Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
## PARSv2 C6v20 5230 RM-588 CFW FİNAL ##
Sponsorlu Bağlantılar
messi_123
Üye
fw çok güzel olmuş fakat mesaj gelince mesaj saatini 2 dk geriden gösteriyor birde müzikçalarda sıkıntı var müzikçalardaki bütün müzikleri göstermiyor...
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
mesaj saatlerindeki problem genel bir problem. Musik çalar sadece E:/Music dizinindeki şarkıları gösterir diğer dizindekiler müzik çalıcıda görünmez.
Oceansss
Üye
eywallah kardesim hep 5800 yiter ya cok guzel olmuş hemen yukluyorum.inş daha yenileri gelir
ferwasd
Üye
kardeşim dosyalara bakacaksın sonra navifirmden o uzantılı dosyaları seçeceksin sonra indirdigin dosyaları atacan konuma
crazynail
Üye
merhaba.
navifirm den bunuda içine katacağımız dosyaların içinde sonu vo1 ile biten dosya yok.bunu nasıl yapabilirim
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
Navifirmdekinin icine atmayacaksin navifirmdekini sadece orjinale geri donmek icin kullanacaksin. Bunu c6v20 dosualarinin icine atacaksin. Aciklamayi tekrar oku
BuBAsTiS
Üye
ben şimdi bu fw yi yüklesem sıkılıp eskisine dönmek istesem olmaz mı , şuan telefonumun sürümü v21.6 bunu yükledik ten sonra eski haline getiremiyecek miyim
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
sıkılmayacağına eminim.
Eğer şu anda telefonunun sürümü v21.6.5 ise geri v21.6.5e dönebilirsın.
Yok v21.0.04 ise o zaman v21.0.04 e dönemezsin v21.6.5 yüklemen gerekir ki bu yazılım orijinal 5230 yazılımı değil 5235 yazılımı.
BuBAsTiS
Üye
ben zaten şuan orjinal c6 fw kullanıyorum bunu yüklemeden önce v21.6 idi şimdi buna mı geçsem düşünüyorum
[/URL] Uploaded with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/IMG]
telefonum normalde 5230 ama burda 5235 yazıyor yükleme yaparken sorun olur mu
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
evet bunu yükleyebilirsin. Bunu yüklelikten sonra 5230 olacak.
BuBAsTiS
Üye
yükledim sorunsuz çalışmakta emeğin için teşekkür ederim saol
önerebileceğin tema efekti var mı ?
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
efekler c6 yazılımında problem çıkarıyor,ama discord ya da şu anda Pars ta zaten bulunan Stars efekleri güzeldir.
painkiller_46
Üye
Benim 5230 V 40.0.003 . Bu súrúme uygulasam olur mu ?
Şehr-i Hüzün
Üye
Hayır, v40 yüklediysen PARS 'ı yükleyemezsin.
mardok
Üye
pars son muydu daha upgrade yok mu
Şehr-i Hüzün
Üye
Şuan PARS'ın 3. versiyonu yayında zaten. c6 fw 'si 5230'a port edilene kadar yeni sürüm çıkmayacak.
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
PARS V21 için son güncelleme indirme bağlantısı ilk sayfada,
güncellemeden bazı resimler aşağıda;
v40 için değil yanlış anlaşılmasın!!!
dark_lunar
Üye
unu v40.6.3 de uyarlayamazmısınız arkadaslar v40 yaptm v20 ye döndüremiyorum .s şimdiden teşekkürler . .
zenowaren
Üye
Konu Sahibi
v40 yaptında neden v40.6.3 yaptın. Keske 40.0.3 yapsaydın neyse bakalım yapmaya çalışayım ama test etme imkânım olmayacak. Çünkü ben 40,0,3 yazılımını yüklemiştim.
mardok
Üye
v40.0.003 için pars ne zaman
40.0.006 5235 için 5230 değil o yüzden v40.0.03'e gncelleyin güncellemeyenler