Samsung Galaxy Gio İçin:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ryder1511

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio İçin:
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım.Samsung Galaxy Gio için NFS Shift ve Asphalt 5 oyunlarını ne yaptıysam çalıştıramadım.Apk'yı kuruyorum.SD dosyasını indiriyorum rar dan çıkarıp atılması gereken yere atıyorum.Oyunu açtığımda EA simgesi geliyor 5-10 saniye sonra oyun kapanıyor ve telefon menüye dönüyor.Asphalt 5'te de hemen hemen aynı şey oluyor ve oyun açılmıyor.Aynı şekilde PES 2012 çalıştı ama bu 2 oyunu çalıştıramadım.
Telefonuma versiyon root vs. hiçbir şey yüklemedim.Yardım ederseniz çok sevinirim.Konuyu yanlış yere açtıysam da özür dilerim...

duranyu

Üye
kardesim telefonun o oyunları almaz bu forumda paylasılmıs galax gıo ıcın oyuunlar bır suru var ara bul

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy Y de çalışırmı peki bunlar?

bLuE GhOsT

Üye
Yha benim de galaxy gio ceptelefonum var pes 2012 falan yükledim,kurdum çalıştı.Asphalt 5 ide yükledim ancak çalışmadı.Biraz gezindim nette ve hvga ve qvga ya bağlı olduğunu öğrendim.Bizim telefon qvga yla oluyormuş.QVGA apk dosyasını indirdim ve olmadı..Lütfen bilen biri yardım etsin.

lolaman

lolaman

Üye
Kardeş bak gioyu tam bilmiyorum ama mhz düşüktür illaki o olmasa ram düşüktür oyunun istediğine göre asphalt 5 dandik bi oyun değil asphalt 6 dan güzel bulanlar bile var.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
iki oyunda bende çalışıyor sizde bir problem olmalı

bLuE GhOsT

Üye
kardeşim 800 mhz de3 çalışmıcak oyun piyasada benim bildiğim iki-üç oyun var.İşte diyorum bazı arkadaşlarda çalışmış niye onlar qvga kullanmışlar.

----------Eklendi @ 16:40:35 ---------- Yazıldı @ 16:40:06 ----------

Sertug acaba oyunu indirdiğin konunun linkini verebilir misin?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
kardeşim 800 mhz de3 çalışmıcak oyun piyasada benim bildiğim iki-üç oyun var.İşte diyorum bazı arkadaşlarda çalışmış niye onlar qvga kullanmışlar.

----------Eklendi @ 16:40:35 ---------- Yazıldı @ 16:40:06 ----------

Sertug acaba oyunu indirdiğin konunun linkini verebilir misin?

Özel mesaj kutuna bak

nirv4n4

nirv4n4

Üye
neden açılmadığını ben sana söliyim bendede galaxy gio var bizm ekran çözünürlüğümüz yetmyior kardeş.asphalt 5 in videosunu açamıyor o yüzden oyun çalışmıyor.oyuna tıkladığın zmaan video oynatılamıyor diyor.örneğin yüksek çözünür
lüklü bir video indirdim ben video arkadan ses önden gelior.onun için her oyun olmuyor bize... :(

orkunakbal

orkunakbal

Üye
neden açılmadığını ben sana söliyim bendede galaxy gio var bizm ekran çözünürlüğümüz yetmyior kardeş.asphalt 5 in videosunu açamıyor o yüzden oyun çalışmıyor.oyuna tıkladığın zmaan video oynatılamıyor diyor.örneğin yüksek çözünür
lüklü bir video indirdim ben video arkadan ses önden gelior.onun için her oyun olmuyor bize... :(
Bende öyle bir sorun yok :hmmm

orkunakbal

orkunakbal

Üye
Bir video programı kullanmıyorum kendiliğinden oluyor.Cihazım gingerbread belki ondandır.

orkunakbal

orkunakbal

Üye
ben hiç uptade yapmadım tavsiye ettğin bir link varmı?
Ben telefondan güncelliyorum wi-fi ile.İlk önce telefon hakkındaya giriyorsun yazıllım güncellemesi var orda ona tıkla sonra wi-fi ile rahatça güncelle:oke:

beytoCo

Üye
galaxy gio 2.2 sürümü vardı shift çalışıyordu ancak 2.3 ü kurunca açılmamaya başladı shift in yeni sürümlerini dene

tcfb

tcfb

Üye
Arkadaşlar bi yanlışınız var bendede galaxi gio var ve daha 2 gün önce aldım .Asphalt 5 shiftinden tut hero of sparta ,hero of sparta 2 falan sd dosyalı 2 sayfa doldu isteyenlere indirdiğim sitenin linkini verebilirim.Özelden mesaj atın.Ordada 15 sayfa oyun var gayette kaliteli.

orkunakbal

orkunakbal

Üye
galaxy gio 2.2 sürümü vardı shift çalışıyordu ancak 2.3 ü kurunca açılmamaya başladı shift in yeni sürümlerini dene

Bende çalıştı.Benimde bildiğim bir site var linki şu http://galaxy-ace.ru/ bakabilirsiniz bu sitedeki hemen hemen tüm oyunlar gioda çalışır

sanal-dahi

sanal-dahi

Üye
arkadasım butun bu oyunları hatta daha fazlasını gıo kaldırıyor sadece yapman gereken gıo ya uyumlu apk ları ındır sd dosyalarınıda eger oyunlar gameloft oyunları ıse gamelogt jklasoru olustur ıçıne bırde games kalosru olusutur ve gamesın ıçıne oyunun sd dosyalarını kopyala daha sonra apk yı kur ve ıslem tamam asphalt 5 e gelınce bu dedıkleımı harfıyen yaptıktan sonra bırkereye mahsus wıfı ıle ınrenete baglan ve 16 mb lık bır destek ındırecek bukadar gıule gule oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt