vodafone aylık cepnet cok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
vodafone aylık cepnet cok yavaş
arkadaslar sımdı vodafone aylık cepnet bayagı yavaş ne yapma gerek 1 saattır 15 dk beklemeden nete gırmıyor opera mını ıle yada basla tarayıcılarla opera uc web telın kendı trayıcısı ıle denedım bayagı yavaş tel n97

TheCower

TheCower

Üye
Vodafonede sorun olabilir.

mstf_l

mstf_l

Üye
arada yavaslar bulundugun yerden kaynaklanabilir mesela bizim koyde devamlı oyle

mstf_l

mstf_l

Üye
bilmem ki neden düzelir devam etcegini sanmam

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Cgb kotası aşılınca otomatik hız düşümü oluyor. Bir tek o gün yavaşsa şebekede problem olabilir

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Cgb kotası aşılınca otomatik hız düşümü oluyor. Bir tek o gün yavaşsa şebekede problem olabilir
senın dedıgın olay 100 geçınce yavaşlıyor tamam buna bısı demıyorum yavaşlamasına alıstım da bazen hıç bır yere gırmıyor ne opera ne telın kendı tarayıcısı nede uc web ıel hıç bırıyle gırmıyor

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Hala devam ediyorsa müş. hizmetlerini bi ara

cyber

cyber

Üye
bazı kişilerin cepnete üyeliği kendiliğinden kapatılıyormuş doğru mudur

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bazı kişilerin cepnete üyeliği kendiliğinden kapatılıyormuş doğru mudur

bılmıyorum ama dogru degıldır o benxe 20 gb flan kullananların kısıdır benım kısı aylık 3 gb geçmıyor

dj eşref

Üye
eger bulundugun yerde 3G cekmiyorsa net yavas olur benim oyle bir sorunum yok 3G cekmedigi yerde nete zor giriyor ama cektigi zaman aninda giriyor her hangi bir dosya indirirken cabuk iniyor eger bunlari yapipta gene yavassa netin tek caren kaliyor oda tele format atmak

kissiz_adam

kissiz_adam

Üye
arkadaşlar bu konuda bir açıklama yapayım ... teşekkür isterim ama :P ....siz şu 8 tl olan internetten bahsediyosunuz sanırım ...ben 2 senedir felan kullanıyorum ...8 tl sınırsız internet şuan vodafone kaldırmış.. değiştirmiş internet tarifelerini 250 mb 500 mb 1 gb vs... önceden kullanıp iptal etmiyenler devam ediyo iptal edenler de bi daha abone olamıyor sınırsıza....ve BOMBAYI patlatıyorum sınırsız deildi o sizi kandırdı vodafone....teorik olarak sınırsız deildi yani reklamın köşesinde küçücük yazıyla 100 megabayt yazıyodu yani 100 megabayt kullandıktan sonra yavaşlıyo ..ama 1 ay internete girip cıkabiliyosunuz ...1 ay sonra yenilediğiniz ilk gün yani 100 mb yeniden başladığın da 100 mb bitene kadar hızlı sonra tekrar yavaş...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
eger bulundugun yerde 3G cekmiyorsa net yavas olur benim oyle bir sorunum yok 3G cekmedigi yerde nete zor giriyor ama cektigi zaman aninda giriyor her hangi bir dosya indirirken cabuk iniyor eger bunlari yapipta gene yavassa netin tek caren kaliyor oda tele format atmak

3g olsa ne olmasa ne zaten benım 1 gunde 100 mb bıtıyor skype ıle ondan sonra 3g olsa ne olmasa ne

kissiz_adam

kissiz_adam

Üye
ewet 3g cekerken yine ii biraz kıpırdama var ama .... 3g de yoksa internet can cekişiyo alıştık 2 3 senedir kullanıyoruz :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuda bir açıklama yapayım ... teşekkür isterim ama :P ....siz şu 8 tl olan internetten bahsediyosunuz sanırım ...ben 2 senedir felan kullanıyorum ...8 tl sınırsız internet şuan vodafone kaldırmış.. değiştirmiş internet tarifelerini 250 mb 500 mb 1 gb vs... önceden kullanıp iptal etmiyenler devam ediyo iptal edenler de bi daha abone olamıyor sınırsıza....ve BOMBAYI patlatıyorum sınırsız deildi o sizi kandırdı vodafone....teorik olarak sınırsız deildi yani reklamın köşesinde küçücük yazıyla 100 megabayt yazıyodu yani 100 megabayt kullandıktan sonra yavaşlıyo ..ama 1 ay internete girip cıkabiliyosunuz ...1 ay sonra yenilediğiniz ilk gün yani 100 mb yeniden başladığın da 100 mb bitene kadar hızlı sonra tekrar yavaş...

ben bılıyorum normal yavaş olmasındanda daha yavas ınternet yanı ındırme hızı 10kps bıle degıl

melgo

melgo

Üye
Ben de 2 adet vodafone kart var.Ev de interneti bununla sağlıyorum. bir tanesi kendi hattım telde kullanıyorum.diğerini ise normal internet için kullanıyorum.Enişteme.Bu hat haftalık 50 mb sınırsız tarife. 3G hızında normal filmleri izleyebiliyorum sorunsuz.indirme hızı 200 kb kadar.ancak kendi hattımda aynı tarife fakat benim numaramda hız çok düşük bunu bir türlü çözemedim.şans gibi birşey...tahmini olan var mı ? ben bir anlam veremedim buna.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
neden yavaş anlamasdım

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
vodafonelive erişim noktasında indirme hızı 1, 2 gündür bendede düşük 5 6 kb arası gidip geliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt