blackrazor
Üye
bakalım. 1.37.468.4 ruu'sunu buldum onun üzerine kurmaya çalışacam.. s-off olmak da kötü))))
türkçe RUU mu link varmı?
bakalım. 1.37.468.4 ruu'sunu buldum onun üzerine kurmaya çalışacam.. s-off olmak da kötü))))
bilgisayarda varmış ama bir sn. bakayım. xda'da shipped marvel rom collection diye bir konu vardı oradan bakayım..türkçe RUU mu link varmı?
Hay anasını yaw... E şimdi bana geklen OTA dosyasına baktım oda signed by SignApk yanlız şu var içindeki firmware dosyasında da hboot_1.03.0000_cdf32d1_R2.nb0 mevcut versiyon da da
modelid: PG7610000
cidnum: HTC__M27
mainver: 1.37.468.4
hbootpreupdate:13
bunlar var ve dosya paket boyu 17.7MB.
ozaman facebookta paylaşılan dosya 2 nci OTA mı ki .... Dosyayı mediafireye upload ediyorum linki vereyim belki lazım olan olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bendeki OTA dosyası 17.7 MB geldi.

bu facebookta verilen linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yanlız senin verdiğin dosya 1.37​.468​.3
OTA ile güncellemeleri yapamayışımızın nedeni recovery mizin farklı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
verdim işte facebooktaki indirme linkini rapid olan
ya onu demiyorum
pacth ler olmadı. yani yükledim ama telefon açılmadı. Androidist senin telefonun muhtemelen s-off sen yapabilirsin. bu güncellemeyi alamamamızın sebebi Hboot versiyonu blackrazor. biz cihazı unlock yapabilmek için htcdev in sitesinden Hboot 1.08 i yükledik. ama Güncelleme HBoot 1.03 içeriyor. Androidist senin telefon s-off olduğundan istediğin HBoot a geçebilirsin ama bizim telefonlarda Hboot u değiştirirsek unlock olayı kalmaz ki değişiceğinide zannetmiyorum. o yüzden orjinal RUU HTC TUR 2.14 .... signed.exe sini yada içerisindeki Rom.zip i bulmamız lazım
telefonu ilk haline döndürdüm şimdi güncellemeyi denicem olursa nasıl yaptğımı anlatıcam
şu anda 2.3.3 TUR Hboot 1.03 yüklü. güncellemeyi denicem