ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

penah0

Üye
cok tewekkur ederim yani ki Qt uygulamalari da silinecek dimi?

----------Eklendi @ 02:44:59 ---------- Yazıldı @ 02:00:26 ----------

admin flas atdim da amma eqvolayzer sis dosyasini c hafizasina kurmak isdiyorum amma hata veriyo

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
çok teşekkürler

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Duvar kağıtları unutuldu sanırım?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Duvar kağıtları unutuldu sanırım?

hayir unutmadim dostum yeni bir tane hazirladim son olarak onun icinde ve extra olarakta koydum..eger onu istemezseniz ayriyetten upload edicem..bu gun eklerim sanirim..bir sorunum var onu halletmeye calisiyorum..

----------Eklendi @ 15:48:14 ---------- Yazıldı @ 15:47:15 ----------

cok tewekkur ederim yani ki Qt uygulamalari da silinecek dimi?

----------Eklendi @ 02:44:59 ---------- Yazıldı @ 02:00:26 ----------

admin flas atdim da amma eqvolayzer sis dosyasini c hafizasina kurmak isdiyorum amma hata veriyo

nasil bir hata veriyor? E hafizayi deneyin bakalim..

• Beğen
Tepkiler: penah0
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ЯReiS;4343373' Alıntı:
hayir unutmadim dostum yeni bir tane hazirladim son olarak onun icinde ve extra olarakta koydum..eger onu istemezseniz ayriyetten upload edicem..bu gun eklerim sanirim..bir sorunum var onu halletmeye calisiyorum..

Bak ya yine durup dururken heyecanlandım :) Memnuniyetle bekliyorum iyi çalışmalar...

penah0

Üye
hocam eqvolayzer sis dosyasini telefona kurarken zaten avtomatik olarak C hafizasina yukleniyo...
admin ikinci tarafdan da senin bellende tema effekt zaif calisiyo.mesala teli 180 derece sola dondurdukde 3-4 saniye gec donuyo neden ola bilir,? yeniden flasmi atim diyosun bununla 3 cu defadir ki yekrar flasliyorum teli

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam eqvolayzer sis dosyasini telefona kurarken zaten avtomatik olarak C hafizasina yukleniyo...
admin ikinci tarafdan da senin bellende tema effekt zaif calisiyo.mesala teli 180 derece sola dondurdukde 3-4 saniye gec donuyo neden ola bilir,? yeniden flasmi atim diyosun bununla 3 cu defadir ki yekrar flasliyorum teli

abi sen kendin E hafizaya bir efect sec begendigin ve onu at..benim efecti bosver kendi begendigini E hafizaya direk at..yani E\effects olcak telefonu kapa ve ac tamamdir sorun yok..ama az bekle biraz sonra iyi bir cfw eklicem insallah onu yuklersin bu son olcak..final..

penah0

Üye
hocam insallah kach gune hazir olur senin final bellen?
meraklandim simdi

----------Eklendi @ 17:20:46 ---------- Yazıldı @ 17:15:40 ----------

hocam kardes isdersin inan isdemesen inanma ben hep senin belleni flasliyorum.benim azeri dosdlarima da senin belleni tavsiye ediyoruum senin belleni flasliyolar.
sen yeni final belle duzelderken ekvolayzere video yeditora imace yetiro fikir verersin olurmu?
hemde mumkun kadar sarji az isletsin be c hafizasi maximum olsun. tema effekteli hizli sekilde caliwsin.sanirim fazla ireli gitmedim:)
onceden tewekkurler can kardesin sana ugurlar .merakla bekliyoruz senin final belleni

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam insallah kach gune hazir olur senin final bellen?
meraklandim simdi

----------Eklendi @ 17:20:46 ---------- Yazıldı @ 17:15:40 ----------

hocam kardes isdersin inan isdemesen inanma ben hep senin belleni flasliyorum.benim azeri dosdlarima da senin belleni tavsiye ediyoruum senin belleni flasliyolar.
sen yeni final belle duzelderken ekvolayzere video yeditora imace yetiro fikir verersin olurmu?
hemde mumkun kadar sarji az isletsin be c hafizasi maximum olsun. tema effekteli hizli sekilde caliwsin.sanirim fazla ireli gitmedim:)
onceden tewekkurler can kardesin sana ugurlar .merakla bekliyoruz senin final belleni

Sagolsun herkes..ve sizlere cok selam olsun burdan..nerelisin baku mu?..belleyi bu gun eklerim ama gec saate olur..

• Beğen

penah0

Üye
evet hocam ben baku denim
sizlere de burdan atesli selamlar
senin final belleni gece saatlerinde 02:00 la dek bekliycem umarim o zamana hazir olur.amma onu da soyleyim telesme.rahat calis..olmaz yarin koyarsin

----------Eklendi @ 19:09:31 ---------- Yazıldı @ 18:34:02 ----------

Hocasm bir sorum da var vakdin olursa cevaplandirarsan. senin bu yeni final bellen insallah gelirse flasladikdan sonra *#0000# yigarket ozel surum yerine Reis CFW v1.2 yaziliyo dimi?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet hocam reis yazacak..yigarket yok..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Birde şunu sormak istiyorum; Anna'dayken Radyo programı telefonu yan çevirince yan dönüyordu ama Belle' de bu yok neden acaba?

nedim6363

Üye
Reis hocam orjinal den önce yayınladığınız fixed sürümü çok harikaydı onda pil çok çok iyi gidiyordu.aynı ayarları orjinaline de uygulamanız mümkün mü? saygılar.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Birde şunu sormak istiyorum; Anna'dayken Radyo programı telefonu yan çevirince yan dönüyordu ama Belle' de bu yok neden acaba?

valla bi sey soyleyim ben bu programi hic acmadim internet radyo kullaniyorum ben..ama bakacam simdi ilginc..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
ЯReiS;4345265' Alıntı:

valla bi sey soyleyim ben bu programi hic acmadim internet radyo kullaniyorum ben..ama bakacam simdi ilginc..

Tamam hocam.

• Beğen

penah0

Üye
selamlar her kese ben geldim reis hocam nasilsin? final bellen hazirmi ?yoksa yarinami kaldi?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
valla kardes yarina kaldi heralde hala ugrasiyorum..yarin ekliyecem..100%

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve penah0

penah0

Üye
reis hocam neoldu yeni final bellen hepimiz ozledik senin belleni .phonexlerimizi hazir tutmusuk:)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4345990' Alıntı:
valla kardes yarina kaldi heralde hala ugrasiyorum..yarin ekliyecem..100%
Yeni konu mu açacan yoksa bu konuya mı ekleyecen acaba,Bekliyoruz ayrıca:)Kolay gelsin kardeş

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS ve penah0

penah0

Üye
esendagli ben de onu soracakdim yeni konu acsa biz nerden bulacagiq ki:(
malum maxicepin forumu karma karisiq zor buluyorum her hangi belleyi proqrami falan

Üst Alt