Sızıntı Belle mi , Orjinal Belli mi? Hangisi daha stabil, daha iyi? Yorumlar, Görüşler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasume84

Üye
    Konu Sahibi
Sızıntı Belle mi , Orjinal Belli mi? Hangisi daha stabil, daha iyi? Yorumlar, Görüşler
Merhabalar arkadaşlar. Bugün itibarı ile orjinal belle ye kavuştuk nokia kullanıcıları ailesi olarak. Kimisi zaten daha önce sızıntı belleleri yüklüyor ve kullanıyordu. Kimisi güvenemedi ve bu anı bekledi.

Ben de N8 Nokia için daha evvel Madness arkadaşın bellesini yüklemiş ve kullanıyorum.Hali hazırda bir sıkıntım yok ve çok memnunum.

Sızıntı belle ve orjinal belle kullanan arkadaşlar varsa, ikisi arasındaki farkları ve görüşlerini buraya yazmalarını rica ediyorum

matchless

matchless

Üye
bende bunu merak ediyorum.. bı fark varmı acaba

WebStyle

WebStyle

Üye
C6-01 cihaza az önce belleyi yükledim. N8'de kullandığım sızıntı fw den oldukça farklı en ufacık bir bug dahi bulamadım. Menü geçişleri ana ekran hızı gayet tatmin edici hızda. Bir kaç güne kadar bende orjinal belle'ye terfi edeceğim..

Düzenleme:

C6-01 orjinal belle ile Sızıntı Belle N8'i 10dk kadar test ettim. Kesinlikle orjinal belle stabil ve daha hızlı..

esatgelmedi

Üye
hava durumu ve diğer küçük widgetler yok orijinal bellede yüklemeyi de başaramadım. onun dışında şimdilik iyi görünüyor. sızıntı belle nin görünüşü daha iyiydi. şeffaf widgetler falan güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: iatis
polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla bnada hackliler daha ii olcak gbi gelyo ama dur bakalm :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Orjinalin daha iyi olması gerek. Ben memnunum .

aleranol

aleranol

Üye
herzaman orijinal iyidir daha stabil olduğunu düşünüyorum ama widgetlar can sıkacağa benziyor

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Belle'ye 2. güncelleme gelirde hatalar giderilirse orjinal yüklerim. Yoksa sızıntıyla gayet iyi.

Habercii4

Habercii4

Üye
orjinal yüklemek için sızıntıdan annaya dönüş yapmak gerekiyormu . yoksa direk üstüne mi flashlıcaz ?

52mrt1905

Üye
bende sızdırılımış belle yüklü c7 var nokia suite den güncelleme yapsam sorun olurmu

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Tabikide Orjinal Belle

qwerty5757

qwerty5757

Üye
bana sorarsanız sızıntısı daga stabil :S

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Widgetlarda eksikler var mı orjinalinde ? Bende sızıntı varda geçmeye değer mi ?

WebStyle

WebStyle

Üye
bana sorarsanız sızıntısı daga stabil :S

Bu kanıya nasıl vardınız acaba?

Orjinal Belle yüklü c6-01 ile Sızıntı belle yüklü N8'i 10dk kadar test ettim. İnanılmaz derecede orjinal daha stabil ve hızlı. Aynı anda müzik çalar,mesajlar,rehber,videolar ve bir kaç uygulama çalıştırdım. C6-01, N8'e resmen fark attı.. Her zaman orjinal daha iyidir. Benim de sızıntı kullanmamın nedeni belle'nin olmasından dolayı idi. Belle çıktığına için orjinal'i yükleyip o şekilde kullanmaya devam edeceğim..

tarxhn

tarxhn

Üye
bana göre sızdırılmış daha iyi geldi. ancak hatalar düzeltilirse belki orjinali yükleyebilirim..

masum.cocuk.01

Üye
ben uygulamalar klasörünü bulamadım nerede acaba

esatgelmedi

Üye
matchless

matchless

Üye
widget degılde genel olarak buyuk bır fark varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt