utkan sen eski modculardansın düzeltirsin onları
. Bakarız bir çaresine tabiki
. Sende eskilerdensin at bir el
.kardeş birde kamera yada foto kayıt klasörü E klasöründe DCIM diye bir klasöre mi kaydediyo bi baksana buna
- Mesajlar, ajanda ve saat başlangıçta kendiliğinden açılıyor.
- Tercihlerde " Genel " yazmıyor. Boşluk var sadece.
- Menüde bi dosyaya tıkladıgımızda üstündeki dosyanın adı kayboluyor bu bi sorun degil tabi.
- Widgetler eklenilse daha iyi olucak.
Kullandıkca yazarım. Eline sağlık.
dostum güzel bir çalışma yapmışsın ellerine sağlık eksiklikler bir tuş kilidi eklememişsin iki telefonu açtıktan sonra saat rehber açık konumda sonra rom patcher telefonu kapatıp açınca yeniden aktif etmek gerekiyor otomatik olarak açık kalmıyor benim ilk gördügüm bir iki eksiklik ve tercihlerde genel adı yazmıyor vallahi stabil ve hızına laf yok kasma hiç yok hele müzik çalar kendi kendine 1270 şarkıyı dakikalar içinde ekledi e sürücüsü ve f sürücüsünüde tanıması ayrı bir güzellik bendeniz sayokantürk çalışmalarını bekliyoruz aslında yapılacak fazla bir şey yok ama iyileştirme diyebiliriz senden beklediğimiz iyi akşamlar
genel profilinde zil sesini değiştir dediğimizde tüm şarkılar dediğimizde şarkılar gelmiyor.
Arama yaptığımızda etkin aktarmalar yazısı çıkıyor.
benim demek istediğim ben zil sesini değiştir dediğimde istediğim şarkıyı seçebiliyordum. Şarkılar kısmına bastığımda müzikler geliyordu. Alarm zil sesi seçeneğinde de istediğim müziği ekleyebiliyordum.
Tesekkurler guzele benziyor ama zannediyorum bazi sorunlar var.
Zatende bitmez ama sorunu olan arkadaslarla ilgilenmeniz ve yardim etmeniz gerekiyor cunku bazi arkadaslarimizin bilgisi disinda gelisen degisiklikler yapmissiniz onlari anlatmaniz gerekiyor.
Tebrik ediyorum denemedim ama anlatima bakilirsa guzel olmustur.
Cfw indirdim inceledim eklentiler yapmissiniz.
Turk bayragim olan imzami silmedinize ayrica tesekkurler.
Buyrun ovi mapsarkadaşım elinde varsa maps sis ni koyarmısın kurtuluşunkinde yokta
Guvenlik kodunu ancak versiyonu dusurupMerhaba Arkadaslar.. Ben Telefonum anna 25.07 idi . Burdaki belleyi ustune kurdum her sey sorunsuz oldu. Ancak telefon açılışta şimdi güvenlik kodu istiyor. Güvenlik kodunu giriyorum kabul etmıyor. Yeni guvenlık kodu dıyor onuda giriyorum kabul etmıyor. standart nokia guvenlık kodlarını denedım oda olmuyor.. Bu sorunla karsılasan oldumu acaba....
kullanabilirsin kendinizdeki dosyalara eklemeniz yeterli.emeğine sağlık kardeş ben sadece coreyi yüklemek istiyorum bunun için ne yapmam lazım?