Vodafonede sorun olabilir.
arada yavaslar bulundugun yerden kaynaklanabilir mesela bizim koyde devamlı oyle
senın dedıgın olay 100 geçınce yavaşlıyor tamam buna bısı demıyorum yavaşlamasına alıstım da bazen hıç bır yere gırmıyor ne opera ne telın kendı tarayıcısı nede uc web ıel hıç bırıyle gırmıyorCgb kotası aşılınca otomatik hız düşümü oluyor. Bir tek o gün yavaşsa şebekede problem olabilir
Hala devam ediyorsa müş. hizmetlerini bi ara
bazı kişilerin cepnete üyeliği kendiliğinden kapatılıyormuş doğru mudur
eger bulundugun yerde 3G cekmiyorsa net yavas olur benim oyle bir sorunum yok 3G cekmedigi yerde nete zor giriyor ama cektigi zaman aninda giriyor her hangi bir dosya indirirken cabuk iniyor eger bunlari yapipta gene yavassa netin tek caren kaliyor oda tele format atmak
arkadaşlar bu konuda bir açıklama yapayım ... teşekkür isterim ama :P ....siz şu 8 tl olan internetten bahsediyosunuz sanırım ...ben 2 senedir felan kullanıyorum ...8 tl sınırsız internet şuan vodafone kaldırmış.. değiştirmiş internet tarifelerini 250 mb 500 mb 1 gb vs... önceden kullanıp iptal etmiyenler devam ediyo iptal edenler de bi daha abone olamıyor sınırsıza....ve BOMBAYI patlatıyorum sınırsız deildi o sizi kandırdı vodafone....teorik olarak sınırsız deildi yani reklamın köşesinde küçücük yazıyla 100 megabayt yazıyodu yani 100 megabayt kullandıktan sonra yavaşlıyo ..ama 1 ay internete girip cıkabiliyosunuz ...1 ay sonra yenilediğiniz ilk gün yani 100 mb yeniden başladığın da 100 mb bitene kadar hızlı sonra tekrar yavaş...