Androidci arkadaslar geliyorum :) bi el atsaniz bu konuya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
samsungun bataryasi cikarilabiliyorsa sorun digil. 1 tane yedeyini alarim :)

----------Eklendi @ 01:24:19 ---------- Yazıldı @ 01:22:44 ----------

hmm iyi o zaman. Ben bi de bu arayuzleri arastiriyim youtube-da. Insallah sinavlari geciyim, almayi dusunuyorum.. Eh bi kac ay sonra da root isini falan konusuruz :D

MezraL123

MezraL123

Üye
Yedek bataryaya gerek yok. Eğer illa batarya alıcaksanız 1800 veya 2000 mAhlık bataryalar var ve baya farkediyo. Ama genede bence ihtiyacınız olmaz. Telefon internet oyun vs herşeyi kullanmada dahi günü çıkarabiliyo. Çok sıkıntı duyarsanızda yardımcı programlar android markette mevcut. Herşeyden önce telefonda otomatik yüklü olan 'sistem güç tasarrufu' modu var ve baya işe yarıyo. Fazla sıkıntı çıkarmaz..

İşlemci konusuna gelicek olursak bu telefonun işlemciyi ne kadar verimli kullandığıyla alakalı. Mesela sensation da 1.2 ghz ama galaxy ondan çok daha hızlı. Şahsi düşünceme göre xe de galaxyle hız konusunda kafa kafayadır. Ama açıkça söylüyorum bu cihazların hepsi hızlı cihazlardır aralarında çok fark olmaz..

----------Eklendi @ 00:11:51 ---------- Yazıldı @ 00:08:39 ----------

Söylemeyi unutmuşum. 760 mb da yeterli bi ram ama sense arayüzü hem işlemciyi hemde rami kullandığı için biraz sıkıntı yaratabilir. Ama sistemi kullanması tamamen görsel grafikleri iyileştirmek amaçlıdır. Görselleride arayüzüde oldukça güzel ve kullanışlıdır..

Türe

Türe

Üye
bence touchwiz 4 daha iyi sense den :hmmm

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
ha bi de, s2 ve XE 32GB lik micro SD desteklermi? destekliyorsa hangi hafiza kartini onerirsiniz? ona gore aliyim ben de. malum, android oyunlarinin boyutu buyuk bir az )

enaa_881

enaa_881

Üye
ikiside 32 gb destekliyo
sense evet görüntü olarak güzel ama işlemciye fazla yükleniyo

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
islemciye fazla yukleniyor derken? Yani kullanirken kasma falan olurmu? Telefon takilirmi? Mesela nokiada arka planda sarj gosteren bi uygulama, opera, antivirus gibi bi suru uygulama calisiyor, o nedenle kasiyor. Androidde de surekli nelerise kapatmak zorundamiyim?? Bi de sizlerden sense iyi ama agir oldugu icin sirf ondan iyi olmayan touchwizi tercih eden oldumu? Sirf islemciye yuk oldugu icin. Eyer oyleyse ben de touchwiz derim :)

LOTU_6666

Üye
emil turk olub gedibsenee qaqaw) sene meslehetim ya galaxy note al yada htc sensation xl. Ics 4 mart ayina kimi galaxy noteye gelir super olacag

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
LOTU_6666, hamimiz turkuk qaqaw. Prosta bunlarin dilinde danisiram ki basa dussunler de. Neyneyek. Turk forumudur. Biz de turk yoldaslarla azeri dilinde danisiriq realda az.dilini oyredirik onlara. / note cox boyukdur axi qardawimsan :( yoxsa zor telefondur. Bi de, ics 4 indi s2 de yoxdur? Umumiyyetle hansi tellerde var? Anlayisim cox azdir sorry.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Türe

Türe

Üye
touchwiz hiçbir zaman senseden iyi olamaz.sen sense deki kişiselleştirme olanaklarını gördünmü?

çok incelemedim açıkçası ama ne bileyim videolardan falan baktığım kadarıyla daha hoş geliyo touchwiz 4.0 bana :bilmm

LOTU_6666

Üye
LOTU_6666, hamimiz turkuk qaqaw. Prosta bunlarin dilinde danisiram ki basa dussunler de. Neyneyek. Turk forumudur. Biz de turk yoldaslarla azeri dilinde danisiriq realda az.dilini oyredirik onlara. / note cox boyukdur axi qardawimsan :( yoxsa zor telefondur. Bi de, ics 4 indi s2 de yoxdur? Umumiyyetle hansi tellerde var? Anlayisim cox azdir sorry.

ics tekce galaxy nexusdadi heleki ama onun kamerasi zeifdi 5mp. Galaxy s2 ye de ics gelecek marta kimi ama gerek kiesle ozun yazasan. Galaxy note qaqaw elede yeke deyil spen super weydi) ama senincun boyukduse hal hazirda s2 en yaxwi secimdi. Sebrin varsa s3 gozle. S3 fevralda numayiw edilecek. Satiwa ise hardasa iyun iyul aylarinda cixar. S2-nin bir problemi var kamerasinda azacig rozvilewme var bunudaki ics cixdiqda duzelde bilecen. Htc teller cox gobuddu ekranlarida bulanig olur.

PriZm

PriZm

Üye
bu konu bundan sonrasında google çeviri ile okunacak gibi:ehe (Şaka tabi.)

Türe

Türe

Üye
sen Galaxy S almayacakmıydın vazmı geçtin :D

telefoncum sağolsun ayartmış babamı s2 verelim diye o da tamam demiş sözde benim haberim yok ama anneme ; babama git süleyman s2 nin videolarını izliyo onu alıver artık de dedim valide hanım sağolsun söylemiş babamda bende s2 almayı düşünüyorum zaten demiş :D senin anlayacağın telefoncu sayesinde s2 alıcam inş. :d:

PriZm

PriZm

Üye
telefoncum sağolsun ayartmış babamı s2 verelim diye o da tamam demiş sözde benim haberim yok ama anneme ; babama git süleyman s2 nin videolarını izliyo onu alıver artık de dedim valide hanım sağolsun söylemiş babamda bende s2 almayı düşünüyorum zaten demiş :D senin anlayacağın telefoncu sayesinde s2 alıcam inş. :d:

hayırlı olsun ne diyeyim :D ne kadara alıyorsun peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt