Wildfire S 2.3.5 EU Rom'dan orjinal 2.3.5 Türkçe Rom'a Dönmek

Sponsorlu Bağlantılar

blackrazor

Üye
HTC_Marvel 2.3.5 TR RUU.....signed.exe dosyası lazım yada güncellemeyi yaptıktan sonra yedeğini almış birisinin dosyayı bizimle paylaşması gerek.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
o güncellemeyi alanların bootloader ı kilitli ve s-on dur tahminim o yüzden Setup ını bulmak lazım yada Biri tam güncelleme esnasında ikinci aşamada kurulama başlamadan telefonu bil. bağlıcak sd kartın içinden alıcak dosyayı :)

blackrazor

Üye
htcnin facebook sayfasında paylaşılmış o dosya var. yükleme sırasında preparing deyip bırakıyor yüklemiyor.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
owww :) bu güzel oldu sanırım hemen hallediyorum

blackrazor

Üye
owww :) bu güzel oldu sanırım hemen hallediyorum
cemdroid birde bu sisteme data2sd yi eklersek orjinal rom ellenmemiş alıştığımız arayüzle birlikte süper olacak ben custom romları nedense beğenemedim. Data2sd yi eklememizin bi yolu varmı.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
ekleriz ya az bi makina geldi formatada onu hallediyim hemen 2.3.5 e ayarı veriyorum çok güzel olcak

blackrazor

Üye
Bekliyorum çok güzel olacak valla.

KELGER

KELGER

Üye
cemdroid sen bilgisayarcımısın.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
evet KELGER maalesef :)

KELGER

KELGER

Üye
bende aynen

Androidist

Üye
RUU_Marvel_HTC_TUR_1.37.468.3_Radio_47.10.35.3029H_7.46.35.08_release_188900_signed.exe
Android Sürümü 2.3.3
HBOOT 0.90

RUU_Marvel_HTC_TUR_1.37.468.3_R3_Radio_47.10.35.3029H_7.46.35.08_release_196383_signed.exe
Android Sürümü 2.3.3
HBOOT 1.03

arkadaşlar belki işinize yarar..

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
blackrazor o verdiğin OTA olmadı maalesef onun içerisinde sistem dosyaları yok sadece patchleri var. 2.3.3 e pacth yapıyo. yani düzenlemesi baya karmaşık. 2.3.5 TUR orjinal RUU su lazım.

Androidist

Üye
1.37.468.4 CL49952 release-keys

version.txt'deki bilgiler. SignApk ile imzalanmış zaten orjinal değil..

ama içindeki firmware.zip dosyasındaki android-info.txt'de
modelid: PG7610000
cidnum: HTC__M27
mainver: 2.14.468.1
hbootpreupdate:13
yani update versiyonu doğru..
clockwork'den install from zip yapıp sonuçları paylaşacağım..

2.3.5 euro rom'un üzerine clockwork'den kurulmuyor. zip hatası veriyor. bootloader'dan kurdum fakat rom aynen duruyor türkçe olmadı bir de 2.3.3 kurup onun üzerine bunu bootloader'dan atmayı deneyeceğim :)

kelger fota'dan yani cepten yaptığın 2.3.5 güncellemesi kaç mb idi?

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar orjinal dosyalar Androidist indirince önce 17MB lık bir dosya gelio onu kurunca akabindede bu 38 MB lık ota iniyor.

blackrazor

Üye
blackrazor o verdiğin OTA olmadı maalesef onun içerisinde sistem dosyaları yok sadece patchleri var. 2.3.3 e pacth yapıyo. yani düzenlemesi baya karmaşık. 2.3.5 TUR orjinal RUU su lazım.

Hay anasını yaw... E şimdi bana geklen OTA dosyasına baktım oda signed by SignApk yanlız şu var içindeki firmware dosyasında da hboot_1.03.0000_cdf32d1_R2.nb0 mevcut versiyon da da
mainver: 1.37.468.4
bunlar var ve dosya paket boyu 17.7MB.

ozaman facebookta paylaşılan dosya 2 nci OTA mı ki .... Dosyayı mediafireye upload ediyorum linki vereyim belki lazım olan olur.

1.37.468.4 CL49952 release-keys

version.txt'deki bilgiler. SignApk ile imzalanmış zaten orjinal değil..

ama içindeki firmware.zip dosyasındaki android-info.txt'de
mainver: 2.14.468.1
yani update versiyonu doğru..
clockwork'den install from zip yapıp sonuçları paylaşacağım..

kelger fota'dan yani cepten yaptığın 2.3.5 güncellemesi kaç mb idi?

bendeki OTA dosyası 17.7 MB geldi.

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
bizdeki HBoot 1.08 blackrazor zaten işi bozan o. onuda downgrade edersek unlock olayı gidicek. şimdi scriptinde oynama yapıyorum bakalım Hboot'u kontrol etmeden update işlemine geçirebilicemmi

----------Eklendi @ 22:02:47 ---------- Yazıldı @ 21:38:41 ----------

sanırım çözdüm net emin değilim ama şu an OTA ları yüklüyor. bitince bilgilendiricem.

blackrazor

Üye
patch işini hallettin mi yoksa?.... Zaten bundan sonra sanmıyorum Wildfire S için yeni bir şey çıkmaz milletin göreceği son versiyon 2.3.5 olur:)

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
pacthleri yapıyor şu an :) zaten çıkmasın 2 gündür kafayı yedim mazallah bide ics falan çıkarılarsa biterim :)

Androidist

Üye
bakalım. 1.37.468.4 ruu'sunu buldum onun üzerine kurmaya çalışacam.. s-off olmak da kötü :)))))