip oyun firmalarına parasını ödeyip oyunu yaptırdı diyelim parasını nerden geri kazanacak magazadan kazanamaz öyleyse teli satarken iphoneun yaptıgı gibi üzerine koyup satacak neyse konu oyun ve uygulama degil konu dagılmasın lütfen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
galiba world mobile congress konferansında 801ve803 modelleri tanıtımı yapılacak bazı haberlerde bu konuda yorumlar var arkadaslar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
27 şubata daha var bekleyip göreceğiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
27 şubata daha var bekleyip göreceğiz.

ben teli degiştiricem nokiayı bekliyorum n8den sıkıldım ama onun gibiside yok şu anda n9u meego yüzünden almıyorum ama belleli 801 veya 803 veya daha üst model duyurulursa beklerim

SilentOne

SilentOne

Üye
kasa n9 gibi kişlemci 1.4 çift ramda en az 512 mb gpu da 256 mb yaptılar mı o telefonu alırım bn en az 1500 tlde para oderim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kasa n9 gibi kişlemci 1.4 çift ramda en az 512 mb gpu da 256 mb yaptılar mı o telefonu alırım bn en az 1500 tlde para oderim

512 ram 512gpu olma ihtimali var bende fiyatı 1500gibi tahmin ediyorum alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt