Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
n8 de de böyle oluyor ben de ilk başta şaşırmıştım n8 de 1270 falan gösteriyormus yaklasık deger sanırım

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
n8 de de böyle oluyor ben de ilk başta şaşırmıştım n8 de 1270 falan gösteriyormus yaklasık deger sanırım

Ilk adımda %100 şarj edin demişsiniz. Şu an %37 bitmeden taksam olur mu?

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
takabilirsiniz ancak %100 olmadan cıkarırsanız işe yarayacagını sanmam

PriZm

PriZm

Üye
denemek lazım saol :)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
şimdi taksanız bir şey olmaz haticeye değil neticeye bakacaksın :)

ekoks20

ekoks20

Üye
1300 mAH ama bir türlü 1120 mAH kullanılıyo gözüküyor. Bu normal mi arkadaşlar

beyto__54

Üye
Ellerine sağlık dostum işe yaradı telefonu yeni aldım. (Nokia C6-01) yaklaşık 1 haftadır batarya sıkıntısı yaşıyordum taki bu konunu görene kadar. Dün denedim bugün kendini gösterdi. yaklaşık 10 saat giden şarj şimdi 2-3 gün arası göstermekte (Battary İnfo v2.1) programında. Gerçekten işe yaradı. Oyun oynuyamıyordum. Sayende bugün oyun oynamaktan usandım :) Tekrardan teşekkür ederim. (PC konusunda sıkıntın olursa yardımcı olabilirim.)

kuark2468

Üye
bende tam tersi oldu lanet olası yaa 1.5 gün giderdi şimdi ellemesem 20 saat yazıyor :'(

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben şuan deniyorum bunu acaba belle yi yükledikten sonra bidaha yapmak gerekirmi ?

fatih54102

fatih54102

Üye

Cihaz şarj etmeyi bırakacağını ayarlıyor ondan. Hard ve softtada gidiyor.

----------Eklendi @ 17:22:47 ---------- Yazıldı @ 17:21:05 ----------

1180 yaptım N8 de.

Kardeş bence bu konuda yazılımla bir alakası yok! 100'de 100 eminim. "Cihaz şarj etmeyi bırakacağını ayarlıyor ondan" böyle birşeyin olmasıda söz konusu değildir.

Program öyle gösterebilir. Ama bence yazılımla bir alakası yok. Tartışma çıkmasın 'bence' dedim.

gogis

gogis

Üye
konu guncel kala :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mesajım bulunsun ara ara başvuracam bu başlığa :D

Kaya0362

Üye
1.yöntem işe yaramadı telin mah değeri düştü 998den 976ya indi.. 2ci yöntemi denicem:(

bozztigerland

Üye
1.yöntem işe yaramadı telin mah değeri düştü 998den 976ya indi.. 2ci yöntemi denicem:(

ya ben bunu yaptım olmadı hala aynı şekilde devam ediyor 978 mah aynısını bir daha mi yapalım ne önerirsiniz birde 1.5 saat bekledi şark da başka batarya takip aynısını mi yapsam

bozztigerland

Üye
arkadaşlar yardım edecek olan varmı bu batarya yüzünden int cafe ile arkadaş oldum ya flash filan denmediğim kalmadı

relling

relling

Üye
bence bi etkisi olmuyor çünkü 1350 mah bataryanın 976 mahı dolu 2 kere denedim bence bu yazılımsal bi sorun

Üst Alt