ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
photo video plugins diye bir program ile düzeliyormuş

arkadaslar bu olay bendeki dosyalarin eksikliginden kaynaklaniyormus..aslinda benimde bi sucum yok ama bende indirdim sis dosyasini actim ve ekledim cfw ye..bende simdi buldum cevabini..hatta telefon sessiz deyken iconun cikmamasi onuda buldum duzelticem..

----------Eklendi @ 10:55:55 ---------- Yazıldı @ 10:52:06 ----------

ofis proğramındaki arapça harfler sorunu daha once kullandığım v6.4.6 versiyonu kurarak denedim ama sorun hala devam ediyor.sanırım sorun farklı yerlerde .bu konuda yardım edecek olan varmı çok makbule geçer

kullandiginiz ofis programi arapcayi desteklemiyordur..daha once sorunsuz kullaniyormuydunuz? isterseniz bana bi verin bi bakiyim..

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hersey super ama ovi suite baglayinca islem yapmak icin hafiza kartini takin diyor. Bunu nasil çözcez?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hersey super ama ovi suite baglayinca islem yapmak icin hafiza kartini takin diyor. Bunu nasil çözcez?

once telefondan bi acin haritalari..size bir secenek sunacak baglanti secenekleri wi-fi-vs.. o zaman iptal diyin ovi suitten haritalari indirin bendede oldu hemde bir kac kez karti takin uyarisi verdi ..zor indi nokia nin yogunlugundan galiba bu gun kullandim bi sorun yok..

servet27027

Üye
arkadaşım dün bu sürümü yükledim ama bi türlü efects i değiştiremedim bana tek tek ne yapacağımı söylermisin z de efects var başka yerde efects yok ne yapmam lasım tek tek yazarsan sevinirim x-plore 1,55 kullanıyorum telefonda bi tarif etsen çok iyi olur

epts

epts

Üye
arkadaşım dün bu sürümü yükledim ama bi türlü efects i değiştiremedim bana tek tek ne yapacağımı söylermisin z de efects var başka yerde efects yok ne yapmam lasım tek tek yazarsan sevinirim x-plore 1,55 kullanıyorum telefonda bi tarif etsen çok iyi olur
hocam e ye effect yaz indirdigin efektlrri orya yapıştır. Tel aç kapa..işlem tamam

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardesim ekran koruyucu olarak sleeping screen eklememissin. Sis olarak ekler misin?

servet27027

Üye
tmm teşekkür hallettim şimdide bu 4*4 lük ekranı 3*3 lük yapacağım çünkü biraz tuhaf duruyo ama 609 un bu sürümü baya iyiymiş

epts

epts

Üye
tmm teşekkür hallettim şimdide bu 4*4 lük ekranı 3*3 lük yapacağım çünkü biraz tuhaf duruyo ama 609 un bu sürümü baya iyiymiş
hocam reis kardeşimiz anlatmıştı..bir önceki sayfada çözümü yazıyor

----------Eklendi @ 18:26:34 ---------- Yazıldı @ 18:24:56 ----------

3 +3 lük menü için C\sys\bin\Menurenderer.dll ve C\sys\hash\menurenderer.dlldosyasini silin

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
belirtilen klasorlerde menurenderer.dll yok

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bi de sleepng screen sis olarak ekleyelim pls

vcihan

vcihan

Üye
hocam reis kardeşimiz anlatmıştı..bir önceki sayfada çözümü yazıyor

----------Eklendi @ 18:26:34 ---------- Yazıldı @ 18:24:56 ----------

3 +3 lük menü için C\sys\bin\Menurenderer.dll ve C\sys\hash\menurenderer.dlldosyasini silin

x plorer de açıyorum ama bu C\sys\bin\Menurenderer.dll dosyaları yok

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Buyurun resim ve video düzenlemeye yardımcı olacak eklentiler cihaza yükleyin sorun kalmaz..

Teşekkürler,bende sorun kalmadı sayende..eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt ve ЯReiS
epts

epts

Üye
x plorer de açıyorum ama bu C\sys\bin\Menurenderer.dll dosyaları yok
..hocam olması lazım ..hocam z nin içine bakın..bi yerde olması lazım
...oda olmazssa rofs2 dosyasında bulun.. nokıa cookerle açıp silin..ben öyle yaptım

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
rofs2 icine atildi arkadaslar menurenderer.dll dosyasi orda var iyi bakin telefonda C de olacak..ben onu kullanmiyorum onun icin kesin demiyorum ama C de olcak..ben yaptim sonucta ve rofs2 sys/bin icine eklenmistir..once udaya eklemistim sys/bin ve sys/hash icine..ama sonra rofs2 ye aldim sadece sys/bin icindedir..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam z'nin icinde ama x-plorer ile silinmiyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tamam z'nin icinde ama x-plorer ile silinmiyor.

o zaman ya rofs2 yi nokiacooker ile aacip o dosyalari silip tekrar paketleyip phoenix ile udate yapabilirsiniz yada hazir olan paketi alip updatesoftware yapabilirsiniz..butun dosyalari rm-596 icine koyun refurbish e basmadan once option dan diger dosyalri silin sadece rofs2 kalsin ve updatesoftware basin..

fikret3968

fikret3968

Üye
:alkis

epts

epts

Üye
arkadaşlar sizde arama vidgeti görünüyor mu..bende yok güncelledim ama yine görünmedi

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ЯReiS;4249026' Alıntı:

o zaman ya rofs2 yi nokiacooker ile aacip o dosyalari silip tekrar paketleyip phoenix ile udate yapabilirsiniz yada hazir olan paketi alip updatesoftware yapabilirsiniz..butun dosyalari rm-596 icine koyun refurbish e basmadan once option dan diger dosyalri silin sadece rofs2 kalsin ve updatesoftware basin..

sağol kardeşim ilgin için sabırsızlıkla 3lü menü görünümü yapacağın rofs2'yi eklemeni bekliyorum tekrar tekrar emeğine sağlık

• Beğen

Üst Alt