Sızıntı Belle mi , Orjinal Belli mi? Hangisi daha stabil, daha iyi? Yorumlar, Görüşler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben uygulamalar klasörünü bulamadım nerede acaba

uygulamalar klasörü yok kaldırıldı

----------Eklendi @ 21:29:45 ---------- Yazıldı @ 21:25:53 ----------

widget degılde genel olarak buyuk bır fark varmı ?

fark var şöyleki ilk yüklediginde iki üç kat hızlı çalışıyo bikaç ayar yaptınmı annayla eşdeger tabi bu birazda senin beklentilerinle ilgili ne kadar çok beklenti o kadar çok hayal kırıklıgı eksikleri var tabi ama giderilcektir kısa zamanda

• Beğen
Tepkiler: iatis

gt22

gt22

Üye
pRime.

pRime.

Üye
sızıntı bele cfw olduğu için daha performanslı çalışır.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar sızıntı belle orjinal belle. Hiç yazılım dosyalarının içine açıp baktınız mı ? Ben bakan ve inceleyen biri olarak ve iki sürümü de kullanan biri olarak söylüyorum size göre sızıntı bana göre harikulade olan kendi cwfm emin olun bundan bin kat daha iyi. Rof3 de hiç birşey yok ve çekirdeği biraz fazla tutmuşlar buda telefonu biraz yoruyor. Kullanım bakımndan bunun üstün bir yanını da göremedim telefon kurdu olarak tanımlanan ben. Artı olarak telefon hackleniyor fakat uygulama yüklerken biraz değil bayağı ağır ve telefon hafızası da bayaağğı dolu sil sil nereye kadar. Nokianın yaptığı tek şey sürüm ismini değiştirip millete dayaması dikkat edin sürüm tarihine ve sızıntının fa tarihine iyi bakn. Milleti angut kuşu yerine koymayı ne zaman bırakacak merak ediyorum. Hadi kolay gelsin arkadaşlar...

• Beğen
Tepkiler: n000k ve iatis
V/RS

V/RS

Üye
ram kullanımı minimum a inmiş eskiden 130 mb ram varken fmobil i açtığımda 70 mb ram kalıyordu şimdi 130 ram varken açtığımda 128 mb ram kalıyor yanlız şarj olayı kısa gibi geldi bana saat 19:30 da şarjdan çıkardım netten birkaç uygulama indirdim hafıza kartındaki uygulamaları vs yükledim şimdi batarya zayıf dedi sizce normalmi ?

covar

covar

Üye
belle yüklemek cok kolay bide orjinal her zaman en iyisidir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
belle yüklemek cok kolay bide orjinal her zaman en iyisidir

111.030.0607 sürümünün sızıntı olduğu için orjinal olmadığını mı sanıyorsun ? :) Peh peh peh!!!! Yazılım dosyalarını aç ve incele orjinalden bir farkını bulursan bana söyle ....

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
111.030.0607 sürümünün sızıntı olduğu için orjinal olmadığını mı sanıyorsun ? :) Peh peh peh!!!! Yazılım dosyalarını aç ve incele orjinalden bir farkını bulursan bana söyle ....
dostum bırak anlamazlar.. ben diyorum 607 en iyisi diye..1 ay önce çıkan sızıntı 609 u salıvermişler ortalığa işte.. o zaman hiç sevmemiştim 609 u ..

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Telefon bir katliam sadece şimdi buna gerekecek gerekli modlamalar hackler 607 den bi farkı olacağını sanmıyorum ki zaten 607 gayet hoş hızlı ve stabildi. kimse iç güdüsel olarak bu daha iyi demesin sadece kendini kandırır....

• Beğen
Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu konunun varlığı bile saçmalık heralde orjinali daha stabil ve güzel yani olması gereken gbi orjinal ve legal olan herzman iyidir.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
bu konunun varlığı bile saçmalık heralde orjinali daha stabil ve güzel yani olması gereken gbi orjinal ve legal olan herzman iyidir.

siz galiba konuda yorumları okumadınız sızıntı falan yok hepsi orjinal ok.

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
beyler sızıntı denilen olay orjinal yazılımın bazı modcular tarafından (ivo777,taylor,kurtulus abi,madness gibi) tekrar elden gecirilip yayınlanması olayıdır..yoksa bu adamlar fw'yi oturup bastan yazmıyolar,hepsi aynı veri tabanını kullanyo o da nokia tarafından yapılan orjinal fw'dir.sadece kendilerine özgü bazı cpu,ram vb. ayarlamalar yapıp bazı yeni özellikler ekleyip tekrar yayınlıyolar baska bi farkı yok....gelelim konu baslıgına,cogu kişiden duyduguma göre orjinalden memnun olan yok gbi..C6-01'ciler memnun bi o da belleyle tanısmıs olmalarından kaynaklanyo :) sahsen bende hiç begenmedm....kurtulus abinin son versiyona güncelledim tekrar ve cidden 10 basar....kurtulus abiye bi daha tesekkür ediyorum :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: iatis ve mmb7982
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
polluxea♪;4329149' Alıntı:
beyler sızıntı denilen olay orjinal yazılımın bazı modcular tarafından (ivo777,taylor,kurtulus abi,madness gibi) tekrar elden gecirilip yayınlanması olayıdır..yoksa bu adamlar fw'yi oturup bastan yazmıyolar,hepsi aynı veri tabanını kullanyo o da nokia tarafından yapılan orjinal fw'dir.sadece kendilerine özgü bazı cpu,ram vb. ayarlamalar yapıp bazı yeni özellikler ekleyip tekrar yayınlıyolar baska bi farkı yok....gelelim konu baslıgına,cogu kişiden duyduguma göre orjinalden memnun olan yok gbi..C6-01'ciler memnun bi o da belleyle tanısmıs olmalarından kaynaklanyo :) sahsen bende hiç begenmedm....kurtulus abinin son versiyona güncelledim tekrar ve cidden 10 basar....kurtulus abiye bi daha tesekkür ediyorum :bigstar:

aynen kardeşim kurtuluş40 ın bize sunmuş olduğu sürüm forumdaki yorumları okuduğum kadarıyla orjinal sürümü parçalar :)

• Beğen
Tepkiler: iatis ve polluxea♪
mh.

mh.

Üye
şahsen orjinalı hiç yuklemeyeceğim. kurtuluş hocamınkine devam...
tekrar kurtuluş hocma çok çok:tşk:

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
n000k

n000k

Üye
her zaman derim iyi cfwler legal e 10 basar.. kısıtlanmış sistemden hayır gelmez.. :) forever cfw!!!

• Beğen
Tepkiler: iatis
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben şu an Recep abimizin bellesini kullanıyorum . 0609 a geçmeliyim , kalmalımıyım ya da başka cfw önerir misiniz ?

fasume84

Üye
    Konu Sahibi
En iyi cfw hakikaten hangisi acaba? gerçi hepsi iyidir sonuçta üzerinde çalışılma yapılmış, belli bir zaman ve bilgi birikimi içeriyor. Ancak? farklı farklı kullanan arkadaşlar bu konuda bir öneride bulunabilir mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt