PriZm
Üye
peki bu sense denilen ui touchwizmi ne ondan cokmu guzel?samsung cok geridemi? Makro cekim s2 de iyiyse +1 puan
![]()
Sense Android sistemindeki en iyi arayüzdür
peki bu sense denilen ui touchwizmi ne ondan cokmu guzel?samsung cok geridemi? Makro cekim s2 de iyiyse +1 puan
![]()

bence touchwiz 4 daha iyi sense den![]()

yoxsa zor telefondur. Bi de, ics 4 indi s2 de yoxdur? Umumiyyetle hansi tellerde var? Anlayisim cox azdir sorry.touchwiz hiçbir zaman senseden iyi olamaz.sen sense deki kişiselleştirme olanaklarını gördünmü?

sen Galaxy S almayacakmıydın vazmı geçtinçok incelemedim açıkçası ama ne bileyim videolardan falan baktığım kadarıyla daha hoş geliyo touchwiz 4.0 bana![]()

LOTU_6666, hamimiz turkuk qaqaw. Prosta bunlarin dilinde danisiram ki basa dussunler de. Neyneyek. Turk forumudur. Biz de turk yoldaslarla azeri dilinde danisiriq realda az.dilini oyredirik onlara. / note cox boyukdur axi qardawimsanyoxsa zor telefondur. Bi de, ics 4 indi s2 de yoxdur? Umumiyyetle hansi tellerde var? Anlayisim cox azdir sorry.
bu konu bundan sonrasında google çeviri ile okunacak gibi(Şaka tabi.)
tamam kızma birader kötü birşey demedikbiz sizin dili nece oyrenmiwikse eziyet cekib sizde oyrenin. Qardaw qardaw demekle deyil
sen Galaxy S almayacakmıydın vazmı geçtin![]()
senin anlayacağın telefoncu sayesinde s2 alıcam inş. 
tamam kızma birader kötü birşey demedik
telefoncum sağolsun ayartmış babamı s2 verelim diye o da tamam demiş sözde benim haberim yok ama anneme ; babama git süleyman s2 nin videolarını izliyo onu alıver artık de dedim valide hanım sağolsun söylemiş babamda bende s2 almayı düşünüyorum zaten demişsenin anlayacağın telefoncu sayesinde s2 alıcam inş.
![]()
ne kadara alıyorsun peki?hayırlı olsun ne diyeyimne kadara alıyorsun peki?
valla bilmiyorum ki daha cihaz bulamadı heralde 2. el alacağım temiz bir tane bulacak 1000 civarı olur sanırım .