ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ezkey1919

Üye
senbsör uygulamaları çalışmıyor nedeni nedir acaba? el feneri şişe çevirme gibi şeyler yükledim ama çalışmadı

TurcpoweR

Üye
bunu flashlamak için downgrade etmemiz gerekiyo mu yoksa reis cfw 1.1 in üzerinden dead atabiliyo muyuz ? Teşekkürler

epts

epts

Üye
reis hocam bu dosya yöneticisinde nesne göndermek için kurduğumuz undomods taki proyu direk editleyebilir miyiz. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
BaySerkan

BaySerkan

Üye
reis 1.sayfadaki bütün dosyaları indirip 2 kere flash attım fakat ikisindene versiyona baktığımda v1.1 yazıyor bu v1.2 yi nasıl yükleyeceğiz?teşekkürler.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis hocam bu dosya yöneticisinde nesne göndermek için kurduğumuz undomods taki proyu direk editleyebilir miyiz. Teşekkürler

tabiki olabilir o bir sis dosyasi acilip entegre edilebilir..

----------Eklendi @ 18:44:48 ---------- Yazıldı @ 18:44:09 ----------

reis 1.sayfadaki bütün dosyaları indirip 2 kere flash attım fakat ikisindene versiyona baktığımda v1.1 yazıyor bu v1.2 yi nasıl yükleyeceğiz?teşekkürler.

Kardesim Final fixed yazani indirip kurmussaniz tamamdir ben telefondan duzeltmeyi unutmusum onu..

TurcpoweR

Üye
reis hocam ellerine sağlık her şey çok güzel olmuş ama galeriden rehbere resim atama ya da duvar kağıdını değiştirme yapamıyorum

epts

epts

Üye
hocam o entegre işini nasıl ögrenebilirim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam o entegre işini nasıl ögrenebilirim

sis dosyasini siscontent ile ac..zaten goreceksin cikan dosyalar mesela..sys private seklindedir..sen ayni yollari takip edip rofs2 icine at..bazen uda da olabilir artik duruma gore..

----------Eklendi @ 19:34:55 ---------- Yazıldı @ 19:32:22 ----------

reis hocam ellerine sağlık her şey çok güzel olmuş ama galeriden rehbere resim atama ya da duvar kağıdını değiştirme yapamıyorum

hocam o isi galeriden degilde rehberden acip yapin oluyo..duvar kagidi icinde ayni ekrana basili tutup duvar kagidi degistir diyin ve goruntuyu secin galaeri acilir istediginiz koyun..

epts

epts

Üye
çok teşekkür ederim..bilmem iyi oldu

TurcpoweR

Üye
ЯReiS;4266079' Alıntı:

sis dosyasini siscontent ile ac..zaten goreceksin cikan dosyalar mesela..sys private seklindedir..sen ayni yollari takip edip rofs2 icine at..bazen uda da olabilir artik duruma gore..

----------Eklendi @ 19:34:55 ---------- Yazıldı @ 19:32:22 ----------

hocam o isi galeriden degilde rehberden acip yapin oluyo..duvar kagidi icinde ayni ekrana basili tutup duvar kagidi degistir diyin ve goruntuyu secin galaeri acilir istediginiz koyun..

evet ordan yapılıyo da galeriden yapınca zoom yapıp istediğin alanı seçiyosun bunda otomatik yapıyo

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
  • Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis hocam dead flash atın demiş ama ?

hocam o da dead flash aynisi tek farki refurbish e basmiyorsunuz software update ye basiyorsunuz..bu mumkun cunku siz ayni surum uzerinde ayni dosyalari guncelliyorsunuz..refurbish doslari degistirir..digeri gunceller..yani olur yapabilirsiniz..yanliz benim anlamadigim sizinde dediginiz gibi galeride fotografi zomlayica seceneklerde zaten cikiyor kisiye ata duvar kagidi yap diye secenekler cikiyor zaten..siz direk galeridenmi ciksin bu secenekler istiyorsunuz? eger oyleyse bilmiyorum inan..dadas_2525 arkadasimiz soylemis flashtan sonra oldugunu o zaman deneyiniz sonrada cevabinizi yazarasaniz memnun olurum..tesekkur arkadaslar.

TurcpoweR

Üye
ЯReiS;4266842' Alıntı:

hocam o da dead flash aynisi tek farki refurbish e basmiyorsunuz software update ye basiyorsunuz..bu mumkun cunku siz ayni surum uzerinde ayni dosyalari guncelliyorsunuz..refurbish doslari degistirir..digeri gunceller..yani olur yapabilirsiniz..yanliz benim anlamadigim sizinde dediginiz gibi galeride fotografi zomlayica seceneklerde zaten cikiyor kisiye ata duvar kagidi yap diye secenekler cikiyor zaten..siz direk galeridenmi ciksin bu secenekler istiyorsunuz? eger oyleyse bilmiyorum inan..dadas_2525 arkadasimiz soylemis flashtan sonra oldugunu o zaman deneyiniz sonrada cevabinizi yazarasaniz memnun olurum..tesekkur arkadaslar.

hayır onlar eskiden cıkıyordu şimdi çıkmıyor bende

TurcpoweR

Üye
ama bi de dadas_2525 in anlattığı şekilde flashlayım tekrar dönerim sonra

epts

epts

Üye
Arkadaşlar reis kardeşimizin vermiş olduğu bilgilerden yola çıkarak rofs2 yi güncelledim..ara sıra format attığım için pazı programları tekrardan yüklemek sıkıntı oluyordu.bende kullanışlı olduğunu düşündüğüm keylock, freeunrar, quickreboot,mp3cut ve youtube yükledim.. ve dosya yöneticisinin programları direkt göndermesini sağladım.ayrıca batarya ışığı ve kilit titreşimi çalışıyor. Reis hocamın müsadesiyle rofs 2'yi isteyen arkadaşlara paylaşabilirim.

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
turcpower eger halen ayni sorun dewam ediosa önce e hafizani bicimlendir dosyalar kismindan sonra *#7370# yap. We benim anlatimimimdaki gbi refurbish ile flashla. Eger bu yolu deniyceksen telefonu yedekleyip flash attiktan snra geri yukleme yapma sakin. Cunku bu yontem eski sistemini geri yukler. Sana tawsiyem bicimlendrme yapmadan önce rehberi sim karta kopyala. Foto video vb dosyalari da bilgisayara at. Flash bitince kopyala yapistir ile telefnuna kopyalarsin gene. Sen orjinal final fixed dosyalariyla (ilk sayfada) flash at önce, eger sorunlar hallolursa biZ sana rofs2yi duzenler weririz o zaman update yaparsin. Telefnundan bisey silinmeden yuklersin smdi orjinali flash yap sen. Durumu yaz ona göre yardim ederiz

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaşlar reis kardeşimizin vermiş olduğu bilgilerden yola çıkarak rofs2 yi güncelledim..ara sıra format attığım için pazı programları tekrardan yüklemek sıkıntı oluyordu.bende kullanışlı olduğunu düşündüğüm keylock, freeunrar, quickreboot,mp3cut ve youtube yükledim.. ve dosya yöneticisinin programları direkt göndermesini sağladım.ayrıca batarya ışığı ve kilit titreşimi çalışıyor. Reis hocamın müsadesiyle rofs 2'yi isteyen arkadaşlara paylaşabilirim.
estagfurullah tabiki memnun olurum..ben her zaman yanindayim dostum..

Hatirlatmak istedigim bir konu daha var..bu bir oneridir isteyen deneyebilir..bazi arkadaslar bana ozleden mesaj atmislar saat,takvim rehber arama kaydi acilirken gecikme oldugu konsunda..bu normaldir..cunki ben bataryadan kazanmak ve cpu yu rahatlatmak icin takvim rehber arama kaydi saat ve mesajlari kapattim hem otomatik baslamasini hemde arka planda calismasini kapattim acmak isteyen olursa asagidaki adiml;ari takip edip acabilirler..boylece daha hizli olacak ama az bataryadan yer..onemli degil derseniz..

ROFS2\private\10202be9\ 102824a0.txt bu dosyayi duzenlemek gerek..

degerler soyle olcak hepsini acmak icin:

0x1 int 268458181 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 int 270486741 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 int 268458241 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 int 268458243 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x5 int 270486734 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
burdan istedigini secebilirsin veya hepsini acabilirsin..bu kodlar

Messaging 268458181 0x100058C5
Log 270486741 0x101F4CD5
Calendar 268458241 0x10005901
Clock 268458243 0x10005903
Contacts 270486734 0x101F4CCE

burdan sec ama silersen eger mesela sadece takvi kalsin istiyorsan eger.. ozaman goruntu:

0x1 int 268458241 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail sadece bu kalicak digerlerini sil..veya ikisi veya ucu artik sen secin..

epts

epts

Üye
reis hocam çok teşekkür ederim anlayisinız için:) hocam peki bu klasör olayı nasıl oluyor:) nasıl yapabiliriz. Teşekkürler

Üst Alt