Belle widgetler (standart dışı widgetlerde var) videosu + download linki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoIcu

yoIcu

Üye
    Konu Sahibi
Belle widgetler (standart dışı widgetlerde var) videosu + download linki
Arkadaşlar belle güncellemesi ile gelmeyen widgetler vardı. Hava durumu,vs... Videoyu izleyin.

Daha download yapıp telefonda denemedim. Belki işimize yarar.
VİDEO:

Download linki:

Beğendin mi?​

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

cyber

cyber

Üye
deneyeyim bi

benighted

benighted

Üye
indiren varsa burada paylasabilirmi acaba uyelik istyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
bu widgetlerin hepsi bende var ve şuan türkçelestirip hatalarını isimlerinı falan düzeltiyorum 15 tanesi hazır 4 5 tane falan kaldı bitince konu açıp sizlerle paylasicam

• Beğen
Tepkiler: hg21 ve aykutozkann
aykutozkann

aykutozkann

Üye
bu widgetlerin hepsi bende var ve şuan türkçelestirip hatalarını isimlerinı falan düzeltiyorum 15 tanesi hazır 4 5 tane falan kaldı bitince konu açıp sizlerle paylasicam
ÜSTAD bekliyorum.

hakan_710

hakan_710

Üye
biter bitmez konu açılacak küçük müzik çalar ve rehber de bi sorun var halletmeye çalışıyorum. Bitince görüşürüz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biter bitmez konu açılacak küçük müzik çalar ve rehber de bi sorun var halletmeye çalışıyorum. Bitince görüşürüz

kardeşim widget özel istekte bulunsam ayıp olurmu hiçbiryerde bulamadımda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya benim istediğim spb weather hava durumu widgetini spb shell deki gibi yapmak görsel olarak çok daha güzel duruyo acaba dat dosyalarıyla alakalımı yapılabilirmi pek bilmiyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
ne shell i ne de weather i kullanmadım açıkçası ama bakarım. içeriğinde bir sürü dosya var widgetlere göre de farklılık gösteriyo. yapabilirsem haber veririm ben size

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne shell i ne de weather i kullanmadım açıkçası ama bakarım. içeriğinde bir sürü dosya var widgetlere göre de farklılık gösteriyo. yapabilirsem haber veririm ben size

sagol dostum bunun için konu açmıyım dedim bibilen vardır elbet diye aklım sen geldin

one2one2

one2one2

Üye

ya kardes su kalan mb widgeti var diger widgetlerin hepsini sertfikalayip yukledim ama o olmadi onu bi duzenlesende bi up etsen bi zahmet?

hakan_710

hakan_710

Üye
ya kardes su kalan mb widgeti var diger widgetlerin hepsini sertfikalayip yukledim ama o olmadi onu bi duzenlesende bi up etsen bi zahmet?

mb widgeti de hazır ama hepsini birlikte upload edip resimli bi şekilde konu açacağım. bendekiler hackli tellerde çalışıyo. Eğer sende retail sertifika varsa bana gönder hepsini sertifikalayip göndereyim tüm tellerde çalışsın

one2one2

one2one2

Üye
mb widgeti de hazır ama hepsini birlikte upload edip resimli bi şekilde konu açacağım. bendekiler hackli tellerde çalışıyo. Eğer sende retail sertifika varsa bana gönder hepsini sertifikalayip göndereyim tüm tellerde çalışsın

benim sertifika opdadan aldim. kendi imeim icin sadece. peki o yaptigin data tracker widgetini illa hacklimi olmasi lazim sertifikalayip kullanmanin yolu yokmudur?

cyber

cyber

Üye
hackli teller için mobil veri izleyici widgeti

one2one2

one2one2

Üye
benim tel hackli degil sadece sertifikalayip yukleyebilirim.

cyber

cyber

Üye
resimdeki arama widgeti güzelmiş ben onu arıyorum

yoIcu

yoIcu

Üye
    Konu Sahibi

Hacksiz telde çalışacak mı? çok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: karadag63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt