N8 BELLE
konusmak ve birseyler anlatmak istemiyorum direk cfw veriyorum
stero ses kayit
kayit sureleri uzatildi
mesaj gonderim 2000 zom arti
SMIL Player tarafindan kullanilan ses seviyesini. 1 ile 10 arasinda bir tam sayi
Zincirleme submessages sayisi SMS Editor yoluyla gönderilmesine izin.
Standart maksimum kullanici veri uzunlugu
tarayici devam etme
Tarayici sinirsiz olarak E tasindi
Kamera cikis ram kazanma
IHF hoparlör+kulaklik ve hoporler ses artti
maç basamak sayisi
acilis kapanis goruntuleri kapanis sesi (C:data/animations)
isik zaman asimi 3600 SN
Bluotooth gizliligi acik ayarlandi
dosya yoneticiden sis sisx jar yollama
Yukleme konusu burda
Kullandigim theme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eksiklik
Arkadaslar cfw tek eksigi resimlerin kirilmasi
ondan gecikti belirtmek istedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nexman tesekkurler video icin
[video=youtube;M6ZS4ou9tz8]http://www.youtube.com/watch?v=M6ZS4ou9tz8&feature=youtu.be[/video]
ЯReiS;4280383' Alıntı:soyakanturk su sendeki cep vakit uygulamasini bana da verebilirmisin? merak ettim bi denemek istiyorum..bedede var isimi goruyor ama cook eski java tabanli bir uygulama.. sendekini merak ettim..

slm N8 RM596_059D954_025.007_002
Bu yazılım özerine nasıl atarım yardımci olursanız sevinirim teşkürler..
Bende o proyu calistiramadim ama bencede gerek yok E:resource atin kullanin.Tema güzel fakat telefonun ilk açılışnda veya tema değiştirip yine Carbon'u seçince telefonu ilk yan çevirmede bir süre donma oluyor. Birde ThemeFX programı yükleniyor ancak açılmıyor.
Evet aynen kaybolmamasi icin images klasorune alin ekrana aticaniz resimi.arka plana koydugumuz resimler kendiliginden kayboluyo ve resim galerisindeki resimleri bi bösteriyo bir göstermiyo ve hepsi kırık görünüyo oyüzdenmi arkaplandaki resimler kayboluyo![]()
Denerim tabiki olmuyacak diye birsey degil olumlu olursa bilgi veririm.eline sağlık kurtulus40 menü geçiş efektleri herşey çok güzel ben bir eksiklik göremedim hiç bir problem yok resimler felan dahil ekranı yan dönderince çıkan efekt kaldırılmış heralde kasma yapar diye ondada hiç bir sorun yok benim bir ricam olucaktı yapabilirmisin bilmiyorum ama bu ekran tuş sesleri nokia nın ki çok kötü acaba samsung telefonlardaki ekran tuş sesini bizim n8 inki ile değiştirebilirmisin ? samsungların ekran tuş sesleri click şeklinde çıkıyo çok güzel ekleyebilirsen imkan varsa çok sevinirim ^^
Onlarin ne olduklari konusunda genis bir aciklama yapicam ama yeni yaptim guncelleme ile yazicam.Birde şunu sormak istiyorum, Rompatcher içerisinde bir sürü şey var Open4all hariç ne işe yaradıklarını bilmiyorum ve ilk kez farkedip sorma gereği hissettim çünkü bulunan şeylerin sayısı artmış ve isimlerinden güzel şeyler gibi geliyor acaba bunlar ne oluyo?
ekrana havadurumu veya online widget varsa her acilista nete baglanir kapatin kullanmadiniz zamanlari.ellerine sağlık güzel olmuş ama telefonun her açılışında kontör yiyor buna bir çözüm varmı.
Eline sağlık hocam güzel olmuş gerçekten. Fakat benim bir sorunum var "baiduinput" klavye yazılımını yükledim denemek için mesaj yazmaya giriyorum ama tel. kapanıp açılıyor bi çözüm var mı aklında bana önerebileceğin?