NOKIA 5230 CFW v51.6.002 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

monalos

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 5230 CFW v51.6.002 Yardım
Arkadaşlar bende nokia 5230 cep telefonu var aldıgımdan beri hiç ne yazılım güncelleştirdim ne yazılım yükledim 2gün önce modifiyeli yazılımları gördüm orda diyor işte v40 yapın sonra modifiyeliyi yükleyin benm yazılım v10 du flashla v40 a yükselttim güzel oldu orjinal sürüm değiğşti sona modifiyeli yazılımı atmayı denedim fakat bu sefer de beceremedim onu yaptım bunu yaptım olmadı en sonunda gititm V51.6.002 yazılımını yükledim suan telefonda bu yaılım var bana bi yardım edin buna göre bi modifiyeli yazılım bulmam lazım nasıl yaparım nasıl kurarım bi yardım edersenız cok sevınırım sizden yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden...

Luck1

Luck1

Üye
Daha çıkmadı bizde 5230 v51.0.002 ve V51.6.002 cfw bekliyoruz :)

Maynard

Maynard

Üye
v50 için olan yazılımları kurabilirsin ama rofs2 dosyasının ismini değiştirmen gerekir v51.6 ya göre. ben o şekilde v50 portlarını kullanabiliyorum.

monalos

Üye
    Konu Sahibi
v50 için olan yazılımları kurabilirsin ama rofs2 dosyasının ismini değiştirmen gerekir v51.6 ya göre. ben o şekilde v50 portlarını kullanabiliyorum.

Arkadaşım bana bi yardımcı olabilirmsiin nasıl yapıcam nerden indiricem gibisinden bana bi yardımcı olursan sevinirim gerekirse e-mail adreslerincden yada facebookdan filan eklesem seni bana bi yardımcı olsan omega c6 5230 v50.6.002 sürümünü indir diyorum ama kırık link uyarısı veriyor bana bi yardımcı olursan sevinirim kardeş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt