NOKİA nın SİRİİ si :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA nın SİRİİ si :D
apple bunu cıkartınca neden bu kadar meşhur oldu bilmem ama nokianın yıllardır var olan bir "siri" si var aslında. evet evet iphone nun ki kadar akıllı olmasada işte bir çoğunuzun aslında bildiği ama önemsemediği o özellik .. nokia nın eğitimsiz siri si = sesli komut işlemi. denemek isteyenler N8 in giriş ekranındaki " ara " ya bi süre basılı tutsun ve konuşsun :ehe ( galeri , resimler , müzik çalar ... gibi) diğer biçok telefonunda bu özellik var

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aynı şey değil ama dağlar kadar fark var nokia larda çok dandik mesajlar diyosun uygulamalar anlıyo uygulamalar diyosun internet anlıyo :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet var.Ama Siri çok daha kapsamlı değil mi?Ben siriyi telin orjinal uygulamaları içersinde de işlem yapabiliyor diye biliyorum.

----------Eklendi @ 17:36:21 ---------- Yazıldı @ 17:35:36 ----------

aynı şey değil ama dağlar kadar fark var nokia larda çok dandik mesajlar diyosun uygulamalar anlıyo uygulamalar diyosun internet anlıyo :D

Ben a diyorum Galeri,mesajlar diye seçenekler geliyor.

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın hangi uygulamayı geliştirdiğini gördünüz ki ? hepsi göstermelik kaç yıldan beri var aslında o kadar salakça davranmazdı

uruno

uruno

Üye
Dur hele bir belle gelsin sirisi süper olucak
:ehe:ehe:ehe
:ehe:kop:

groupertekin

Üye

Kabız civciv haklı,hep yanlıç açıyor,ama doğru açtığıda oluyor :D Siri'ye laf yok :D

cyber

cyber

Üye
arada dağlar kadar fark var

nbjoker

Üye
Belle geldi hepten kayboldu artık hiçbir şekilde kullanamıyorsun.

Emil_Ceferli

Üye
artik nokia kullanmamaktan baska cozum yok

matchless

matchless

Üye
ben arama tusuna basılı tutuyorm ama ses algılamıyor hıc bıseyde olmuor :)

cardanadam

cardanadam

Üye
telefon ayarlarında ses komutları duruyor ama arama tuşuna basınca hiç bir şey olmuyor arkadaşlar yazılım eksik galiba

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Evet özellikle mesaj okuma özelliğine bayılıyorum :)

cardanadam

cardanadam

Üye
benim bildğim güncelleme iyileştirme getirir bu sorun getiriyor

efsane123

efsane123

Üye
''telefonunuzun modeline baglı olarak ses tuşuna ya da sağ seçim tuşuna uzun basarak ses komutlarını kullanmaya başlayın'' yazıyor belle cihazımda ama çalışmıyor :D

aleranol

aleranol

Üye
ben annem dedim çıktı alttada hava durumu dedi belle de :D

matchless

matchless

Üye
valla seslı komut olması lazm aslında kurcalamak lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...