700 tl param var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
700 tl param var
arkadaşlar 700 tl param var. güzel bir telefon almak istiyorum. Çoğunlukla oyun oynamak için yani büyük ihtimal android. ne gibi cihazlar önerirsiniz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xperia neo v :oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
neo v

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
fakat neo v için biraz daha eklemen gerekiyor :oke:

CorbyW

CorbyW

Üye
Dolar düşüyor. Bir kaç hafta beklesen yeterli. :)

by*cambaz

Üye
galaxy ace ye bi bak

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O fiyata alabileceğin en iyi telefon Nokia 603. Ama illa Android istiyorsan Samsung Galaxy Ace almalısın, sana Ace'den çok daha iyi olan Sony Ericsson Xperia Neo V önermek isterdim ancak piyasa fiyatı 800-850 tl arası gidip geliyor.

CorbyW

CorbyW

Üye
Neo V 760 TL ^^ :oke:

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Neo V ucuza bulursan kaçırma olmazsa da galaxy ace al :oke:

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar galaxy ace almayi bende düşünodum ama ekran çözünürlüğü düşük 320x480 :(

----------Eklendi @ 15:16:08 ---------- Yazıldı @ 15:11:02 ----------

O fiyata alabileceğin en iyi telefon Nokia 603. Ama illa Android istiyorsan Samsung Galaxy Ace almalısın, sana Ace'den çok daha iyi olan Sony Ericsson Xperia Neo V önermek isterdim ancak piyasa fiyatı 800-850 tl arası gidip geliyor.
nokia 603 oynattığı oyunlar nasıl yani android gibi mi?

61semih

61semih

Üye
ace alma alacaksan neo v al hd oyunlarda sıkıntı yaşarsın pişman olma

technoshark

technoshark

Üye
İkinci el Optimus Black bulabilirsen al, yada üzerine ilave edebiliyorsa sıfır almanı tavsiye ederim.

l OnxD l

l OnxD l

Üye
Htc Wildfire S

futbol123

futbol123

Üye
[h=1]Acer S100 liquid E yi öneririm 512mb ram 768mhz işlemci var htc wildfire yi her özellikte eziyor fiyatıda uygun 599tl bende almayı düşünüyorum[/h]

NUD

NUD

Üye
Acer die bir telefon markası mı var ya :) bence verebilirsen 850 filan neo v ama 600tl civarı 603 te en mantıklı cihaz.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeş wildfire s hd oyun açmaz.603 ise çok rahat açıyor.ace gereksiz.neo v güzel ama 850 tl biraz pahalı yani.en iyisi 603.asphalt 6 sims 3 gibi kült olmuş oyunlar 603 te var zaten.ayrıca ekran 360*640 clear black.

tempestshine

tempestshine

Üye
Acer S100 liquid E yi öneririm 512mb ram 768mhz işlemci var htc wildfire yi her özellikte eziyor fiyatıda uygun 599tl bende almayı düşünüyorum

Nerden buluruz bu Acer'i ?? :hmmm

Türe

Türe

Üye
se xperia neo v var arkadaşların da dediği gibi . o civarda alabileceğin en iyi cihazlardan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt