Duvar kağıtları unutuldu sanırım?
cok tewekkur ederim yani ki Qt uygulamalari da silinecek dimi?
----------Eklendi @ 02:44:59 ---------- Yazıldı @ 02:00:26 ----------
admin flas atdim da amma eqvolayzer sis dosyasini c hafizasina kurmak isdiyorum amma hata veriyo
ЯReiS;4343373' Alıntı:hayir unutmadim dostum yeni bir tane hazirladim son olarak onun icinde ve extra olarakta koydum..eger onu istemezseniz ayriyetten upload edicem..bu gun eklerim sanirim..bir sorunum var onu halletmeye calisiyorum..
Memnuniyetle bekliyorum iyi çalışmalar...hocam eqvolayzer sis dosyasini telefona kurarken zaten avtomatik olarak C hafizasina yukleniyo...
admin ikinci tarafdan da senin bellende tema effekt zaif calisiyo.mesala teli 180 derece sola dondurdukde 3-4 saniye gec donuyo neden ola bilir,? yeniden flasmi atim diyosun bununla 3 cu defadir ki yekrar flasliyorum teli

hocam insallah kach gune hazir olur senin final bellen?
meraklandim simdi
----------Eklendi @ 17:20:46 ---------- Yazıldı @ 17:15:40 ----------
hocam kardes isdersin inan isdemesen inanma ben hep senin belleni flasliyorum.benim azeri dosdlarima da senin belleni tavsiye ediyoruum senin belleni flasliyolar.
sen yeni final belle duzelderken ekvolayzere video yeditora imace yetiro fikir verersin olurmu?
hemde mumkun kadar sarji az isletsin be c hafizasi maximum olsun. tema effekteli hizli sekilde caliwsin.sanirim fazla ireli gitmedim
onceden tewekkurler can kardesin sana ugurlar .merakla bekliyoruz senin final belleni
Birde şunu sormak istiyorum; Anna'dayken Radyo programı telefonu yan çevirince yan dönüyordu ama Belle' de bu yok neden acaba?
ЯReiS;4345265' Alıntı:
valla bi sey soyleyim ben bu programi hic acmadim internet radyo kullaniyorum ben..ama bakacam simdi ilginc..
Yeni konu mu açacan yoksa bu konuya mı ekleyecen acaba,Bekliyoruz ayrıcaЯReiS;4345990' Alıntı:valla kardes yarina kaldi heralde hala ugrasiyorum..yarin ekliyecem..100%
Kolay gelsin kardeş