sonbela
Üye
vodafone Dolandırıcı Mı ? 2 Sikayet freezone 5000sms + sınırsız cepnet
bundan 7 ay once 2 tane vodafone hattım vardı 1ini 6 sene digerini 2 senedir kullanıordum aylık cepnet 250mb yeniden basladıgında akıllı telefon kullandıgımdan aylık kotasız 250mb cepnet tanımlatcaktım internet uzerinden vodafon sitesinden bilgi edinip kampanya katılım mesajımı gonderdim 2 mesaj geldi 1 tanesi yeterli bakıye saglandıgıyla digeriyse pakatiniz tanımlanmıstır seklinde yanlız ben vodafonda bu tarz sorunlar oldugu gecikme oldugundan (once tl duser sonra mesaj gelir) tl kontrol ettim herhangi düşüş görmedim 10-30 dk beklememin ardından interneti actım bir sure sonra baktım ki 4 tl gitti 4/5 sefer musteri hizmetleryle gorusup 250mb kotasız cepnet tanımlamalarını soyledim 1 saat beklettiler tanımlanmadı 6. aramamda artık su paketi tanımlayın yeter dedim Ve en az 2 defa sordum 250mb doldugunda hız dusecek net devam edecek dogru mu dıye evet dendi paket tanımlandı 5gun sonra netim bitti fiyatı aynı olan 250mb kotalı paket tanımlanmıs bu durumdan dolayı 3 defa form doldurttum hr seferinde 2 gun bekletildim tabi bir sonuc elde edemedim ben haksızmısım oyle soylendi itirazlarım dogrultusunda hiçbir iade yada paket degişikligi yapılmadı yanı vodafone sisteminin sorunu ve musteri temsilcilerinin hatası bana mal oldu son konusmalarımdan sonra 2 hattımıda farklı operatore tasıdım ve coook memnunum belki 10 gun piskolojimi bozdular 15 /20 defa aramamı yanı 6-8tl bsuna harcamam 4 tl tanımlandı dıye gelen mesajdan giden internet kullanımım benim 30tl zararım oldumanevi piskolojim harıc peki neden memnunum şikayet 2 yi okuyunuz...
ŞİKAYET 2
benim operatorumde olmayan Arkadasıma Israrlarım Sonucu farklı operatore gecmesini istedim nedeni mesaj yetersiz gelmesiydi ve vodafone kullanmasını onerdim neden 25 yas altında yeni hat sahibi yada hattını yeni tasıyanlar freezone a gelip 5000sms e kayıt olduklarından sonra 20tl yuklemeleri sonucu bedavaya gelen 5bin smsti
işte bugun arkadasım yeni hat aldı FREEZONE yzp 1525e gonderdık GENC5000 yazıp 2222ye gonderdik mesajlar geldi 20tl yukledik ama sms gelmedi musteri hizmetlerini aradım bizzat ben konustum durumu anlattım yeniden yazıp gonderin ne yazdıgını bize bildirip form doldurun dendi benim cevabım yanı sizin bu durumdan haberiniz var tanımlanmayacagından eminsiniz gibi bir tepkim oldu ama yinede soylenenı yaptık gelen mesajda hattınızın kosulları saglanamadıgından ..... ayrıntılı bilgi vodavone.com.tr de yazıyodu 25 yasın altında hat sahibi ve baska vodafone hattı yok yani ben bir sorun oldugunu bizde goremedim sanırım sorun vodafone da artık insanları kandırıyorlarmı bedava 5bin sms diye bilmiyorum buyuk bir ornek baslıga dikkat
--------------------------
Wodafone Forumada Bu Mesajı Yazdım Benim Basıma Gelen Olaydır
ŞİKAYET 2
benim operatorumde olmayan Arkadasıma Israrlarım Sonucu farklı operatore gecmesini istedim nedeni mesaj yetersiz gelmesiydi ve vodafone kullanmasını onerdim neden 25 yas altında yeni hat sahibi yada hattını yeni tasıyanlar freezone a gelip 5000sms e kayıt olduklarından sonra 20tl yuklemeleri sonucu bedavaya gelen 5bin smsti
işte bugun arkadasım yeni hat aldı FREEZONE yzp 1525e gonderdık GENC5000 yazıp 2222ye gonderdik mesajlar geldi 20tl yukledik ama sms gelmedi musteri hizmetlerini aradım bizzat ben konustum durumu anlattım yeniden yazıp gonderin ne yazdıgını bize bildirip form doldurun dendi benim cevabım yanı sizin bu durumdan haberiniz var tanımlanmayacagından eminsiniz gibi bir tepkim oldu ama yinede soylenenı yaptık gelen mesajda hattınızın kosulları saglanamadıgından ..... ayrıntılı bilgi vodavone.com.tr de yazıyodu 25 yasın altında hat sahibi ve baska vodafone hattı yok yani ben bir sorun oldugunu bizde goremedim sanırım sorun vodafone da artık insanları kandırıyorlarmı bedava 5bin sms diye bilmiyorum buyuk bir ornek baslıga dikkat
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
baslık sonrası acıklamada FreeZone Faturasıza gelen 18 yaş altı gençler, 6 ay boyunca Vodafonelularla SINIRSIZ mesajlaşıyor, gençliklerini doya doya yaşıyor...yazıyor ama baslıkta "FreeZone Sınırsız SMS Kampanyası" Yazıyor herneyse soun burda degil sorun tanımlanmayan sms paketi ve insan gibide sordum dedim ucretlı 5000 heryone smsiniz var mı yok e kardeşim butun operatorler veriyor da sen kandırıyrsun bizi ugrastırıyorsun diye mi vodafone u tercih edelim Avea Faturalıyım Her İsteğimi Karsılıyor Sebeke Konusundada Gayet Basarılı Tavsiye Ederim--------------------------
Wodafone Forumada Bu Mesajı Yazdım Benim Basıma Gelen Olaydır