Belle widgetler (standart dışı widgetlerde var) videosu + download linki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoIcu

yoIcu

Üye
    Konu Sahibi
Zaten şimdiye kadar forumda hacksiz c6-01 ler için hacksiz widget bulmak zor. Yaparsan kralsın.

man20

man20

Üye
bu widgetlerin hepsi bende var ve şuan türkçelestirip hatalarını isimlerinı falan düzeltiyorum 15 tanesi hazır 4 5 tane falan kaldı bitince konu açıp sizlerle paylasicam
bunları sertifikalayıp yani signed'lı yapabilirmisin? yaparsan eğer çok sevaba girersin :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar bi konu acılmıstı 20 tane falan widget vardı ben kurdum basarılı kücük müzik calar büyük analog saat hava durumu falan hepsi sorunsuz calısıyor galiba konunun adı 'belle için yeni widgetler ' ancak telefonu hacklemeniz gerekiyor onuda symbian yine hacklendi konusundan 5 dkikada halledersiniz :oke:

StigmatA

Üye
hacksiz telefonlar için widget yok sanırm avucumuzu yalıycaz herhalde.)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar hacklemek bes dakikanızı alır tele hicbir zararı yok ve garantiyide etkilemiyo niye yapmıyosunuzki

evroo

evroo

Üye
dostum teşekkürler widgetlar harika :)

----------Eklendi @ 18:56:28 ---------- Yazıldı @ 18:54:32 ----------

----------Eklendi @ 18:57:11 ---------- Yazıldı @ 18:56:28 ----------

norton hack ile yapabilirsin oldukça basit tek sorun var installserver exe yi c/ sys/bin konumuna atman yeterli olucaktık sitede arat konuda var zaten sıkıntı yaşamazsın

----------Eklendi @ 19:06:11 ---------- Yazıldı @ 18:57:11 ----------

bunları sertifikalayıp yani signed'lı yapabilirmisin? yaparsan eğer çok sevaba girersin :)

norton hack ile sertifika sorununu çözün rahatlayın derim :oke:

hakan_710

hakan_710

Üye
retail sertifika var fakat sonuç olumsuz sertifika sorununu çözebilirsem her tele yüklenecek yoksa hack gerek.bir arkadaş link vermiş bendekiler de aynısı fakat widget ekleye girince ıngilizce falan yazılar yazıyo. Ben o kısımları ve widget bilgilerini türkçeye çevirdim. Istediğiniz widgeti rahatça kurup istediğiniz zaman uygulama yöneticisinden rahatça silebileceksiniz. Şuan müzik çalar ve rehber widgetinde bir problem var halleder halletmez konu acıcam. Ayrıca konunun var olduğunu biliyorum fakat belki bazı arkadaşlarımız telefonlarının düzenli olmasını ister diye açacağım. Yoksa widgetlerin hepsi sitede var ve uyumluluk sorunu falan veriyo.biraz uzun yazdım sanırım ama isteyen istediği konudan yararlansin

groupertekin

Üye
teşekkürler dostum

benighted

benighted

Üye
retail sertifika var fakat sonuç olumsuz sertifika sorununu çözebilirsem her tele yüklenecek yoksa hack gerek.bir arkadaş link vermiş bendekiler de aynısı fakat widget ekleye girince ıngilizce falan yazılar yazıyo. Ben o kısımları ve widget bilgilerini türkçeye çevirdim. Istediğiniz widgeti rahatça kurup istediğiniz zaman uygulama yöneticisinden rahatça silebileceksiniz. Şuan müzik çalar ve rehber widgetinde bir problem var halleder halletmez konu acıcam. Ayrıca konunun var olduğunu biliyorum fakat belki bazı arkadaşlarımız telefonlarının düzenli olmasını ister diye açacağım. Yoksa widgetlerin hepsi sitede var ve uyumluluk sorunu falan veriyo.biraz uzun yazdım sanırım ama isteyen istediği konudan yararlansin

su isi hallet kardesim imzali paylas su widgetleri senden buyuk yok valla.

samimenekse

samimenekse

Üye

Bugün bitirebilir misin ?

hakan_710

hakan_710

Üye
hacksiz tellere widget olmamasının nedeni retail sertifika bulamamamızdan kaynaklı. telefonunuzu hack yaparsanız istediğüiniz herşeyi yükleyebilirsiniz. hack konusunda eğer çekinceleriniz varsa bana ulaşın gerekli bilgi vereyim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar lütfen şunu unutmayalım. Birisi sizin için sertifikalayamaz. Bu imkansız bir şey. Bir kişideki sertifika sadece kendinde çalışır.

jatvalca

jatvalca

Üye
Valla arkadaşlar ne olduysa benim anna yı hackledikten sonra olmuştu.Müzikçalar hata veriyor oviden uygulama yüklenmiyordu vs vs vs.Tabi sonrası malum soft ve hard format sonrada doğru servis Telefonum tam 15 gün serviste kaldı yapılması için bir daha hacklemek işine kesinlikle girmem ama sertfika programlarıda olumsuz olabiliyor
şu anda tamamıyla çaresiz halde kalıyoruz.

thump

Üye
indircemde üyelik kurunca error veriyor üyelik verseniz veya kurmamda yrdmcı olurmusunz

evroo

evroo

Üye
Arkadaşlar lütfen şunu unutmayalım. Birisi sizin için sertifikalayamaz. Bu imkansız bir şey. Bir kişideki sertifika sadece kendinde çalışır.

ben diyorum abi norton hack millet hackten korkuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt