vodafone aylık cepnet cok yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

SezerKoc

SezerKoc

Üye
bendede yavasti

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sımdı normala dondu

leather606

leather606

Üye
Arkadaslar bende aylıkcepnet kullanıyorum.önceden hızı 10 kbs ydi.şimdi 4kbs napıcam yardım pls 2gündür devam ediyor bu sorun.

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
yakında aylık cepnette kalmayacak

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bunlar hepsi bıktırma politikası. Bilerek öyle yapıyorlar ki maksat biz sizi kovmadan siz kendiniz istifa edin biz de haklı olarak cepnet'i tarih kitaplarına koyalım :D

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Yaklaşık 1 haftadır aylikcepnet cok cok yavaş sinir oluyorum ama pes etmeyecem:)

dj eşref

Üye
arkadaslar nasıl aylık cepnet yavas oluyor bunu ben anlamıs degılım bende gayet cok guzel cepten dersenız hızı ve dosya ındırmesı gayet guzel pc den dersenız oda ıyı ben bu tarayıcı kullanıyorum Google Chrome hem cok hızlı hemde cabuk gırıyor sıtelere ınternet explorer 8 kullanıyorum bu tarayıcı cok yavas acıyor ve yavas gırıyor ama Google Chrome den cok memnunum sızede tavsıye ederım.........

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
arkadaslar nasıl aylık cepnet yavas oluyor bunu ben anlamıs degılım bende gayet cok guzel cepten dersenız hızı ve dosya ındırmesı gayet guzel pc den dersenız oda ıyı ben bu tarayıcı kullanıyorum Google Chrome hem cok hızlı hemde cabuk gırıyor sıtelere ınternet explorer 8 kullanıyorum bu tarayıcı cok yavas acıyor ve yavas gırıyor ama Google Chrome den cok memnunum sızede tavsıye ederım.........

cepten de girilse chrme den de girilse bildiğin yavaş hocam ya.sayfayı ya açmıyor ya da zar zor giriyor.önceden böyle değildi.dosyalar falan geç iniyor.eski hız yok yani.

dj eşref

Üye
cepten de girilse chrme den de girilse bildiğin yavaş hocam ya.sayfayı ya açmıyor ya da zar zor giriyor.önceden böyle değildi.dosyalar falan geç iniyor.eski hız yok yani.

valla orasını bılmem bende hem cepten hemde pc den net hızı guzel ben hatta bu hızla radyo yayını bıle yapıyorum hıc yayın takılmadan sam2 den yapıyorum

Astrosman

Astrosman

Üye
Bizim burada biraz yavaş bizim köyde:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
valla orasını bılmem bende hem cepten hemde pc den net hızı guzel ben hatta bu hızla radyo yayını bıle yapıyorum hıc yayın takılmadan sam2 den yapıyorum

bugünlerde bağlantı cok cok berbat yani..senin bağlantınin iyi olma sebebi nedir bilemem..

dj eşref

Üye
bugünlerde bağlantı cok cok berbat yani..senin bağlantınin iyi olma sebebi nedir bilemem..

şundan olabılır pc de kullanırken 3G nın cekmesı lazım o zaman ınternet cok ıyı ama 3G cekmezse yanı normal durumda gırersen baglantı cok agır oluyor sayfaya cok gec gırıyor ıstersen 1 dene .......

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar ben bısı anlamadım ben sımdı genelde ındırmeyı 3g yapıyor ve hemde ful çekıyor ındırme yaptıgımda ve bazen 3g hızımda ındırıyorum bazan de 1g hızında ındırıyorum bu neden olabıl.ır bı yardım edermısınız

atarax29

Üye
8 tl ne bekliyorsunuz

Symbianize

Symbianize

Üye
Bunun sebebi Cep net paketinde kota vardır 100 MB aştığın zaman 3Mbit=300kb/sn den 96Kbit=9-10kb/sn e düşüyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt