bunları sertifikalayıp yani signed'lı yapabilirmisin? yaparsan eğer çok sevaba girersinbu widgetlerin hepsi bende var ve şuan türkçelestirip hatalarını isimlerinı falan düzeltiyorum 15 tanesi hazır 4 5 tane falan kaldı bitince konu açıp sizlerle paylasicam

arkadaslar hacklemek bes dakikanızı alır tele hicbir zararı yok ve garantiyide etkilemiyo niye yapmıyosunuzki

hacksiz telefonlar için widget yok sanırm avucumuzu yalıycaz herhalde.)
bunları sertifikalayıp yani signed'lı yapabilirmisin? yaparsan eğer çok sevaba girersin![]()

retail sertifika var fakat sonuç olumsuz sertifika sorununu çözebilirsem her tele yüklenecek yoksa hack gerek.bir arkadaş link vermiş bendekiler de aynısı fakat widget ekleye girince ıngilizce falan yazılar yazıyo. Ben o kısımları ve widget bilgilerini türkçeye çevirdim. Istediğiniz widgeti rahatça kurup istediğiniz zaman uygulama yöneticisinden rahatça silebileceksiniz. Şuan müzik çalar ve rehber widgetinde bir problem var halleder halletmez konu acıcam. Ayrıca konunun var olduğunu biliyorum fakat belki bazı arkadaşlarımız telefonlarının düzenli olmasını ister diye açacağım. Yoksa widgetlerin hepsi sitede var ve uyumluluk sorunu falan veriyo.biraz uzun yazdım sanırım ama isteyen istediği konudan yararlansin
retail sertifika var fakat sonuç olumsuz sertifika sorununu çözebilirsem her tele yüklenecek yoksa hack gerek.bir arkadaş link vermiş bendekiler de aynısı fakat widget ekleye girince ıngilizce falan yazılar yazıyo. Ben o kısımları ve widget bilgilerini türkçeye çevirdim. Istediğiniz widgeti rahatça kurup istediğiniz zaman uygulama yöneticisinden rahatça silebileceksiniz. Şuan müzik çalar ve rehber widgetinde bir problem var halleder halletmez konu acıcam. Ayrıca konunun var olduğunu biliyorum fakat belki bazı arkadaşlarımız telefonlarının düzenli olmasını ister diye açacağım. Yoksa widgetlerin hepsi sitede var ve uyumluluk sorunu falan veriyo.biraz uzun yazdım sanırım ama isteyen istediği konudan yararlansin
hacksiz tellere widget olmamasının nedeni retail sertifika bulamamamızdan kaynaklı. telefonunuzu hack yaparsanız istediğüiniz herşeyi yükleyebilirsiniz. hack konusunda eğer çekinceleriniz varsa bana ulaşın gerekli bilgi vereyim.hacksiz telefonlar için widget yok sanırm avucumuzu yalıycaz herhalde.)
Arkadaşlar lütfen şunu unutmayalım. Birisi sizin için sertifikalayamaz. Bu imkansız bir şey. Bir kişideki sertifika sadece kendinde çalışır.