ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

AYDIN1979

Üye
ЯReiS;4224027' Alıntı:

asagidaki dosyayi c/resource icine atin ustune yazilsinmi derse evet diyin..

dosya hasarlı diyor.açmıyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
dosya hasarlı diyor.açmıyor.

dosyayi acmayacaksiniz o sekilde atacaksiniz..rar olarak .r01 uzantili dosyayi rar olarak acmadan atin

arkadaslar dosyayi c/resource/app icine atacaksiniz duzeltiyorum..kusura bakmayin

• Beğen
Tepkiler: Black_06_52

devran86

Üye
Kurtuluş40 609 mevcut. Bu belle ondan daha hızlı ve iyi mi? Eğer öyleyse buna geçmeyi düşünüyorum.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Kurtuluş40 609 mevcut. Bu belle ondan daha hızlı ve iyi mi? Eğer öyleyse buna geçmeyi düşünüyorum.

Kurtulus40 belle yi ben denemedim bilmiyorum ama kurtulus bu konularda cok cok iyi eminimki hizli ve sorunsuzdur..karar sizin hangisini isterseniz kurunuz sorun olmayacaktir..

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

devran86

Üye
Evet, sorun yok kurtuluş40 belle gayet iyi, ama sizin bellenizi de deneyeceğim, çünkü ses kalitesini/gücünü ve batarya mevzusunu merak ediyorum :) Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
szrxx

szrxx

Üye
biraz önce yükledim gayet güzel ufak bi bug gözüme çarptı müzik çalarda ekolayzıra giremiyorum

• Beğen

devran86

Üye
Gayet güzel elinize sağlık. Feedback olarak söyleyebileceğim şey, sadece thema effectlerinden kaynaklı bir gecikme olduğu (yanlız bu durum herhangi bir icon a -klasörler hariç-tıkladığınızda kendini belli ediyor). Bu kısa süreli gecikme olurken parlaklık da kısılıyor. Birden fazla effectte denedim, hepsinde bu gecikmeyi yapıyor. Onun dışında çok başarılı, ama bu konuya da sonra bir el atarsınız sevinirim:)

• Beğen

AYDIN1979

Üye
Arama sırasında çıkan not (Etkin aktarmalar / Active Diverts) kaldırıldı.
dendi ama bende arama yaparken yazı çıkıyor...

o yazıyı nasıl iptal ederim...

• Beğen
vcihan

vcihan

Üye
office proğramı lisans istiyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
office proğramı lisans istiyor.

Nasil olur anlamadim ben 6.5.94 surumunu tam tr ve sorunsuz yani surumu ekledim..bendede aynisi var ama daha bir kez bile sormadi bu lisansi..cok ilginc..

----------Eklendi @ 20:18:57 ---------- Yazıldı @ 20:18:34 ----------

Arama sırasında çıkan not (Etkin aktarmalar / Active Diverts) kaldırıldı.
dendi ama bende arama yaparken yazı çıkıyor...

o yazıyı nasıl iptal ederim...

size mesaj attim

----------Eklendi @ 20:21:54 ---------- Yazıldı @ 20:18:57 ----------

Gayet güzel elinize sağlık. Feedback olarak söyleyebileceğim şey, sadece thema effectlerinden kaynaklı bir gecikme olduğu (yanlız bu durum herhangi bir icon a -klasörler hariç-tıkladığınızda kendini belli ediyor). Bu kısa süreli gecikme olurken parlaklık da kısılıyor. Birden fazla effectte denedim, hepsinde bu gecikmeyi yapıyor. Onun dışında çok başarılı, ama bu konuya da sonra bir el atarsınız sevinirim:)

tesekkur ederim yorum icin..o konuya bakacagim (aslinda suphelendigim bir yer var ama emin degilim deneyecegim..tema ayarlarindaki bir yeri zorluk derecesi yuksek olani tercih etmedim az enerji harcasin diye herkes 8-9 gibi secim yapmis ben 2 sectim belki ondan olabilir..) belirttiginiz icin tesekkur;er.

• Beğen
Tepkiler: devran86
Black_06_52

Black_06_52

Üye
teşekürler güzele benziyor,ellerine sağlık

• Beğen

gfb_10

Üye
reis usta emeğine sağlık öncelikle ama müzik çalarda eqolayzera girmiyor bu sorun sadece bendemi var yoksa genelmi

• Beğen

egemen1903

Üye
denedim bendede girmiyor

• Beğen

egemen1903

Üye
önceki sayfalarda bir arkadaşa aramada etkin arama yazısı hakkında size mesaj attım demişsiniz ya, o mesajdan bende istiyorum :D kalksın o :)

• Beğen
Black_06_52

Black_06_52

Üye
Bir de widget(mekanik clock)yükledim de nasıl kullanacağım ekolayz bende de açmıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ha birde arkadaşlar modlu menü bu şekilde 4 lü değil

Bilginiz olsun diye paylaşmak istedim
Bu şekilde 3 lü

• Beğen

AYDIN1979

Üye
bende de ekolayzır açmıyor

ЯReiS

ЯReiS

Üye
biraz önce yükledim gayet güzel ufak bi bug gözüme çarptı müzik çalarda ekolayzıra giremiyorum

bende calisiyor normal..rofs2 lerde bi karisiklik oldu galiba..siz verdigim dosyalari x-plore yardimiyla atin resource ve sy/bin icine sorun yok..neyi nereye atacaginiz klasorde yaziyor..kolay gelsin..kusuruma bakmayin...Aslinda sorun yoktu ama bu menuler kafa karistirdi dun gece bayagi yogundu karmakarisik oldu kafam sizdeki rofs2 de (galiba grid menu yukleyenlerde) yokmus..sorun degil kucuk bi dosya hemn atin cozuluyo..

Dosyalari C icine atin..

----------Eklendi @ 00:28:21 ---------- Yazıldı @ 00:17:46 ----------

Ha birde arkadaşlar modlu menü bu şekilde 4 lü değil

Bilginiz olsun diye paylaşmak istedim
Bu şekilde 3 lü

ben 3 lu olani kullaniyorum daha hos geliyo bana sizdeki bayagi guzelmis iconlari felan..4 lu olan gozlere zarar valla..kucuk kucuk..

• Beğen
Tepkiler: szrxx
TeAmo42

TeAmo42

Üye
eline sağlık

Üst Alt