ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
utkan sen eski modculardansın düzeltirsin onları

tugrul_27

tugrul_27

Üye
nasılsın utkan ne var ne yok iyimisin

ЯReiS

ЯReiS

Üye
kardeş birde kamera yada foto kayıt klasörü E klasöründe DCIM diye bir klasöre mi kaydediyo bi baksana buna

Evet resimler DCIM klasorune kayit ediliyor.

----------Eklendi @ 19:23:50 ---------- Yazıldı @ 19:21:44 ----------

- Mesajlar, ajanda ve saat başlangıçta kendiliğinden açılıyor.
- Tercihlerde " Genel " yazmıyor. Boşluk var sadece.
- Menüde bi dosyaya tıkladıgımızda üstündeki dosyanın adı kayboluyor bu bi sorun degil tabi.
- Widgetler eklenilse daha iyi olucak.

Kullandıkca yazarım. Eline sağlık.

Evet dediginiz dogru ordaki kendi ismimi silince genel yazmayi unutmusum..o unutkanliktan ama duzelticem..widgetler eklenilse daha iyi olucak derken onu anlamadim hepsi ekli zaten..

sayokantürk

sayokantürk

Üye
dostum güzel bir çalışma yapmışsın ellerine sağlık eksiklikler bir tuş kilidi eklememişsin iki telefonu açtıktan sonra saat rehber açık konumda sonra rom patcher telefonu kapatıp açınca yeniden aktif etmek gerekiyor otomatik olarak açık kalmıyor benim ilk gördügüm bir iki eksiklik ve tercihlerde genel adı yazmıyor vallahi stabil ve hızına laf yok kasma hiç yok hele müzik çalar kendi kendine 1270 şarkıyı dakikalar içinde ekledi e sürücüsü ve f sürücüsünüde tanıması ayrı bir güzellik bendeniz sayokantürk çalışmalarını bekliyoruz aslında yapılacak fazla bir şey yok ama iyileştirme diyebiliriz senden beklediğimiz iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
dostum güzel bir çalışma yapmışsın ellerine sağlık eksiklikler bir tuş kilidi eklememişsin iki telefonu açtıktan sonra saat rehber açık konumda sonra rom patcher telefonu kapatıp açınca yeniden aktif etmek gerekiyor otomatik olarak açık kalmıyor benim ilk gördügüm bir iki eksiklik ve tercihlerde genel adı yazmıyor vallahi stabil ve hızına laf yok kasma hiç yok hele müzik çalar kendi kendine 1270 şarkıyı dakikalar içinde ekledi e sürücüsü ve f sürücüsünüde tanıması ayrı bir güzellik bendeniz sayokantürk çalışmalarını bekliyoruz aslında yapılacak fazla bir şey yok ama iyileştirme diyebiliriz senden beklediğimiz iyi akşamlar

Hocam sagolun yorumunuz icin..simdi bi duzenleme yapiyorum rehber ve arama kaydi acikti onlarida kaldirdim..tercihlerdeki bosluguda doldurdum..rompatcher konusunu anlamadim cunki simdi gene baktim startuptan gerekli dosyalari degistirmistim normal bi sorun yok ayrica bende normal acip kapatinca otomatik basliyor(total recal kullaniyorum bip sesini kaldirmak icin olan yama calisiyor hic bip sesi olmuyor..siz ayarlardan istediginiz yamaya otomatik baslat eklediniz mi secenekelrden? simdi gene baktim denedim hocam acik rompatcher..

south

Üye
Harika bir modifiye olmuş diyebilirim. Bayağı emek vermişsin. Genel tercih adında bir değişiklik yapmaman süper olmuş. Bazı modcular kendi nicklerini kullanır da. Yüreğine sağlık.

• Beğen

AYDIN1979

Üye
üst bildirimlerde sessiz ikonu çıkmıyor.

----------Eklendi @ 08:30:55 ---------- Yazıldı @ 08:21:47 ----------

menü eskisi gibi olabilir mi yqni 3 simge yanyana böyle biraz sıkışık gibi olmuş.isimlerde kayboluyor bazen.

AYDIN1979

Üye
genel profilinde zil sesini değiştir dediğimizde tüm şarkılar dediğimizde şarkılar gelmiyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
genel profilinde zil sesini değiştir dediğimizde tüm şarkılar dediğimizde şarkılar gelmiyor.

Zil sesini ayarlardan profil/genel/zil sesine basin ve 3 secenek acilacak en usttekine basin butun zil sesleri cikiyor sorun yoktur..menu o sekildede olabilir tabiki ama o zamanda cok asagi dogru cok uzun bir sayfa oluyor..

AYDIN1979

Üye
benim demek istediğim ben zil sesini değiştir dediğimde istediğim şarkıyı seçebiliyordum. Şarkılar kısmına bastığımda müzikler geliyordu. Alarm zil sesi seçeneğinde de istediğim müziği ekleyebiliyordum.

AYDIN1979

Üye
Arama yaptığımızda etkin aktarmalar yazısı çıkıyor.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arama yaptığımızda etkin aktarmalar yazısı çıkıyor.

Allah allah cok ilginc o kisim kapatildi bende kullaniyorum bende cikmiyor etkin aramalar..

----------Eklendi @ 12:49:18 ---------- Yazıldı @ 12:43:23 ----------

benim demek istediğim ben zil sesini değiştir dediğimde istediğim şarkıyı seçebiliyordum. Şarkılar kısmına bastığımda müzikler geliyordu. Alarm zil sesi seçeneğinde de istediğim müziği ekleyebiliyordum.

Onu simdi denedim normal..ayarlardan girin profil/persenolize diyin muzigin uzerine basin acilan pencereden song a basinca muzik kutuphaneniz acilir istediginiz secin..zil sesi olsun..resimleride dcim klasorune atin duvar kagidi degistirmek icin..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler guzele benziyor ama zannediyorum bazi sorunlar var.
Zatende bitmez ama sorunu olan arkadaslarla ilgilenmeniz ve yardim etmeniz gerekiyor cunku bazi arkadaslarimizin bilgisi disinda gelisen degisiklikler yapmissiniz onlari anlatmaniz gerekiyor.
Tebrik ediyorum denemedim ama anlatima bakilirsa guzel olmustur.

Cfw indirdim inceledim eklentiler yapmissiniz.
Turk bayragim olan imzami silmedinize ayrica tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: mkahya ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Tesekkurler guzele benziyor ama zannediyorum bazi sorunlar var.
Zatende bitmez ama sorunu olan arkadaslarla ilgilenmeniz ve yardim etmeniz gerekiyor cunku bazi arkadaslarimizin bilgisi disinda gelisen degisiklikler yapmissiniz onlari anlatmaniz gerekiyor.
Tebrik ediyorum denemedim ama anlatima bakilirsa guzel olmustur.

Cfw indirdim inceledim eklentiler yapmissiniz.
Turk bayragim olan imzami silmedinize ayrica tesekkurler.

Eyvallah hocam sagol yorumun icin..simdi duzenlemelr yapiyorum daha guzel oldu..elimden geldigi kadar herkese yardimci olmaya calisirim..sizlerinde yardimiyla tabiki..birde turk bayragi olan hic bir seyi SILMEM..tekrar tesekkurler

senuyurken

Üye
Merhaba Arkadaslar.. Ben Telefonum anna 25.07 idi . Burdaki belleyi ustune kurdum her sey sorunsuz oldu. Ancak telefon açılışta şimdi güvenlik kodu istiyor. Güvenlik kodunu giriyorum kabul etmıyor. Yeni guvenlık kodu dıyor onuda giriyorum kabul etmıyor. standart nokia guvenlık kodlarını denedım oda olmuyor.. Bu sorunla karsılasan oldumu acaba....

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
arkadaşım elinde varsa maps sis ni koyarmısın kurtuluşunkinde yokta

nedim6363

Üye
emeğine sağlık kardeş ben sadece coreyi yüklemek istiyorum bunun için ne yapmam lazım?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşım elinde varsa maps sis ni koyarmısın kurtuluşunkinde yokta
Buyrun ovi maps
Merhaba Arkadaslar.. Ben Telefonum anna 25.07 idi . Burdaki belleyi ustune kurdum her sey sorunsuz oldu. Ancak telefon açılışta şimdi güvenlik kodu istiyor. Güvenlik kodunu giriyorum kabul etmıyor. Yeni guvenlık kodu dıyor onuda giriyorum kabul etmıyor. standart nokia guvenlık kodlarını denedım oda olmuyor.. Bu sorunla karsılasan oldumu acaba....
Guvenlik kodunu ancak versiyonu dusurup sonra anna yukleyip ardindan belle yukleyin guvenlik kodu kaybolucaktir.denedim ve sorunsuz gectim.
emeğine sağlık kardeş ben sadece coreyi yüklemek istiyorum bunun için ne yapmam lazım?
kullanabilirsin kendinizdeki dosyalara eklemeniz yeterli.

• Beğen

nedim6363

Üye
peki hocam bende 609 yüklü üzerine kurabilirmiyim?

Üst Alt