C5-03 CFW: Symbian Carla

Sponsorlu Bağlantılar

sayfer

sayfer

Üye
Bu cevapsız çağrı ve mesaj önizleme için bi eklenti yokmu ???

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Fertile Ceres FP1 üzerine gelen bazı yorumlar nedeniyle, Mighty Jupiter sürümü kapalı olarak sunulacak. İsteyenler ÖM atsınlar.

Mighty Jupiter'da şu ana kadar yapılan değişiklikler:

-> Arayüzde işlemcinin yüzde 130'u kullanılmakta.
-> Nokia C6-00 Fotoğraflar uygulaması dahil edildi.
-> Tüm dosyalar ROFS2'de toplandı ve C6 port edilmekle uğraşılıyor.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye

ben bu cfw yi denicem

adamlar uçmuş telefon hafızası 107 mb süper

kaydırmalı kilit var

haritayı,nokıa store silmişler Winrar,Zip,Kiilme,Winrar,Memcheck,google maps,ROMPatcher,AUTOINSTALLER eklenmiş

ADAMLAR FİNLANDİYALI
:naughty:

Bence Tek Sıkıntı Dilin İngilizce Olması

cyber

cyber

Üye
daha carla dan hiç bişey yok siz cfw çıkaracaksınız helal olsun

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
hocam yeni güncellemeye göre yaparsanız birde bu altta atıyorum seçenekler rehber yazılarını eğer şeffat ve temayıda farklı renklerde rahat okunup göz yormayacak 2 3 tema ataranız sevinirim hocam birde farklı bi ekran koruyucu yaparsanız hani bu mesajın üstüne çekince mesaj açılan sessizin üstünde çekince sessiz moda geçen kilit ekranında batarya % olarak gösterse tarih saat hepsi ledli ve farklı bi şekilde olan bi ekran koruyu yaparsanız tam olur diye düşünüyorum

Masterthone

Masterthone

Üye

ben bu cfw yi denicem

adamlar uçmuş telefon hafızası 107 mb süper

kaydırmalı kilit var

haritayı,nokıa store silmişler Winrar,Zip,Kiilme,Winrar,Memcheck,google maps,ROMPatcher,AUTOINSTALLER eklenmiş

ADAMLAR FİNLANDİYALI
:naughty:

Bence Tek Sıkıntı Dilin İngilizce Olması
kardeşim bende bunu indirdim yanlız Pro serisi hazırlanıyordu şuan tamamlanmış hali mi bi bilgin varmı acaba ben indirdim fakat sadece ıngiliZCE türkçe eklemek istedim falan rof2 dolu hafızasında yer yok bunun için prosunu bekliyordum sen baktın mı şimdi ne durumda acaba

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
kardeşim bende bunu indirdim yanlız pro serisi hazırlanıyordu şuan tamamlanmış hali mi bi bilgin varmı acaba ben indirdim fakat sadece ıngilizce türkçe eklemek istedim falan rof2 dolu hafızasında yer yok bunun için prosunu bekliyordum sen baktın mı şimdi ne durumda acaba

pro şimdi benim buna türkçe dil eklemek lazım ama nasıl?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
telefon'dan sıkıldım bende böyle şeyler'mi yapsam :)

fhosill

Üye
arkadaşlar pek anlamıyorum ama çok güzel görünüyor, indirme linki bulunuyor mu?

okanbiz

okanbiz

Üye
çoğumuz otobüste giderken müzik dinleriz fakat c5-03te bu mümkün değil ses çok az çıkıyo malesef stereo genişletme seçeneği ses yükseltme seçeneği yok sadece ekolayzır var ve carlada ses nasıl olucak açıkçası benim için en önemlisi bu powermp3e mi bağlı kalıcaz yine kardeş

fhosill

Üye
çoğumuz otobüste giderken müzik dinleriz fakat c5-03te bu mümkün değil ses çok az çıkıyo malesef stereo genişletme seçeneği ses yükseltme seçeneği yok sadece ekolayzır var ve carlada ses nasıl olucak açıkçası benim için en önemlisi bu powermp3e mi bağlı kalıcaz yine kardeş

kardeş kulaklığından kaynaklanıyor olabilir bende samsungun kulak içi kulaklığı var o kadar sesi çıkıyor ki başımı ağrıtıyor bir süre sonra hatta. :)

---------- Eklendi @ 14:39:17 ---------- Yazıldı @ 14:38:56 ----------

ya arkadaşlar burda kimse cevap yazmaz mı?

okanbiz

okanbiz

Üye
kardeş kulaklığından kaynaklanıyor olabilir bende samsungun kulak içi kulaklığı var o kadar sesi çıkıyor ki başımı ağrıtıyor bir süre sonra hatta. :)

---------- eklendi @ 14:39:17 ---------- yazıldı @ 14:38:56 ----------

ya arkadaşlar burda kimse cevap yazmaz mı?

kardeş kulakliği pcdeki kulaklik girişine takiyorum mükemmel ses çikariyo telefonun yaninda verilen kulakliği kullaniyorum kardeş samsungun kulakliğinin modeli nedir bulabilirmiyim ben kardeş sesi dişari verince gayet güzel ve kaliteli bi ses çikarken kulaklikla öyle değil kardeş kulaklik alsam düzelirmi acaba