700 tl param var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Galaxy ace :oke:

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu nokia 603 dediğiniz nasil bir tlf gibi android deil biliyorum symbian belle kullanior fakat onun oyunlarını zor bulrum diye düşünüyorum yani android gibi yaygin bir oyun çevresi yok :/ ama yinede güzel bir tlf neden olmasin.

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olur musunuz?

loaloa

Üye
Neo V kesinlikle :oke: o pahalı dersen 2. seçeneğin ideos olmalı...

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 de bulamiyorum 1. el olarak 2. ele sıcak bakmıyorum :/

loaloa

Üye
turkcell iletişim merkezlerinde bulabilirsin. Bilinen yerlerde bulunan timlerde bulamama ihtimalin yüksek. O yüzden biraz ücra köşelerdeki timleri kontrol et derim ;)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
603 al

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
almanyada akrabalarim var ordan telefon getirttircem ve fiyatlari çok düşük. sony ericsson xperia neo v 200 euro, huawei ideox x5 195 euro büyük ihtimal neo v getirttircem inş bi sorun çikmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakın hocam galaxy ace demişler yazık edersin kesinlikle neo v

CorbyW

CorbyW

Üye
sn memnun deil misin ace den?

Araya girmek gibi olmasın ama Ace'den herkes şikayetçi. Çok fazla ram kullanıyor. HD oyun açamıyorsun. Flash indirmek istersen çoğu zaman hata veriyor. Şarj hele hiç dayanmıyor. Güncellemede sıkıntı çekebiliyorsun filan..

TheSandwich

Üye
    Konu Sahibi
tmm tşkrler ozmn neo v akar =)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Araya girmek gibi olmasın ama Ace'den herkes şikayetçi. Çok fazla ram kullanıyor. HD oyun açamıyorsun. Flash indirmek istersen çoğu zaman hata veriyor. Şarj hele hiç dayanmıyor. Güncellemede sıkıntı çekebiliyorsun filan..

arkadaş özetledi sorunları elden çıkarmaya bakıyorum 500 e okutsam kardır 300 daha koyup neo v alacagım

CorbyW

CorbyW

Üye
Sen Android marketteki uygulamaların %80i ovide var mı dedin. Sana burdan derin bir ''''' çekiyorum bu kadar. Belle kullanmış biri olarak symbiandan tek farkı uygulama kalitesi bu kadar.

ParduSS

ParduSS

Üye
Bence belle.... Xd

baranselona

baranselona

Üye
ne anna ne belle symbian symbian işte kullandım bi müddet sonra telefonda yavaşlamalar başlıyor zaten hiçte öyle akıcı falanda değiller androidin yanında hala aşağıdalar.... ne adam gibi internet deneyimi var nede düzgün program desteği... wp7 den başka işletim sistemi kullanan nokia almam şahsen. ayrıca marketteki programların %80 i falan yok ovide...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt